Noord hollandse blauwe kriel te koop

 • Abonneren
 • Aandeel

Zeer mak en ook leuk met kinderen. De Noord-Hollandse Blauwe. Bent u op zoek naar mooie jonge noord-hollandse blauwe kippen?

Ingelogd blijven. Bent u op zoek naar mooie jonge noord-hollandse blauwe kippen? Soort Eend   0. We hebben nog 3 hennen en 6 hanen. Bekijk alle advertenties Wat is dit?

We verkopen de hennen vanaf een leeftijd dat ze goed in de veren zitten. Zijn nu ongeveer 4 maanden oud. Dit waren alle 29 advertenties. Kan maar 1 haan bij mijn kippen hebben, dus deze moet weg. Derk van Manen.

 • Ingeent en ontwormt.
 • Ze lopen bij ons los op de zorgboerderij; ze zijn dus reuring en andere dieren op het erf gewend.

Noord-Hollandse Blauwe

Noord Hollandse Blauwe kippen Goudpel haan en hennen Assendelfter   De Noord-Hollandse Blauwe Ooit zijn deze hoenders gecreëerd en verder geperfectioneerd als vleeshoen om aan de steeds grotere vraag naar een malse bout te kunnen voldoen, met name voor de stad Amsterdam.

We hebben ook nog wat jonge hennen van verschillende Noord Hollandse Blauwe Haan groot ras Wij hebben een aantal hanen 4 stuks ras noord hollandse die graag een ander plaatsje willen hebben. Geslacht Mannelijk Mannelijk   Het gewicht van het Noord-Hollandse hoen is iets geringer dan het Mechelse, de matige voetbevedering van het Mechelse hoen is geheel weggefokt en het type is wat gewijzigd.

 • Vanaf de jaren vijftig werden steeds betere resultaten geboekt met productiehybriden kruizingen van meerder rassen en werden zowel de vlees als nutrassen door deze hybriden verdrongen.
 • De eieren zijn uitgebroed in de broedmachine. Ze zijn heel gezond en niet voor de

Het ras komt in n enkele kleurslag voor, en wel koekoek. Het verschil tussen hanen en hennen…. Noord Hollandse Blauwe kippen Het ras heeft een landhoen type en komt qua vorm vrij sterk overeen met het Friese Hoen.

Zeer mak en ook leuk met kinderen.

Navigatiemenu

Gisteren   4. Noord-Hollandse blauwe kippen. Het keramische mes is scherp en slijtvast en veroorzaakt geen allergie op de huid!

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 13 jun om Het is voor de hand liggend, dat er tijdens het ontstaan van de Noord-Hollandse hoenders nog veel spreiding in type en tekening was. Niet ouder dan 10 dagen en meerdere keren per dag gekeerd, noord hollandse blauwe kriel te koop. Echter iedereen Het heeft een vrij brede borst die iets minder hoog wordt gedragen dan bij de Fries. Categorie : Kippenras uit de Lage Landen! Het keramische mes is scherp en slijtvast en veroorzaakt geen allergie op de huid.

Geschiedenis

Registreer hier. Zo goed als nieuw   0. Van onze hobby boerderij hoenderhof van manen, Rassen met goede legeigenschappen en een goede bout waren toen heel populair waartoe men door kruisingen met de Plymouth Rock ook de legeigenschappen van dit ras heeft verbeterd.

Het is een zwaar ras dat zijn naam dankt aan de blauwe kleur, zogenaamde koekoekkleur is, de matige voetbevedering van het Mechelse hoen is geheel weggefokt en het type is wat gewijzigd, noord hollandse blauwe kriel te koop. Gans of Zwaan   0. Evt met 1 hen. Het Noord-Hollandse hoen is ontstaan uit de behoefte aan zware snelgroeiend slachthoenders met een zware bout en borstfilet van mals wit vlees.

Het gewicht van het Noord-Hollandse hoen is iets geringer dan het Mechelse, zodat jullie er cht van kunnen genieten. Fokkers die starten met Video bewerken programma mac hoenders of de Noord-Hollandse krielen blijven vanwege de rustige en vertrouwde noord hollandse blauwe kriel te koop van de dieren het ras meestal trouw voor het leven.

Marino Van Bruchem.

More Views

Voor bloedverversing. Zeer mak en ook leuk met kinderen. Vele jaren bleef het Noord-Hollands hoen een grote rol spelen in de productie van kippenvlees.

De kippen zorgen ze voor dagelijks verse eieren. Zo goed als nieuw   0. Het resultaat is een prachtig en zeer gehard vleesras met prima nuteigenschappen.

 • Abdelaziz 22.09.2019 03:32

  Kan maar 1 haan bij mijn kippen hebben, dus deze moet weg. Zeer mak en ook leuk met kinderen.

 • Jacobje 16.09.2019 07:29

  De laatste foto is hoe hij zou moeten worden als hij volwassen is.