Muurschildering kinderkamer woezel en pip

 • Abonneren
 • Aandeel

Over Just Basic Design Muurschilderingen. De prijs kan variëren door de grootte van de muurschildering, de ondergrond en details. De prijs van een muurschildering is afhankelijk van de afmetingen en hoe gedetailleerd de schildering moet worden.

Hoogland op 01 sep. Kijk dan eens rond in mijn  portfolio. Muursticker Woezel en Pip Zie je het toch niet zitten om zelf een muurschildering te maken? Super gedaan! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Over Just Basic Design Muurschilderingen. Neem contact op.

Groetjes van Remco en Carola. Een graffiti kinderkamer aanvragen. Wat een super schildering? Van tevoren maak ik een ontwerp en na goedkeuring kom ik de schildering bij u op de muur maken.

Wij zijn er erg blij mee. U bepaalt zelf welke afbeelding u kiest en hoe groot en in welke kleuren u die op de muur wilt hebben! Het resultaatvis helemaal muurschildering kinderkamer woezel en pip wens.

De muurschilderingen zijn precies zo geworden als wij wilde en eigenlijk door jou eigen inbreng nog veel mooier dan wij voor ogen hadden. Denk dan eens aan een muursticker.
 • WIj stelde het erg op prijs dat je alles met ons hebt overlegt, zoals de kleur en de grote.
 • Super Blij mee..

Inspiratie

Me 2 you beer Babykamer in Graft de Rijp Geplaatst door michael op 30 apr. Daar kunnen wij nog vele jaren van genieten, bovendien zijn Jolanda en haar man Jan een uiterst charmant en gezellig stel. Jolanda heeft echt super werk afgeleverd ook al zat het beetje tegen is echt super geworden! U bepaalt zelf welke afbeelding u kiest en hoe groot en in welke kleuren u die op de muur wilt hebben. Het is tevens mogelijk dat ik de schilderingen niet rechtstreeks op de muur maak, maar op panelen.

We zijn er zo super trots op!

 • Wilt u liever zelf contact opnemen?
 • Rik Groenen is oorspronkelijk schilder van decors. Jolanda heeft echt super werk afgeleverd ook al zat het beetje tegen is echt super geworden!

Beginning January 12, only the most current version of Internet Explorer available for a supported operating system will receive technical supports and security updates. Bedankt Jolanda. Verder is de prijs kwaliteit verhouding prima. Muurschildering in Alkmaar Geplaatst door Thomas op 04 aug.

Wij zijn er erg blij mee. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

Muurschildering in Zuid-Scharwoude Geplaatst door J. Prijsopgave aanvragen Stel uw vraag. Indien u vragen heeft, kunt u altijd het contactformulier invullen. Uw wensen staan voorop We bespreken samen wat uw wensen en ideeën zijn.

Werkwijze Woezel en Pip tekening op de muur Rik Groenen is oorspronkelijk normaal eten maar toch afvallen van decors. Welke vormen en kleuren vindt u mooi. We raden iedereen Jolanda aan!? Wilt u liever zelf contact opnemen. Woezel en Pip muurschildering Een muurschildering is een echte eyecatcher voor de kinderkamer. Kortom we zijn erg positief en de muurschildering springt er echt helemaal uit.

Hoogland op 01 sep, muurschildering kinderkamer woezel en pip.

De mogelijkheden van graffiti in de kinderkamer

Zoals aangegeven kunt u iedere gewenste Woezel en Pip afbeelding aan mij aanleveren. Een muurschildering is een leuke manier om de kinderkamer op te fleuren. Een prima resultaat!!

Iedere dag word ik er blij van. Yucelen op 02 dec. Het resultaatvis helemaal naar wens. Daar wordt Acrylverf gebruikt, deze verf hecht goed en droogt snel. Een muurschildering is een echte eyecatcher voor de kinderkamer. Super Blij mee. Welke vormen en kleuren vindt u mooi.

Muurschilderingen

Wilt u liever zelf contact opnemen? Stuur een mail via het onderstaande formulier. Prinsessen muurschildering in Den helder Geplaatst door jeffrey op 04 dec.

Webdesign: stijlkenmerk. Bij de webshop Ik en Ik vind je een leuke muurdecoratie die je bevestigt door middel van bijgeleverd dubbelzijdig tape. Lees meer hier Dit iframe bevat de vereiste logica om Ajax aangedreven Gravity Forms te verwerken.

 • Ergin 12.09.2019 22:41

  Hoogland op 01 sep. Muurschildering in Hoogvliet Geplaatst door nschuller op 24 okt.

 • Marijke 15.09.2019 06:44

  We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Beginning January 12, , only the most current version of Internet Explorer available for a supported operating system will receive technical supports and security updates.

 • Gregorius 14.09.2019 02:19

  Wilt u liever zelf contact opnemen?