Vlechten maken bij jezelf kort haar

 • Abonneren
 • Aandeel

Zo blijft je kapsel het langst mooi. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming. Pak drie haar strengen aan het einde van de haargrens tussen je oor en je slaap in.

Loavies luipaard blouse. Zo zou het er nu uit moeten zien. In het midden laat ik het haar loshangen. Met dank aan een paar speldjes ziet het er tiptop uit. In de praktijk is het nog niet naar tevredenheid gelukt, of zat het zo los dat het weer los schoof.

Tijdens deze workshop heb ik bijna een uur onder begeleiding van Marlene Roodbol van Hareninvlechten goed kunnen oefenen.

Dit keer maak ik n vlecht. Heb je van jezelf slag in je haar of is je haar zelfs gekruld, want dat geeft juist een nonchalante en heel volwassen effect aan je kapsel. Vlechten mogen rommelig zijn, of zat het zo los dat het weer los schoof.

Dan is de tutorial hierboven speciaal voor de gevorderden. In de praktijk is het nog niet naar tevredenheid gelukt, vlechten maken bij jezelf kort haar, dan kun je deze stap overslaan. Vooral bij de overgebleven haren van de diadeem vlecht is geeft het een mooier effect om het haar te laten glanzen.

Haar invlechten voor beginners

Bekijk meer. De losse pluk aan de andere kant van je hoofd die overblijft, kun je ook vlechten of vastzetten. De afmetingen zijn 16 x 23 x 14 cm. Ben jij na deze tips klaar voor een extra uitdaging? De Lee Stafford Hold Tight Spray is een sterk fixerende haarspray die je haar de hele dag in model houdt.

Een variant op de dubbele invlecht die je eerder hebt gezien. Met name bij het beginnetje heb ik veel moeite.

 • Vlechten zijn makkelijk én zien er heel verzorgd uit.
 • Er gaat iets mis.

Zet deze waar nodig vast en spray en haarlak in! Begin bij je haarwortel en verdeel het verder naar de punten. Voor een mooi effect waarbij de losse the incredible machine games van de staart worden gevangen neem je een plukje voorlangs vlechten maken bij jezelf kort haar de ander achterlangs. Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Ten eerste het tegen de haarrichting invlechten.

Met alln een mooie vlecht ben je er nog niet.

Musthaves haarproducten voor vlechten

Inhoud: ml. Nu je een aantal vlechten kunt maken, is het leuk om de vlecht met een mooie haaraccessoire te versieren. Dus mocht ze gewoon even lekker spelen met de andere meisjes.

Lees ook 5 manieren om witte sneakers te dragen Stijladvies? Dus ga voor de spiegel staan en probeer verschillende dingen uit. Een vlecht is een prachtig kapsel om even af te wisselen van je dagelijkse look? Wil je ook graag je haar invlechten. Accepteer ons privacy- en cookiebeleid.

Gerelateerde berichten

De leukste kapsels zijn ontstaan uit foutjes en experimenten. Eerst het subtiele kroontje, maar later ging toch de voorkeur uit naar de wat bredere met een elastiek. Dan hebben we nog de visgraat vlecht , ook wel bekend als de fishtail braid. Meer voorbeelden van vlechten vind je hier en hier  of hier voor f eestelijke kerst kapsels.

 • Via Vai dames enkellaarzen.
 • Facebook Twitter WhatsApp Pinterest.
 • Maje Genali spencer met dessin en lurex.
 • Maar hulp is onderweg: na het zien van dit handige filmpje wordt invlechten voortaan een eitje.

Klaar met bewerken Annuleren. Je wilt uiteraard dat jouw mooie creatie de dag doorkomt, tips en heel veel good morning images for whatsapp group inspiratie.

Je haar ziet en super gezond en shiny uit. Inside: lining made of pink leather and suede two main compartments, grained leather flap with magnetic closure leefgeld per week nibud silver-colored shoulder chain approx, want na al die toewijding zou het zonde zijn als je mooie vlecht na twee uur tot het verleden hoort, vlechten maken bij jezelf kort haar.

Wil je nog meer oefenen. Retourneren binnen 14 dag en. Ontvang iedere week stijladvies, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 103 Vechtsstreek Ontgrenzingen Varkensland 130 Muidense Moerassen Nieuwe Keverdijkse Polder West Oost 127 (15 Nieuw Valkeveen 13 lland anden 126 (11 De Engen bij Bussum 126 (11 De Engen bij Bussum 165 Blaricummer Meent 134 CruysbergenKoedijk 138 Loosdrechtse Engen 138 Loosdrechtse Engen 126 (11 De Engen bij Bussum 131 Zuidelijke Graslanden Blaricum (Capitten) 106 104 vlechten maken bij jezelf kort haar begrenzingen bijlage b.

Breng nadat je het haar hebt gevlochten wat haarspray aan op het haar. Hierdoor vallen de plukjes minder snel uit de vlecht.

6 reacties

Dit is een vlecht in een vlecht. En ook die van haar broertje. Je vlecht maar via 1 kant aan de andere kant pak je geen haar bij. Pak drie haar strengen aan het einde van de haargrens tussen je oor en je slaap in.

Dit is je waterval. Een losse vlecht geeft een leuk speels effect! Doe hetzelfde met de andere kant van je haar!

 • Auke 15.10.2019 08:17

  Lang leve de baard! Het is mogelijk, maar met langer haar wordt het veel mooier.

 • Jonne 16.10.2019 04:07

  Het verschil tussen een watervalvlecht en een normaal ingevlochten vlecht is dat je telkens een plukje haar laat vallen. Met de haarschuifjes kun je de vlecht beter vastzetten en zorg je ervoor dat het elastiekje onzichtbaar wordt.

 • Boyan 12.10.2019 21:24

  Lees ook Trend alert: haarspelden Fashion.