Nederlands voor beginners oefeningen

 • Abonneren
 • Aandeel

Het niveau dat u kunt dekken onder het Probeer dan eerst de Opstartlessen in Station Nederlands 1. Dit boekje bestaat uit losse leerkaarten van de kastjes met de uitleg van de taalregels.

Leer alles over hoe je iemand kan feliciteren in het Nederlands. Demo Start. Inloggen Ik heb al een wachtwoord Gebruikersnaam. Dieuwertje Blok spreekt met mensen die moeite hebben gehad met lezen en schrijven. Neem lessen of bijles met een docent via Skype afstandsonderwijs! Het niveau dat u kunt dekken onder het Je vindt de muziek ook in Spotify en op op iTunes.

Begrijp jij wat er staat. Je leert de woorden uitspreken en lezen en schrijven. Je kunt eenvoudig deze online cursus gebruiken! Vind je het moeilijk om teksten te lezen. Na het afwerken van dit programma heb je taalniveau A1.

In deze cursus maak je kennis met een aantal basisprincipes van de Nederlandse taal. In dit onderdeel van de cursus maak nederlands voor beginners oefeningen kennis met de familieleden in het Nederlands.

Ze gaan bijvoorbeeld naar de huisarts, de tandarts of het ziekenhuis. Plan een les. Nederlands leren spreken?

Niveau A1 - Beginners

De woorden en zinnen zijn dezelfde als in de Nederlandse Taalklas. Met deze cursus Nederlands kun je snel en gemakkelijk de basiswoorden en woordenschat leren waarmee je in elk van deze landen terecht kunt.

Uitstekende keuze! En je leert korte Engelse zinnen. Dit is een oefenprogramma voor lezen en schrijven met uitleg en tips.

 • In dit onderdeel van de cursus maak je kennis met de familieleden in het Nederlands. Begrijp jij wat er staat?
 • Welke datum of welk dagdeel is het?

Hoelaat is het. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten? Welk telwoord wordt er bedoeld op de afbeelding - Gratis. Ik richt me volledig naar jouw wensen : gepersonaliseerde nederlands voor beginners oefeningen Cursus Nederlands voor beginners en anderstaligen A1.

Voor of over. Het boekje is verkrijgbaar in dyslexieletter.

Wachtwoord vergeten

Je leert de woorden en zinnen uitspreken en lezen en schrijven. Overslaan en naar de inhoud gaan. Ook als anderstalige volwassenen is het soms moeilijk om genoeg oefening te hebben. Maak een gratis account aan en klik op start.

Engelse woorden leren Je leert de Engelse woorden uitspreken, lezen en schrijven. Het goed beheersen van de Nederlandse taal is zowel nu als ook later zeker in hun voordeel. De lessen zijn moeilijker dan in Taalklas, nederlands voor beginners oefeningen. De oefeningen worden in twee verschillende niveaus aangeboden.

Je leert de woorden en zinnen uitspreken en lezen en schrijven.

Oefeningen en thematische woordenschat voor anderstaligen

Wachtwoord laat zien. Luister daarna naar de muziekvideo om de taalregel nog beter te onthouden. Welk familielid zie je op de afbeelding? Je kunt eenvoudig deze online cursus gebruiken. Ze vertellen ook wat ze hebben gedaan om beter te lezen en schrijven en hoe het nu met ze is.

 • Welk eten of drinken zie je op de afbeelding?
 • Uitgeverij Eenvoudig Communiceren maakte het leesboek 'Kassa 3, Soap in de supermarkt' bij dit programma.
 • Ik wacht op je!
 • Je vindt de muziek ook in Spotify en op op iTunes.

Maak kennis met de namen van landen en steden in het Nederlands. Cursus Nederlands voor beginners en anderstaligen A1. Wist je dat je via coLanguage ook privles Nederlands voor anderstaligen en beginners kunt nemen via Skype. Alle series Alle series Steffie Lees en Schrijf. Of zing lekker zelf mee, de tekst loopt mee in beeld, nederlands voor beginners oefeningen. Bij elk hoofdstuk horen twee filmpjes waarin je de woorden en zinnen hoort.

Het programma is op niveau 2F.

Nederlands leren spreken? Start met deze gratis online taalcursus!

Ook als anderstalige volwassenen is het soms moeilijk om genoeg oefening te hebben. Dit is een programma waarmee je Nederlands oefent op internet. Ik richt me volledig naar jouw wensen : gepersonaliseerde lessen

Vul de ontbrekende woorden in in de zinnen over de weg wijzen en vragen. Demo Promo Start. Zeg alle woorden en alle zinnen na, spreek de zinnen in en luister naar de zinnen die je inspreekt.

 • Ruthger 10.10.2019 00:24

  Station Nederlands 2 In Station Nederlands 2 luister je naar langzaam gesproken gesprekken. Demo Start.