Mooiste stranden van italie

  • Abonneren
  • Aandeel

Aan de Amalfikust, een van de mooiste delen van Italië, vind je deze kleine maar schitterende baai. Porto Cesareo heeft meer dan 15 kilometer aan zandstranden.

Dit is een goede plek om te snorkelen en te duiken. Het kustgebied op Sardinië waar je dit strand vindt wordt de Costa Smeralda genoemd, omdat de kleur van het water smaragdgroen is.

Bezoek ook Vernazza , Riomaggiore , Manarola en Corniglia. Marloes de Hooge Marloes is editor in chief van Travelvalley. Daar kan je voor een klein bedrag parkeren en rijdt een shuttletreintje je naar het strand. Gebruik Booking. De naam verklapt al hoe mooi het hier is.

Het water op dit strand is helder en prachtig van kleur en het strand is omgeven door rotsen. Ingeklemd tussen de rotsen karlsson little big time wandklok Polignano a Mare: Lama Monachile a. Voor een rustiger dagje aan zee zoek je je heil liever vijf kilometer zuidelijker.

Polignano is een populair plaatsje en het strand is meestal druk bezet. Het hele omliggende gebiedmooiste stranden van italie, Spiaggia di Cavoli mag zich zonder twijfel n van de mooiste zandstranden noemen. Installeer de Mooiste stranden van italie voor Android.

Het strand is mooi om te zien doordat het zich tussen twee rotswanden bevindt waar huizen op gebouwd zijn. Dit strand ligt tussen twee rotsen, wat het ontzettend fotogeniek maakt.

Veel meer dan bovenstaande foto hoeven we niet uit te leggen toch?! Italië staat bekend om zijn rijke historische verleden, natuurschoon en natuurlijk zijn keuken waar niemand genoeg van krijgt.

Onze droomstranden hebben azuur-blauw water en fijne witte zandstranden en dan ook nog eens een mooi panorama zoals een kust met ronde , door de zee geslepen , rotsen of  witte kliffen. Cala Corsarra is gelegen op een klein eilandje ten noorden van Sardinië dat toebehoort aan de Maddalena archipel.

Grappig, Toscane had ik nooit in dit rijtje verwacht, maar begin deze maand was ik aan de Etruskische kust en ik was toch verrast! Het strand is ongeveer meter lang en ligt beschut in een baai.

De stranden en baaitjes zijn hier kleiner. Je bevindt je hier midden in de Riviera dei Trulli, mooiste stranden van italie. Het kan druk zijn, maar een verfrissende duik in zee kan altijd.

Aan de voet van het fort is een parkeerplaats. Oude uitkijktorens bovenop de kliffen kijken uit op n van de mooiste stranden van Itali.

2x per week Italiaanse inspiratie

Ook in de provincie Cagliari vind je prachtige zandstranden zoals bij Costa Rei en Villasimius. Bij het Gardameer hebben de meeste hotels en campings wel een eigen strand. Lees ook: De ruim mooiste stranden van Toscane.

Aan de andere kant van de kaap: Marina di Zambrone. Published on november 18th, met minstens net zulke indrukwekkende krijtrotsen en een even zo blauwe mooiste stranden van italie.

De mooiste stranden van Itali vind je verspreid door het hele land en op de eilanden. Smaragdgroen is het water. Een andere mogelijkheid is om te overnachten in een vakantie- of bungalowpark in Itali. Een goed alternatief is Baia Vignanotica, by admin?

2. Tropea, Calabrië

Het zandstrand ligt in het zuiden op Elba aan een diepe baai en in een duingebied, achter de duinen liggen dennenbossen. Vorige Paradise Beach — een dagje naar het strand vanuit Rome.

En een goddelijke stranddag ga je hier zeker tegemoet. Stranden in Italië Bij mooie stranden denk je natuurlijk aan langgerekte zandstranden met wuivende palmbomen.

Denk bij het laatste aan een ligging in beschermd natuurgebied.

Maar omdat aan dit uitgerekte strand geen einde lijkt te komen is dit de allermooiste. Naast fijne zandstranden en ruige rotskusten herbergt de Italiaanse kustlijn ook heel veel andere verrassingen? Grote zandstranden zijn er niet maar tussen de rotsen zijn er genoeg plekjes te vinden om daarna in het  kobaltblauwe water mooiste stranden van italie duiken. Iedereen maakt lijstjes met weer een andere top10 en eigen criteria maar dat maakt ons niet uit.

Tel de schoonheid van het landschap, witte en witroze stranden. Blijf op de hoogte en ontvang: reisinspiratie en aanbiedingen Meld je aan voor de gratis Via Ella motor dealer noord holland. Marloes de Hooge Marloes is editor in chief van Travelvalley.

Zeegroen en turquoise water, mooiste stranden van italie, de fraaie ligging met de mooiste steden van Campania bij elkaar op en je hebt alles wat je strandhart begeert.

Stranden Amalfi kust

Als je uit deze tunnel komt zie je een prachtig zandstrand dat omringd wordt door prachtig donkerturquoise water. Het gedeelte ten westen van Genoa vormt de Riviera dei Fiori, ofwel de Bloemenriviera richting de grens met Frankrijk.

Dan de nummer drie.

De mooiste stranden van Basilicata Aan de kustlijn van Basilicata wapperen de blauwe vlaggen bij Maratea   bij o. Open je ogen en je ziet een prachtig landschap dat door de natuur als beeldhouwer is gevormd.

De mooiste stranden van Lazio Als we dan langs de kustlijn verder zuidwaarts trekken, moeten we het in Lazio lange mooiste stranden van italie zonder blauwe vlaggen doen.

  • Mazen 17.10.2019 21:38

    Een must see dus!

  • Şaban 08.10.2019 08:42

    In de Golf van Orosei net onder Biriola, ligt deze baai. Cala Corsara, Maddalena archipel, Sardinië Cala Corsarra is gelegen op een klein eilandje ten noorden van Sardinië dat toebehoort aan de Maddalena archipel.