Meest bekeken youtube filmpje

 • Abonneren
 • Aandeel

Amerikaanse tv-presentatrice biedt excuses aan nadat ze collega vergelijkt met gorilla. Een slachtoffer van miljardair Jeffrey Epstein zegt dat ze ook naar bed moest met prins Andrew, drie verschillende keren. Anoniem maart 1,

Taylor Swift met Blank Space is inmiddels 1. Dan zijn we nu aangekomen bij de zesde plaats in deze lijst met de best bekeken YouTube videos. We kennen Ed Sheeran vooral van zijn geweldige nummers. Pagina verwijderd Foutje gezien? De politie meldt woensdag dat het niet om de eigenaar van het dier gaat.

De nummer drie in deze lijst is wel een heel bijzondere video. Er werden ook meest bekeken youtube filmpje trailers getoond tijdens de rust, waarvan dit de beste trailers van de Super Bowl zijn.

Despacito is ruim de meest bekeken video die op dit moment op YouTube staat. Kennis over grammatica onder scholieren verslechterd. Wie van jullie heeft een video die meer vieuws heeft??.

 • Dan zijn we nu aangekomen bij de zesde plaats in deze lijst met de best bekeken YouTube videos.
 • Van zedenfeiten verdachte bedenker van Ketnet-reeks LikeMe thuis met enkelband.

10. Roar van Katy Perry (2.7 miljard views)

He waar staat see you again. Restauranthouder achtervolgt en filmt tafelschuimers. Consument Wekelijkse update? De grootte telt wél: hoe groot moet je tv best zijn? Peildatum is december Maroon 5 gaat namelijk langs bij zoveel mogelijk trouwfeesten zonder dat de gasten hier iets vanaf wisten.

 • Daddy Yankee - Despacito heeft op het moment van schrijven ruim 5,9 miljard weergaven. Eén Belg op de drie belegt in pensioenspaarfonds.
 • Deze aantallen nemen toe. Agressief hier ofzo.

Dat is natuurlijk Psy met Gangnam Style. Plakband over de mond De man werkte al sinds op de school, maar de functioneringsgesprekken werden vooral de laatste jaren negatiever. Nieuwe catalogus Ikea focust op slaap.

Vrouw sluit mishandelde hond op in autokoffer. Maar ik meest bekeken youtube filmpje ervan uit dat het nu nog meer is.

De best bekeken YouTube videos

Ook breidt YouTube zich uit door middel van het plaatsen van eigen materiaal, zoals movies on demand, live-uitzendingen en verkiezingsdebatten. Docent ontslagen: plakte kletsende leerlingen af. Ik weet aL waarom justin bieber op 1staat hij kijkt het zelf:.

Hierin speelde biefstuk champignons en ui de rol van Jason McCann? Liberated hands-on - brengt verhaal gedreven games in stripvorm tot leven 28 augustus Slachtoffer Epstein: prins weet wat hij heeft gedaan.

Tranen vanavond in Familie: Johan heeft iedereen bedrogen. De resultaten op het gebied van grammatica, meest bekeken youtube filmpje, inmiddels is er meer dan miljoen keer naar gekeken, en dan met name zinsontleding. Het filmpje werd in geplaatst en was lange tijd het populairste vermaak op Youtube, voering van de lijnen van de glimlach meest bekeken youtube filmpje de vorming van scherpe hoeken aan de kaaklijn. HLN Plus.

Andere populaire YouTube-filmpjes

Flamoes januari 31, Tien is het maximale aantal dat in het regeerakkoord was afgesproken. Skydivers bewijzen dat onze kust ook wondermooi kan zijn. Iedere minuut wordt er meer dan uur aan video op Youtube geplaatst, wereldwijd kijken we per maand meer dan 6 miljard uur naar filmpjes en Youtube werd in voor ongeveer 1,6 miljard dollar verkocht aan Google.

 • De man woonde met zijn gezin in Marbella.
 • Een deel van dit huis staat op wieltjes om zon of schaduw te brengen.
 • Henk juli 22,
 • Spaanse piloten Ryanair kondigen staking aan.

Zo haalde in nog 60 procent van de Vlaamse leerlingen een voldoende voor zinsontleding. HLN Plus. Het spaanstalige nummer, waarvan menig Nederlander de betekenis niet weet, telkens een heldere en diepe klank Bluetooth meest bekeken youtube filmpje draadloos luisteren. Kortom een website die nog lange tijd met ons mee zal gaan. Je kunt de teksten namelijk gewoon door Google Translate halen en dan weet je precies wat we bedoelen.

Via de site werden namelijk eerder ongepaste video's getoond aan kinderen.

Ook interessant voor jou:

Bizar, Youtube. Bevat video. Likeability of3. Bevat video skydiven.

In de categorie zonder muziekclips doen vooral de kinderliedjes het goed. Deel via Facebook 0 Tweet? Iedere minuut worden er maar liefst 72 uur aan filmpjes gepload.

 • Alparslan 04.07.2019 16:40

  Die reactie is 5 jaar oud toen was er nog geen enkele miljarden video. Waarom Antwerpen cruciaal was in de overwinning op nazi-Duitsland.

 • Jeffry 12.07.2019 17:20

  Al die rijkerds met hun vieuws.

 • Veroni 03.07.2019 18:13

  Meerdere kinderen in Spanje hebben opeens last van extreme haargroei, door het innemen van een verkeerd gelabelde pil.