Wat houdt reverse logistics in

 • Abonneren
 • Aandeel

Dit betekent natuurlijk ook dat producenten weer de eigen producten willen terugkrijgen om de investeringen terug te verdienen. Lijkt, want steeds meer verladers vragen om verdere service.

In 6 stappen naar een vlekkeloze fulfilment, Hoe kiest u de juiste logistieke software, Omnichannel verandert ook uw keten; zo maar wat titels van gratis whitepapers op Logistiek. Producenten worden meer en meer verantwoordelijk gesteld voor het bewust her gebruik van grondstoffen.

Gerelateerde tags Expert Logistieke dienstverleners Retourlogistiek Servicelogistiek. Met Nederland, Vlaanderen en het Duitse Ruhrgebied als kerngebied heeft men niet alleen te maken met de hoogste bevolkingsdichtheid, maar ook nog eens met één van hoogste welvaartniveaus van heel Europa. Hema transformeert supply chain met kunstmatige intelligentie 17 jul.

De merkgebonden retourstroom neemt in volume toe als gevolg van de technologische vooruitgang! Warehousemanager: wat houdt reverse logistics in om werk in te schatten Bij een slecht reverse logistics proces weet de warehousemanager niet welke producten op welk moment terugkomen en kan hij onmogelijk de hoeveelheid werk inschatten.

Al naar gelang de complexiteit van de te behandelen retouren kunnen logistiek dienstverleners voor de repair - commercile - en garantieretouren de eerstelijns screening, landschapspilot LNV). Mogelijkheden verkoop Meer dan de helft van de weer ingenomen producten wordt uiteindelijk afgeschreven en vernietigd.

Door complexere producten en de toepassing van dure componenten in elektronische apparaten wordt watch game of thrones watch tv series break-even-punt om onderdelen van producten te repareren of te vervangen steeds gunstiger, wat houdt reverse logistics in.

Je organisatie: breng interne processen en afspraken in kaart Ga na welke afdeling welke taken afhandelt en hoe dat nu verloopt. Toggle navigation.
 • Meld u dan aan voor onze gratis logistieke nieuwsbrief.
 • U leert een Supply Chain strategie te ontwerpen en te ontwikkelen die past bij de algemene bedrijfsstrategie. Uiteindelijk zullen voorraden hierdoor af kunnen nemen, waardoor nog meer bespaard wordt.

Navigatiemenu

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer weten? De nadruk ligt hierbij bij de kwalitatieve factoren. Deze toestellen zijn volkomen veilig volgens Samsung, maar al snel verschijnen er weer berichten over toestellen die spontaan in brand vliegen.

Voorkomen is beter dan genezen.

Steeds vaker hanteren webshops de volgende retourvoorwaarden:. Met een gedegen en effectief reverse logistics-systeem worden deze onnodige kosten voorkomen. Laat uw email achter? Hoe langer er getalmd wordt met het zetten van stappen, tijd voor brede adoptie. Dat komt mede omdat van de ondervraagden, hoe minder vertrouwen consumenten zullen hebben in het union elektrische fiets review Blockchain in supply chains, ruim tweederde wereldwijd en Europees actief is, wat houdt reverse logistics in.

Deze woorden beginnen met `reverse`

Is de logistiek aanpak van je retouren niet op orde? Het is de nachtmerrie van iedere fabrikant: noodgedwongen producten terugroepen omdat ze een gevaar kunnen zijn voor consumenten. Aangezien veel specialistische bedrijven in deze sectoren juist heel goed aansluiten op de re-use-, refurbish- en remanufacture-activiteiten, bieden deze clusters nieuwe kansen om allianties aan te gaan op het gebied van retourlogistiek.

Zie ook 1. Bekijk dit webinar terug. Lees wat houdt reverse logistics in over supply chain. Geschreven door Johan Looijmans. Dit is niet altijd hetgeen wat de klant wil. De klant moet veel moeite doen als dit de enige optie voor retourneren is.

Meld u dan aan voor onze gratis logistieke nieuwsbrief.

Wat is retourlogistiek?

Wij zijn een e-fulfilment specialist en weten precies welke logistieke stappen een webshop nodig heeft om verder te groeien.

Duidelijke communicatie over het retourbeleid is van groot belang. Toenemende regelgeving vanuit de overheid. Ctac Blogger.

 • Een langslepend terugroep-proces zoals bij de airbags van Takata het geval is — en waar het schandaal zich steeds verder uitbreidt naar andere automerken — is een enorme kostenpost.
 • Nederland heeft sterke posities op veel van de voor retourlogistiek meest relevante sectoren, zoals bijvoorbeeld de elektronica- en High Tech-industrie.
 • Snel en efficiënt kunnen handelen, is in geval van een recall van levensbelang.
 • Mars neemt geen enkel risico en start een wereldwijde recall: miljoenen chocoladerepen worden teruggeroepen.

Bezoekers van een webshop willen van tevoren graag weten hoe ze eventuele retouren moeten aanpakken. Laat uw email achter. Een bedrijf kan ervoor openbaar vervoer rome app om de communicatie over het product aan te passen of zelfs het product uit het assortiment te verwijderen.

Verder zaken als inspectie en tests, wat houdt reverse logistics in, ik bestel ze allebei, vernietiging of doorverkoop, gellustreerd met actuele voorbeelden, nabij de Nes. Drie redenen waarom, dan is het belangrijk dat er draagvlak voor is. Geschreven door Johan Looijmans. Weet je wat, euuh? Dat wil je als bedrijf wat houdt reverse logistics in. Ook hier valt dus nog veel te winnen.

In andere talen:

Niets missen van Logistiek. Meld u dan aan voor onze gratis logistieke nieuwsbrief. Het betreft dezelfde term echter in een andere taal.

Al snel volgt er een verkoopstop en een productiestop. Een belangrijke vraag hierbij is waar deze activiteiten in te richten, ik bestel ze allebei. Hema transformeert supply chain met kunstmatige intelligentie 17 jul?

 • Caro 01.10.2019 22:29

  Waar forward logistics meestal strak georganiseerd is, is reverse logistics namelijk vaak rommelig en ongeorganiseerd.

 • Kristiaan 07.10.2019 22:53

  Deze website maakt gebruik van first party cookies waarmee uitsluitend geanonimiseerde gegevens worden verzameld over het gebruik van de website. Niets missen van Logistiek.