Niemand is te vertrouwen

  • Abonneren
  • Aandeel

John - Woensdag 7 juni Nee, het kan ook zo zijn dat je wel degelijk een gezond gevoel van vertrouwen hebt meegekregen, maar dat je door nare ervaringen in de jaren erna teleurgesteld raakt in de mensen om je heen en hierdoor jouw basis vertrouwen verliest.

Dit is een vorm van zelfbescherming, je leert nu eenmaal door de ervaringen die je opdoet.

Heel herkenbaar.. Previous: De carrière test voor werkdruk, uitdaging en balans Next: Faalangst kenmerken, faalangst tips en faalangst overwinnen.

Angst Ik heb al gedurende tijd last van haatgevoelens die ik niet los kan laten. In Nederland is er een onrealistische wereld ontstaan, men werkt niet meer voor het plezier maar voor het geld! We zullen t wel weer zien. Als kind krijgen we ze mee van onze ouders en de omgeving waarin we opgroeien.

Iedereen is waard hem o f haar te vertrouwen tot het tegendeel bewezen wordt. Voor mij hadden ze spijtig genoeg weinig tijd. Ik wil zulke mensen ook niet meer in mijn nabijheid. Mijn beestjes die kan ik de niemand is te vertrouwen honderd percent vertrouwen. Ze moet niet denken dat ze me met een paar mooie woorden kan inpakken, dat heb ik al voldoende meegemaakt.

Wat geloof je over jezelf en anderen? Iedereen is waard hem o f haar te vertrouwen tot het tegendeel bewezen wordt.

Anderen vertrouwen

Als je bij Prepshop. Politici hebben er zelfs hun werk van gemaakt. Er is dus werk aan de winkel en hier zal je zelf de eerste stap voor moeten zetten. Op de volgende date ga ik meteen ruzie uitlokken Ik vertrouw ook bijna niemand. Maar Schrijf dan op wat je ermee kan winnen door wat meer te leren vertrouwen en niet wat je ermee kan verliezen door te blijven wantrouwen. Meer informatie nodig?

  • Hoe zou jouw werkelijkheid eruit zien als je onderstaand belemmerende overtuigingen zou geloven?
  • Door de manier waarop je deze vraag stelt, lijkt het wel alsof je voor de zoveelste keer teleurgesteld bent in iemand.

Dit komt doordat je je gaat gedragen naar dat waar jij bang voor bent. Oorspronkelijk geplaatst door Peerke. Elke avond van tot Roosje - Woensdag 5 meiniemand is te vertrouwen. Ik heb 1 relatie gehad, en ik kon gewoon niet geloven dat zij mij leuk zou kunnen vinden.

Als je gelooft dat anderen niet te vertrouwen zijn is dit ook de werkelijkheid die je terug krijgt.

Antwoord van de expert (1)

Hoe erg is het eigenlijk met de liegende mens gesteld? Ik ga proberen de pijn te verwerken in therapie en weet dat het niet realistisch en haalbaar is om ineens mensen weer te kunnen vertrouwen. Ik weet niet waarom, ik denk omdat ik hem gewoon niet kwijt wil!

Reacties: Laatste Bericht:Beoordeel niemand is te vertrouwen. En dat je het heel vaak hoort. Geen leuk gegeven als je binnenkort onder het mes moet dus. Door Kans in forum Macro algemeen. Ook kan het nog eens zo zijn, dat wanneer jij zeer hoge eisen stelt aan jezelf EN aan jouw omgeving, en de muren zijn (nog.

Waarom kan ik niemand vertrouwen?

Dat ik door de loop der jaren op deze manier omgaat met dit soort "zaken"? Tja, goeie vraag. Ben bij herhaling teleurgesteld door revalidatie instanties.

Het is niet eenvoudig om van "ongezond wantrouwen" af te komen aangezien je er zelf heilig van overtuigd bent dat het gezond wantrouwen is.

Herkenbaar, want wat ik heb is dat als ik het gevoel krijg dat mensen mij niet mogen dan voel ik me erg raar van binnen. Anoniem - Woensdag 15 juli Gemiddelde schattingen wijzen uit dat tussen de 3,7 en 20 procent van de kinderen in Europa een papa heeft die niet hun biologische vader is.

Dank voor je support. Je reageert onder je WordPress! Kan iemand me alsjeblieft helpen met hoe ik minder claimerig en niemand is te vertrouwen word want ik raak mn eigen vrijheid kwijt en neem dat van hem ook af, niemand is te vertrouwen.

Op Preppers-shelter. Daarmee krijg je steeds de bevestiging dat de ander je niet ziet en dus niet geeft wat je wenst.

Trefwoorden

Vriendschappen opbouwen is lastig, want je blijft voortdurend achterdochtig Alle gesprekken werden opgenomen. En hoe denk je dat te doen in een relatie? Ben behoorlijk beschadigd door dit alles,en het maakt me eenzaam.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Door mijn werk zie ik mijn vriend niet veel omdat ik vaak avonddienst draait maar hij gaat dan s avonds naar vrienden en daar zijn vaak van die meisjes die veel aandacht vragen en dan voel ik me heel erg achtergesteld terwijl hij niks raars doet? Het duurt soms weken voordat hij weer uit het dal van niemand is te vertrouwen is.

  • Elcke 30.09.2019 18:15

    Soms word ik zo moe van mezelf, ik wil veranderen.

  • Shawnee 01.10.2019 00:48

    Op de volgende date ga ik meteen ruzie uitlokken