Waar kan ik geld storten rabobank amsterdam

 • Abonneren
 • Aandeel

Een waardevervoerder haalt dan je briefjes en muntgeld op bij je bedrijf. Vind een Rabobank bij je in de buurt.

Dit kan tot acht werkdagen duren. Als je een paar deeltransacties achter elkaar op dezelfde rekening doet, betaal je maar één keer de stortingskosten. Dan stort je het misschien liever op je rekening.

Gebruik dan een sealbag voor maximaal driehonderd of zeshonderd biljetten. Heb je meerdere rekeningen bij de Rabobank? Je wisselt het geld om bij GWK Travelex.

Contant geld opnemen Contant geld nodig. Het bedrag staat meteen op je rekening? Geld storten op je eigen rekening Stort je op je eigen Rabobankrekening en gebruik je de betaalpas van die rekening.

Een sealbagstorting die niet is voorgemeld, staat pas op je rekening als deze op de geldtelcentrale is verwerkt. Of was jij de jarige en kreeg je geld.

Net als bij contant geld opnemen, heb je ook bij geld storten je betaalpas nodig. Dat kan op verschillende manieren.

Stortautomaten

Hiermee stort je per keer tot eurobiljetten. Onze sealbags hebben een houdbaarheid van twee jaar. Ga hiervoor naar een vestiging van GWK Travelex. Het zou zonde zijn als je geld daardoor zoekraakt. De sealbag lever je dag en nacht in bij een sealbagautomaat.

Contant geld storten in een sealbagautomaat Stort je regelmatig geld en heb je geen tijd om dat niet meer opgewonden raken man doen tijdens de openingstijden van de bank.

Locatiewijzer Geldmaat automaten Meer lezen over contant geld bestellen. Lees meer over sealbags bestellen. Wil je je portemonnee nog wat verder vullen. Nee, dat kan niet. Een deeltransactie kun je herhalen tot de muntcontainer in het apparaat vol is.

Contant geld opnemen

Lees ook Paslimiet wijzigen Beschadigd en vals geld Contant geld bestellen. Het is dus handiger om het geld eerst op je eigen rekening te zetten en daarna over te maken. Via waardetransport staat het geld op je rekening als het op de geldtelcentrale is geteld.

Een deeltransactie kun je herhalen tot de muntcontainer in het apparaat vol is? Lees hier hoeveel je mag opnemen. Het is dus handiger om het geld eerst op je eigen rekening te zetten en daarna over te maken. Biljetten storten Net als bij contant geld opnemen, heb je ook bij geld storten je betaalpas nodig.

Lees meer over het afsluiten van een afstortovereenkomst.

Geldautomaten

Daar hebben wij helaas geen invloed op. Als je een paar deeltransacties achter elkaar op dezelfde rekening doet, betaal je maar één keer de stortingskosten. Enveloppen vol briefjes en muntjes; je kunt op verschillende manieren je geld storten.

 • Kosten van contant geld storten Enveloppen vol briefjes en muntjes; je kunt op verschillende manieren je geld storten.
 • Biljetten storten Net als bij contant geld opnemen, heb je ook bij geld storten je betaalpas nodig.
 • Net als bij contant geld opnemen, heb je ook bij geld storten je betaalpas nodig.
 • Ben je op vakantie en wil je contant geld opnemen met een betaalpas in euro's of vreemde valuta?

Net als bij contant geld opnemen, heb je ook bij geld storten je betaalpas nodig. Dan kun je de betaalpas van de ene waar kan ik geld storten rabobank amsterdam gebruiken om te storten op je andere rekening.

Stort je geld dan in een stortautomaat in een van onze vestigingen. Ook als je geld stort op de spaarrekening van iemand anders. Soms is het heel handig om contant geld in huis te hebben. Of was jij de jarige en kreeg je geld. Een deeltransactie kun je herhalen tot de muntcontainer in het apparaat vol is.

Kom maar op met de toekomst

Service en Contact Zelf regelen Contact. Het zou zonde zijn als je geld daardoor zoekraakt. Je betaalt hier niets voor.

Wil je je geld niet wegbrengen. Hiermee stort je per keer tot eurobiljetten. Je kunt geen geld storten op andere spaarrekeningen.

 • Belma 14.09.2019 01:31

  Gebruik dan een sealbag voor maximaal driehonderd of zeshonderd biljetten. Muntgeld en biljetten stort je bij een vestiging van de Rabobank.

 • Mariëtta 17.09.2019 05:06

  Je kunt geen geld storten op andere spaarrekeningen.

 • Buse 13.09.2019 03:05

  Vind een Rabobank bij je in de buurt. Of was jij de jarige en kreeg je geld?