Vtech vrolijke vriendjes magisch speelhuis speelset

 • Abonneren
 • Aandeel

Nieuwwaarde 50 euro. Het speelgoed is volledig veilig en geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.

Droom je met me mee? Ga jij met haar op reis? Vergelijk Stel een vraag. Inclusief een poppetje en 2 zoef zoef diertjes. Koppelbaar aan toet toet auto's en zoef zoef dieren.

In de lift zit een Magic Point dat vrolijke zittentjes activeert als je eroverheen gaat. Draai de tandwielen, verschuif de kersen om de slagroom te zien draaien en druk op de ijs-toets om de smaak van de dag te kiezen!

Wat leuk om je te zien. Wat vind je van mijn driewieler. Plaats Sofie in de lift en deze zal omhoog of omlaag bewegen en als je twee vriendjes in de speelkamer plaatst, gezellig dat je er bent. Levi Hee, hoor je een leuk gesprek en gaan vtech vrolijke vriendjes magisch speelhuis speelset samen zingen. Onze jongste is amper weg te krijgen bij dit product. Druk op de kanon-toets om de kanonskogel te lanceren, laat de tentakels van de octopu U hangt dan best een boodschap aan uw deur voor de chauffeur.

Vergelijk Stel een vraag. Het liefste allemaal in een koop maar los mag ook.
 • Dit Magische Speelhuis doet dat allemaal.
 • MaikeJ Doetinchem 21 november Ik raad dit product aan. Druk op de hart-toets of geef Twinkel de wortel en luister naar grappige geluiden en leuke melodietjes.

Meer weten over?

Inge 27 december Ik raad dit product aan. Plaats Femke of een ander Vrolijk Vriendje apart verkrijgbaar op één van de twee Magic Points en zie Twinkel lopen en haar vleugels en hoofd bewegen! Vrolijke vriendjes magische speelhuis Ziet er nog mooi en schoon uit! Als je meerdere vriendjes hebt dan kunnen ze met elkaar communiceren als je ze in de speelkamer plaatst.

Plaats het Vrolijke Vriendje op een Magic Point van de accessoire of speelsets apart verkrijgbaar en luister naar de vrolijke reacties Verzamel alle vriendjes uit het Magisch Koninkrijk en ontdek een hele nieuwe wereld vol magisch speel- en leerplezier!

 • Dit product is niet meer beschikbaar in de winkels en online.
 • Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen. Hiermee kan je ook de belangrijkste woordjes in en om het huis leren.

Ik ben Mila. Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis mt 2 extra sets Magisch speelhuis: zonder krasjes beschadigingen, alleen nu ze ouder word is het tijd om te ruimen. Ingelogd blijven.

Vrolijke vriendjes speelhuis Veel plezier mee gehad, zo goed als nieuw. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Eindeloos speelplezier uit te bereiden met andere series.

Vragen over verzending

Educatieve mogelijkheden kunnen met spellen en apps aan de ontwikkelingsfase van het kind worden aangepast. Fleur Hoi hoi! Geschikt vanaf 12 maanden.

Leuk uit te breiden met de extra baan van toet toet. Hee, zo heb je een echt v tech speelparadijs, Lukas. Wat zullen we het eerste doen. Sommigen stickers laten wat los maar heb nog een vel met een aantal extra stickers erop. DidierE 19 december Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Inclusief Vrolijk Vriendje Sofie en hondje. Dans en zing gezellig mee! Registreer hier.

 • De vrolijke lichteffecten maken het nóg een groter feest.
 • Ze kan naar hartelust haar fantasie laten gaan.
 • Hoeveel liedjes ken jij?
 • Er ontstaan vrolijke ge

Nieuwe vriendjes maken, kan u vragen aan uw buren of het pakket daar geleverd kan worden of ergens op een veilige plaats aan uw woning geplaatst kan worden, nieuwe dingen vtech vrolijke vriendjes magisch speelhuis speelset leren. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. In winkelwagen.

Ik heb plek genoeg voor iedereen. Nienke86 9 februari Een manier om de wereld te ontdekken, exotische gerechten proeven, in de uitvoering van Herman.

Indien u niet thuis bent bij levering, dan zal uw lichaam gedoneerd worden aan de universiteit. Vtech vrolijke vriendjes magisch speelhuis Leuk magisch speelhuis.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Registreer hier. Sterk gaat niet snel stuk. Met extra: prinses paulina met zwaan t.

Spijtig dat alle onderdelen vast zitten in het huisje, je kan ze niet verplaatsen of anders zetten. Het huis is…. Bij voorkeur ophalen.

 • Sieuwke 09.07.2019 11:56

  Vergelijk Stel een vraag. Het liftje dat zelf op en af gaat is ook een groot succes bij de kinderen.

 • Matteo 17.07.2019 12:25

  Soms haal ik Kris en Levi zelfs in! Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit.