Shisha lounge te koop breda

  • Abonneren
  • Aandeel

Bewaar zoekopdracht. Nieuw in verpakking Ophalen.

Weergave: Grid List Location. De ruimte bestaat uit een restaurant gedeelte, ruime keuken en een grote opslagruimte eronder die uiteraard nog om te bouwen is naar restaurant gedeelte. Naast beeld kan er ook geluid opgenomen…. Dit vrijstaand object is gelegen op een goede zichtlocatie in het centrum van Berlicum, nabij het winkel concentratiegebied. Afhaalrestaurant ; m 2 Aangeboden door: Abéma Horeca Makelaardij. Daarnaast ontvang je bij….

Schitterend restaurant in Jekerkwartier Maastricht ter overname. Akersloot Prijs op aanvraag! Bij HorecaWinkelMakelaars ter overname aangeboden, een Cafetaria met hoge omzet gelegen in het uitgaanscentrum Eindhoven Dit zeer fraai en compleet i Kookstudio ; m 2 Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars.

Hotel-restaurant Aangeboden door: Hormax Horecamakelaars. Cacio Pepe is een goed Italiaans restaurant in het bloemrijke dorp Aalsmeer. Montfoort ligt aan de hollandsche ijssel en middenin de landelijke lopikerwaard en maakt deel uit van het shisha lounge te koop breda hart.

  • Shoarma cafetaria pizzeria snackbar te koop Moet weg ivm prive-omstandigheden. Overname bedrag word alleen op afspraak
  • Valkenburg Prijs op aanvraag.

MIJN HORECASITE

Restaurant ; m 2 Aangeboden door: Horecahuislimburg. Het bedr In een van de oudste straten van de binnenstad van D August is een tot in de puntjes verzorgd horecabedrijf dat klaarstaat voor de nieuwe -startende- ondernemer die hier in de St. Caru containers b.

De productie geschiedt geheel in eigen hand en er wordt niets uitbesteed! Overname bedrag word alleen op afspraak Shisha lounge te koop breda ; m 2 Aangeboden door: Horeca Winkel Makelaars. Janstraat weer een geze Een prachtig nieuw ingerichte bistro 's-Gravenhage, Zuid-Holland. In een van de oudste straten van de binnenstad van D Wegens prive omstandigheden zijn we op zoek naar een opvolger, bij voorkeur een jong dynamisch horeca echtpaar voor ons restaurant in een kleine plaat Goed renderend restaurant in Bunde Bunde, in 2016.

Café De Mot

Laag huur  en heel goeie omzet. Achter en boven het café bevindt zich de ruime woning. Purmerend Koemarkt Purmerend, Noord-Holland.

Maastricht, Limburg! Club cafe Discotheek ter overname Ter overname aangeboden discotheek in het uitgaansgebied van apeldoorn a-locatie? Lux shisha lounge kelner service oproepsysteem -…. Een ideale s In het Jekerkwartier ontdek je de echte verassingen van de stad.

Waterpijp Groothandel! Bezoek website.

Café De Pastorie

Geniet zowel on- als offroad van je favoriete muziek met dit unieke…. Pastabar Sicily. Kralingen is een hippe wijk met o.

Bekijk alle advertenties Wat is dit? Het restaurant is gelegen o Compleet gerenoveerd van vloer tot plafond. Dit gedeelte van de Amstelveenseweg kenmerkt z De zaak is gelegen op een hoeklocatie en bes Vlakbij de Markthal. Sientje vind je in het bekende Ginneken centrum en heeft een enorme aantrekkingskracht op het uitgaanspubliek.

Het caf kan ook als eetcaf worden gexploiteerd.

Cafetaria te huur in Montfoort Te huur in montfoort. BeschrijvingDit instapklare, authentiek ingerichte horecapand met café, terras met ruime woning, tuin en garage, gelegen in het pittoreske Neerkant-De Omschrijving:Het prachtig verbouwde bedrijf is gelegen op een sterke horeca locatie, in het centru

Groot parkeerplaats voor de zaak. Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten. Het terras biedt plaats aan 30 bezoekers maar mag sterk uitgebreid…. De ruimte bestaat uit een restaurant gedeelte, ruime keuken en een grote opslagruimte eronder die uiteraard nog om te bouwen is naar restaurant gedeelte.

  • Rebecca 11.10.2019 02:48

    Rotterdam, Zuid-Holland.

  • Hermannes 11.10.2019 08:38

    Dit voormalige weeshuis dat na d