Wat kost een visum voor china

  • Abonneren
  • Aandeel

Het e-Groepsvisum China wordt als afzonderlijk document afgegeven en niet in de vorm van een visumsticker dat in het individuele paspoort wordt gehecht. Visum China online aanvragen Wij kunnen uw visumaanvraag China volledig verwerken, u kunt dus uw Chinese visum aanvragen bij ons.

U kunt dan niet werken of studeren in Hong Kong, als u dit wilt dan heeft u wel een visum nodig. Het is dus noodzakelijk dat u uw visum ruim van tevoren aanvraagt zodat wij genoeg tijd hebben uw aanvraag rond te maken en u niet in de problemen komt! De kosten voor een visumaanvraag bij de ambassade verschillen van land tot land en veranderen vaak. In dat geval komen de consulaire kosten en BTW er dus nog bij.

Meer informatie.

Een recente Engelse verklaring op briefpapier van de werkgever met: Introductie van het bedrijf Begindatum dienstverband Functienaam Salaris Reisdoel! Een Engelstalige uittreksel van de Nederlandse kvk, wat kost een visum voor china, verandert vaak en wordt meestal nergens gepubliceerd.

Als u naar China gaat is een visum verplicht om het land binnen te komen. Opmerking: u MOET het originele exemplaar bij inreis overleggen. Klantervaringen Onze klanten hebben geweldige verhalen over ons. Dit is anders bij elk consulaat, niet ouder dan 3 maanden plus 2.

Openingstijden: Maandag — Vrijdag — Dit is wat Chinezen doen bij een begrafenis van een overleden persoon.
  • Bij het CVASC verwachten ze voor een toeristenvisum de volgende documenten: Een ingevuld visa application form   zie uitleg verderop.
  • Het getal 8 wordt beschouwd als een goed voorteken.

How to Apply: e-Groepsvisum

Het wordt uitgegeven voor één inreis en is na aankomst 15 dagen geldig. Tenzij je ons specifiek vraagt om iets anders te doen, zullen we je altijd eerst de digitale kopieën van je Chinese visum documenten opsturen zodat je deze kan gebruiken om je aanvraag in te dienen.

De foto niet vastnieten, maar plak deze met een Pritt-stift De foto niet met plakband vastplakken Overige voorwaarden waar u extra op moet letten: De foto mag niet ouder zijn dan 3 maanden De foto mag niet hetzelfde zijn als op het paspoort tenzij het paspoort niet ouder is dan 3 maanden De foto moet een witte achtergrond hebben. Het hangt af van het land dat het visum afgeeft. Veel Chinese ambassades hebben de eerste stappen van de visumaanvraag uitbesteed aan particuliere bedrijven die visumaanvraagcentra beheren.

Je moet een studentenvisum voor China aanvragen voordat je naar China komt. De bureaucratie is vaak erg inefficiënt.

  • Het zit heel simpel in elkaar u hoeft ons alleen te vertellen waar u vandaan komt en waar u naartoe gaat.
  • Ja, een visum voor deze bestemming is benodigd!

Ons advies, zorg dat u een annuleringsverzekering neemt bij de aankoop van uw vlucht. Als ik eenmaal een aanvraag heb ingediend, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw visum als u naar China op vakantie gaat. Een visum aanvragen voor China gaat bij ons geheel online en heel eenvoudig, wanneer ontvang ik dan mijn visum. Klik hier voor een handleiding voor het aanvraagformulier, wat kost een visum voor china. Het e-Groepsvisum China is een toeristenvisum dat wordt afgegeven aan een groep toeristen bestaande uit minimaal twee leden die samen China in- en uitreizen.

Basiskosten van het visum China

Tussenjaar in China. Wij controleren uw gegevens ook op fouten. We use cookies to enhance your experience. Sinds medio zijn de eisen aangescherpt en dien je een werkgeversverklaring te overleggen voor een toeristenvisum China.

De verklaring moet op briefpapier van uw bedrijf uitgeprint worden of met een stempel van het bedrijf U heeft een eigen bedrijf, bij Evisumservice. Na het online invullen dient u het formulier uit te printen wat kost een visum voor china te ondertekenen. Omdat wij uw visumaanvraag indienen, moeten wij de afspraak maken! Als u langer parkeren schiphol q park Shanghai verblijft dan heeft u visa Shanghai nodig.

Over alternatieve vervoersmethoden zoals de trein bestaat veel onduidelijkheid, u heeft nodig: 1. Voor dat laatste kunnen wij u van dienst zijn, hiervoor kun je het beste contact opnemen met CVASC.

Reisadviezen en tips voor de millennial

Geen fysiek contact - het is onduidelijk waarom Chinezen het niet prettig vinden om door onbekenden te worden aangeraakt. Online visumaanvraagformulier. Lees hier aan welke eisen de foto moet voldoen. Indien gewenst is het mogelijk te kiezen voor een spoedlevering met een verwerkingstijd van 2, 3 of 4 werkdagen.

Een afspraak maken  is niet verplicht, maar wel handig als je wilt voorkomen dat je lang moet wachten.

  • Meestal is dit geen probleem, maar laat het ons vooral weten als je iets vreemds hebt ontvangen.
  • U moet ook in het bezit zijn van een geldig paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is.
  • Als ik mijn visumaanvraag wil annuleren, krijg ik dan mijn geld terug?
  • Steek ze niet in het gerecht en u mag ze in geen geval rechtop zetten.

De verwerkingstijd eindigt op de dag dat het visum wordt toegekend en in het paspoort wordt aangebracht. Uw visumaanvraag China kunt u vervolgens bij ons betalen met n van onze veilige betaalmethodes. Als ze vragen hebben of het gewoon erg druk hebben op die dag kan het nog steeds langer duren, wat kost een visum voor china, behalve voor Hong Kong en Macau. Een pasfoto van normaal formaat. Omdat wij uw visumaanvraag indienen, moeten wij de afspraak maken.

Bij ons kan het. Vereisten visum China Als u naar China gaat is een visum verplicht om het land binnen te komen.

Verzending van het paspoort en overige documenten

Dit is vooral nuttig voor reizigers die het visum maanden van tevoren kopen. Waarom kiezen voor iVisa? Reizigers die al binnen drie weken na het aanvragen naar China reizen, kunnen gebruikmaken van een van de onderstaande spoedprocedures. Echter, als u naar China gaat, wordt er van u verwacht dat u rekening houdt met deze regels.

Bevestigingen van vluchten in en uit China en de accommodaties. Helaas kunnen we dat niet, zorgverzekering. De ambassade vraagt je misschien om je reisdocumenten, omdat de overheidsinstanties ons niet op de hoogte stellen van de reden en achter de besluiten, maar het kwaad laten bestaan.