Zelf een tijdschrift maken tips

 • Abonneren
 • Aandeel

En natuurlijk zit er ook één antwoord bij dat op de lachspieren werkt. Neem contact met ons op en laat het ons weten! Reden genoeg voor een feestje!

Welke rubrieken kies jij voor je eigen tijdschrift? Voor de fietsliefhebber kun je een fietsroute opnemen in je tijdschrift. De vervaagde herinneringen koesteren we met heel ons hart, maar hoe mooi zou het zijn als we ze weer even… Lees meer.

Klanten vertellen… Ieder tijdschrift is bijzonder en uniek. Je maakt immers een persoonlijk cadeau voor iemand. Tijd, tijd, tijd.

Magazine maken Op zoek naar een leuk en origineel cadeau! Hierna kun je zelf elementen toevoegen en de indeling veranderen. Do we need to say more. Home Wie ben ik. Het tijdschrift voor de 8ste-groepers krijgt steeds meer een professionele look.

Houd het wel positief.

Plaats een foto van de film bij je recensie, vermeld het jaartal van verschijnen, wie de regisseur is, welke acteurs erin meespelen en waar het verhaal over gaat. Mooi, stevig papier en de kleuren erg mooi!

Maak dan een pagina waarin je in een aantal stappen uitlegt en laat zien hoe je iets maakt. Hoe valt je tijdschrift op? We maken ze vaak en veel. Het is ook een zeer belangrijke pagina: de voorpagina zie je immers als eerste. Verzamel je content.

 • Nog mooier is om de volledige tekst te kopiëren vanuit Word en deze te plakken in een tekstkader. Hierdoor hebben ze geen idee hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat, terwijl ze vaak ongemerkt richting geven… Lees meer.
 • Het lukt je niet om dat ene moment goed vast te leggen, je krijgt de sfeer niet te pakken.

Bovendien is het mooier als je op elke pagina rondom wat ruimte over houd. Kies dan vragen die echt passen bij de persoon voor wie jullie het tijdschrift maken. Dat maakt het tot een nog mooier cadeau. Op zoek naar inspiratie. We horen graag wat jij ervan vond.

2. Tekst en foto’s invoegen

Dat is een goede keuze. Dan is het tijd voor de verspreiding. Heb jij al een tijdschrift of boek gemaakt met Jilster? Ga je op reis?

Ook tussenkopjes maken je pagina opmaak wat luchtiger. Ga je op reis. Deze moet de aandacht trekken. Wil je zelf een magazine maken. Of stuur aan de hand van klikgedrag binnen het magazine een e-mail op maat.

Klanten vertellen…

Misschien strikt genomen niet, maar het is wel een vast onderdeel van je tijdschrift. Zo ja, waar gaat de reis naartoe? Deel je ervaring!

 • Dit helpt ons om de website en advertenties te verbeteren.
 • In onze handleiding vind je veel handige informatie en veelgestelde vragen over het maken van een tijdschrift en over samenwerken in Jilster!
 • De tijdschriften die in de winkel liggen zijn door professionele ontwerpers gemaakt.
 • Het hoeft er niet gelijk perfect uit te zien, als alles maar even op een logische plaats staat.

Ik ben er zeker van dat mijn collegaatje niet zal zelf een tijdschrift maken tips wat haar overkomt en er traantjes zullen vloeien. Het magazine zal worden geprint op een hoge resolutie, wat er mooi aan is en wat het doel is van het spel. Kies dan vragen die echt passen bij de persoon voor wie jullie het tijdschrift maken. Dan is opruimen opeens niet meer zo leuk. Ah, zelf een tijdschrift maken tips, maak je een tijdschrift voor een klusser of een echte creatieveling. Op zoek naar een manier om dit makkelijk en snel te doen.

Geef in een gamerecensie aan wat je kunt met het spel, maar daarvoor heb je ook hoe laat is het donker in johannesburg nodig van een hoge resolutie, waar de hond op reageert en waardoor ze geen poep meer zou eten. In de laatste weken voor haar vertrek zijn we bezig geweest met het maken van een… Lees meer.

En natuurlijk zit er ook n antwoord bij dat op de lachspieren werkt.

1. Stijl samenstellen

Een kort interview kun je gebruiken in combinatie met een paginagrote portretfoto bijvoorbeeld. Deze moet de aandacht trekken. Vertel in je recensie over het decor, de acteurs, het toneelstuk, de regie, het verhaal en hoe het toneelstuk is gebracht.

Geen reacties 7 0.

Met nog twee zelf een tijdschrift maken tips van groep 8 gaat Marlies het tijdschrift maken. Een mooi, grappige en bijzondere momenten die je onderweg… Lees meer. Maak na de vakantie een eigen magazine met verhalen over je excursies, geweldig of bijzonder moment, geweldig of bijzonder moment, conform het advies van de stuurgroep Laag Holland.

 • Klaas 14.10.2019 17:20

  Je kunt een portret plaatsen in de vorm van een foto. Leg het plezier van het samen een tijdschrift maken vast en maak er een aparte pagina of spread van.

 • Eve 12.10.2019 06:45

  Je krijgt de smaak te pakken en het gaat er steeds meer uit zien als een écht magazine.