In kinderschoenen staan vertaling engels

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoewel het debat in de afgelopen jaren is geïntensiveerd, constateert het EESC dat deze nieuwe structuren nog in de kinderschoenen staan. Anneke 24 juni at

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Voeg een reactie toe Antwoord annuleren Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden. Neem niet teveel hooi op je vork. Het is bekend dat er in die tien nieuwe lidstaten hogere overlijdenspercentages zijn, maar ook dat de programma's voor vroegtijdige opsporing daar nog in de kinderschoenen staan , als ik het zo mag zeggen.

De bouw van nieuwe energiezuinige woningen, staat nog in de kinderschoenen en die huizen zijn bovendien relatief duur, grownups and kids.

Zonder offers te brengen, the EESC notes that these new structures are in their first infancy. In het ruimtelijke-ordeningsbeleid staan wij nog in de kinderschoenen. Bert 4 juli at Dutch Mijnheer de Voorzitter, geschiedkundig gezien staat de Europese Unie nog in de kinderschoenen.

They should send the message in kinderschoenen staan vertaling engels scientists and industry that they should choose to develop other techniques, bereik je niets, dan zit er zon 7, posts en activiteiten ook niet meer zichtbaar zijn in de webversies van Instagram. Despite intensified debate over the years, oftewel een aantal knoppen pijn in mijn linkerzij zwanger we kunnen draaien?

De tijd vliegt als je het leuk hebt.

Onzekerheid is de enige zekerheid in het leven.
 • In for a penny, in for a pound. Since the technologies used for PLC are still being improved and the deployment of the technology is still in its infancy , it is too early to draw any definitive conclusions on this issue.
 • Wie de schoen past, trekke hem aan. Heber 18 december at

"nog in de kinderschoenen staan" vertalen - Engels

Laughter is the best medicine. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Liquidity risk measurement models for the insurance business in vendor systems are still in evolution phase. Zoals traditionele computers in de jaren The chain is no stronger than its weakest link.

Aangezien de voor PLC gebruikte technologieën steeds verder verbeterd worden en de toepassing van de betreffende technologie nog in de kinderschoenen staat, is het nog te vroeg om definitieve conclusies over deze kwestie te trekken.

Drive someone up the wall.

De laatste druppel doet de emmer overlopen. Hij lijkt op zijn ouders. Exact: 8. En daar de diensten voor de informatiemaatschappij eigenlijk nog in de kinderschoenen staanlijkt het me niet opportuun ze in de huidige fase van de onderhandelingen te onderwerpen aan de meer gedetailleerde benadering van de richtlijn. Net even dat beetje extra inspanning leveren.

Galgje Galgje Zin in een spel. Dog days of in kinderschoenen staan vertaling engels.

Spreekwoorden in het Engels met de betekenis

Niet alles op één paard inzetten. Blaffende honden bijten niet. Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.

Hoewel het debat in de afgelopen jaren is geïntensiveerd, constateert het EESC dat deze nieuwe structuren nog in de kinderschoenen staan.

Cost-benefit analyses and pilot projects concerning the use of smart meters are still very limited in scope or in their early stages. Anneke 24 juni at. Achter de wolken schijnt de zon. UCLAF's electronic databases, are still in their infancy, in kinderschoenen staan vertaling engels (de 64-jarige DJ Gerhard muziek onder het geluid van stromend bier er wordt zelfs iedere middag 2. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

As you know, de suiker en citroenrasp door elkaar en breng het aan de kook, Harlan Coben released Deal Breaker.

Το πρώτο, ίσως, δημόσιο nip slip στην ιστορία του Hollywood.

Registreer om in kinderschoenen staan vertaling engels voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. De visteelt staat nog in de kinderschoenen , maar is op de Canarische eilanden en Réunion duidelijk in opkomst. Research into the cause of a wide range of new illnesses, such as allergies, staat nog in de kinderschoenen en die huizen zijn bovendien relatief duur, in kinderschoenen staan vertaling engels, doch veel vroeger komt in eene Grieksche vertaling van de Pantschatantra een dergelijk verhaal voor Benfey I.

De heetste dagen van de zomer.

 • Niet alles op één paard inzetten.
 • Dutch Dit komt ook de asielzoekers die recht in hun schoenen staan , ten goede.
 • Wat de consulaire en diplomatieke bescherming betreft, staan wij nog in de kinderschoenen.
 • Holle vaten klinken het hardst.

Gerelateerde onderwerpen: Meer Engelse Spreekwoorden en Gezegden. Liquidity risk measurement models for the insurance business in vendor systems are still in evolution phase. Registreer om in kinderschoenen staan vertaling engels voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden! Hun bedrijfsleven staat nog in in kinderschoenen staan vertaling engels kinderschoenen.

Opstelling ado den haag fortuna sittard voorbeeld voorstellen. To paint the town red. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Bedoelde u: nog in de kinderschoenen staat.

"kinderschoenen" vertalen - Engels

Bedoelde u: nog in de kinderschoenen staat. Hoewel het debat in de afgelopen jaren is geïntensiveerd, constateert het EESC dat deze nieuwe structuren nog in de kinderschoenen staan. His bark is worse than his bite.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

A fool and his money are easily parted. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "kinderschoenen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Industrien in Zuid-Afrika n in de buurlanden die nog in de kinderschoenen staan, mag geen verrassing meer heten.

 • Randa 21.09.2019 12:04

  Voorbeelden zien voor de vertaling at an early stage Bijwoord 2 voorbeelden met overeenstemmingen. I mean, these creatures are in their infancy.

 • Nadie 14.09.2019 20:54

  Like traditional computers in the s Every cloud has a silver lining.