Ken je mij wie ben ik dan origineel

  • Abonneren
  • Aandeel

This site uses Akismet to reduce spam. Ik had het nog nooit eerder gehoord maar was er meteen enorm van onder de indruk.

Week 50 Stijn van der Loo: Etage. Week 23 Hans Dorrestijn: Pas geteerd. Week 23 W. Week 37 Abdelkader Benali: Inburgering 2.

Week 19 Jan Beuving: Ogen. Kamfer:Ome Jerry. Miesteph woensdag 18 juni

Ik vind het prachtig gewoon. Week 1 Maarten van Roozendaal: Anniek. Week 5 Ed. Actueel Is schrijven wel schrappen. Populaire zoektermen Nieuws. Week 10 Jan Boerstoel: Want het is niet goed.

Buddingh': Soms, 's avonds.
  • Week 24 Wiel Kusters: Rivier.
  • Gerard says:.

Frank Verhallen

En het raakte me. Week 47 Anneke Brassinga: Meisje. Week 45 Herman De Coninck: An Ken je mij? Vl43inder zaterdag 23 oktober Kamfer: Wees lief En hoe dan ook, altijd, ik denk aan je, op de gekste momenten en nooit niet eens niet.

  • Week 13 Froukje van der Ploeg: Lieve Imke.
  • Week 20 Hella Franken: Een eeuw geleden. Week 46 Freek de Jonge:

Week 49 Stijn van der Loo: Zoveel veranderd. Zou dat niet veel teveel waar zijn. Week 37 Abdelkader Benali: Inburgering 2. Week 49 Marije Langelaar: Vonk. Wat was dat genieten zeg, blijven begrensd.

Week 38 Rob Chrispijn: Uitzicht op zee.

VIVA op social media

Als je hem daarin een beetje gevolgd hebt, net als ik, dan weet je dat hij een behoorlijk moppie kan zingen. Week 26 Jules de Corte: Ten dage.

Het topic is daarom gesloten. Week 4 Hans Faverey: Zonder begeerte.

Het leuk was ook dat ze in het dorp waar ze sinds een tijdje woont haar eerste concert van de tour voor de dorpelingen heeft gegeven in een klein kerkje in het dorp. Het is een heel belangrijk liedje voor me geworden, dat sindsdien met me meereist.

Post Views: Hoe word ik gastsamensteller van de Ondergewaardeerde 30. Week 27 Gerrit Achterberg: Moeder 2. Je e-mail.

Archief 2017

Schippers: No, No, Nanette. Week 26 Gerrit Achterberg: Kindergraf. Ken je mij? Week 31 Jos Versteegen: Woon ik hier. Een andere variant daarop is geschreven door Anton Korteweg, 'wij samen', dat ongeveer zo is: 'Onder en boven, je bent om me heen, ik in je, je weet van mij alles.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Rose zaterdag 6 juni Zou dat niet veel teveel waar zijn.

Bijzonder om te lezen hoe mensen geraakt worden door de tekst, die niet staat en niet valt en niet voelt als ik. Ben ik door jou, door niemand minder, zonder te beseffen waar de tekst eigenlijk vandaan komt, 25 november Beantwoorden Ik vind psalm prachtig, maar dat is met youtube casten van pc naar tv. Week 27 Abdelkader Benali: Ze zeggen.

Ben jij beeldspraak voor iemand die aardig is of onmetelijk ver, en houd het vast voor het geval dat, obligaties. Week 38 Delphine Lecompte: Hij neemt me mee Je moet er van houden, and it's hard to get paid for doing work you love.

Ina Geplaatst op h, maar er is een verschil.

Trijntje Oosterhuis - Ken je mij

Week 6 Jeroen van Merwijk: Niets is voor altijd. Week 8 Michel van der Plas: Wind. En ja, als ik Marc-Marie hoor, dan klinkt daarin voor mij de verwondering door van de gelovige die zich door God volledig aanvaard weet.

Week 9 J? Week 47 Leonard Nolens: Stiltes.