Tekst op hout maken met mod podge

  • Abonneren
  • Aandeel

En als dat zo is welke printer raad je dan aan. Als je dit niet wilt moet je de foto alvast even spiegelen voordat je hem print. Klopt dat.

Er zijn zo veel verschillende met steeds een ander nummer. Ik heb zelf geen ervaringen met Crea podge, maar zo te horen zou het kunnen werken! Graag tips want ben ten einde raad. Dit is zo makkelijk dat je bijna niet het gevoel hebt dat je het hebt zelfgemaakt.

Heb alle tips gelezen en gister om 5u nog een poging gedaan. Als je het voor het kiezen hebt, zou ik wel een laser printer aanraden.

Is er nog verschil in kwaliteit. Marisca Kenter. Oh, die heb ik ook zien liggen inderdaad. De CreaPodge van Action lijkt ook veel op witte kinderljim maar is toch nt ietsje anders. Ik heb zelf een matte varnish gebruikt.

Print dit in spiegelbeeld uit, zeker als het gaat om tekst!! Daarna kun je de foto op normaal papier printen.
  • Dit wilde ik altijd al eens uitproberen, maar nu weet ik meteen hoe het werkt.
  • Vandaag beantwoord ik de meest gestelde vragen en publique , zodat ik hopelijk nog meer van jullie op weg kan helpen!

Transfermarker workshop WINNEN!

Voor deze foto gebruikte ik de home deco varnish. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Ik heb niet het idee dat ik het anders doe dan die keer dat het wel gelukt is. Knip de tekst uit en plak deze met schilderstape ondersteboven op het houten hartje met de printzijde op het hout. Learn how your comment data is processed.

  • Inloggen Inschrijven Wachtwoord vergeten.
  • Het is wel wit, maar er zit heel licht grijs doorheen. Via deze website ontvang je extra korting bij meer dan 2.

Ik denk dat het wel op een snijplank kan, maar raad je aan hem daarna wel te voorzien van een laagje vernis.

Misschien leuk alternatief voor uitvergrotingen op canvas? Ik wil dit zeker gaan proberen. Het lijken net twee oude tegels. Your email address will not be published.

Reacties (166)

Ik bedek het hout goed met gel medium, laat het 1 tot 2 dagen liggen maar bij het los wrijven met de vingers van de laatste restjes papier laat dan ook soms een stukje van de foto los wat niet mijn bedoeling was…. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Werkt op zich ook heel goed, maar ga toch via ebay het aanbevolen materiaal bestellen, zodat ik evt verschil zie!!!

Dat is een stuk goedkoper dan bij Pipoos bijv. Recept: Bananenbrood met Griekse yoghurt, muesli en walnoten. Leuke tekstborden voor in je interieur met diepzinnige spreuken of leuke teksten. Ik lees zojuist dat u de houtlijm van Pattex vd Action heeft gebruikt voor t insmeren van n foto.

Het ziet er ook waanzinnig uit!. Hoe kan dat.

Wat heb je allemaal nodig?

Wil je zeker weten dat je print met een laserprinter? Kan je het daarna aflakken met parketlak voor in de tuin? Om deze techniek uit te voeren, heb je een geprinte tekst nodig op papier in spiegelbeeld. Dat is een stuk goedkoper dan bij Pipoos bijv.

Helaas is mijn eerste probeersel mislukt? Op youtube staat overal dat je je eigen mod podge kunt maken met kinderlijm en water, moet daar dan ook nog water bij voor dat ik dit ga gebruiken, of wat ik fout doe. Doe ik iets verkeerd vast wel, zonder vrucht en tweemaal gestorven (1:12, winter.

Heb een vraag: weet je ook hoe ik op steigerhout tekst ed! Lees ook Creatieve ideen om te maken van kurk, tekst op hout maken met mod podge. Your email address will not be published. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Zijn er nog meer adresjes waar ze dat verkopen? Ga het gebruiken om de cadeautjes voor Moederdag te maken met mijn kleuters. De blaadjes vliegen je om de oren en de regen kent weinig genade. Allebei heb ik overigens zelf nog nooit geprobeerd.

Ze zijn erg leuk geworden en hebben nu een heel vintage look. Ga het binnenkort eens proberen :. Wil je graag een klein beetje meer werk.