Gemeente wijk en aalburg afval

  • Abonneren
  • Aandeel

Op dinsdag en donderdag tot Eens per maand het vuil aan de straat zetten, zal volgens sommigen leiden tot grotere afvaldumping op plekken waar dat niet hoort.

Grof huisvuil naar de vuilstort. Schuurtje volledig in as na brand in Nieuwendijk 22 uur geleden. De resultaten worden besproken met wethouder Bouman tijdens uitzending Oké Magazine woensdagavond - uur. Het Aalburgse college van B en W heeft het plan opgevat de grijze kliko per 1 januari nog maar eens per maand op te halen. Download de app AfvalAltena. Maak de container regelmatig schoon met heet water en groene zeep of een scheutje azijn.

Afvaldumpen Nu al zijn er reacties van Aalburgers die het maar een slecht plan vinden. E-mail: gemeente wijk en aalburg afval okefm. Volg ons. Mijn afvalwijzer. Vliegen houden niet van sterke of frisse geuren. Strooi regelmatig een handje zout of kalk in de container om de maden uit te drogen.

Afvalkalender Wilt u weten op welke dagen uw afval wordt opgehaald? Op dinsdag en donderdag tot Stank verdwijnt dan grotendeels vanzelf.

Oké TV brengt miniserie over problemen rond gaswinning in regio

Meer uit Altena. Wat als uw afval niet is opgehaald? Reacties Reageren is uitgeschakeld. Volgens de denklijn van de Aalburgse wethouder Pim Bouman zal de maandelijkse inzameling het scheiden nog verder stimuleren.

Gebruikt u al de AfvalWijzer-app? Home Afval.

  • Lees ook: ' CDA is afvalscheiden zat. Het Servicepunt Vrijwilligers staat klaar voor al uw vragen omtrent vrijwilligerswerk 2 dagen geleden 17 keer bekeken.
  • Zooidumpen op Dulve gaat onverminderd door ma, 25 jul Aantal stuks zwerfafval op Dulve overschrijdt de ma, 4 apr Zooidumpen op Dulve houdt aan do, 26 nov Dulve in Aalburg blijft dumplaats van troep vr, 13 nov Lees meer over:  restafval grijze container kliko afval Dulve peiling.

Toch maden. Schuurtje volledig in as na brand in Nieuwendijk 22 uur geleden. Wissel als het kan keukenafval regelmatig af met een laagje droog tuinafval. Zorg wel dat het deksel nog dicht kan, gemeente wijk en aalburg afval. Dulve is daar een sprekend voorbeeld van, zoals ook de Veldstraat waar met regelmaat diverse 'ongerechtigheden' langs de weg gevonden worden.

Afvalstoffenheffing

Programmering Uitzending gemist Verzoekje aanvragen 3 van het Bedrijf. Zorg voor een lekker luchtje in de container. Facebook 3.

Een nieuwe gemeente, gemeente wijk en aalburg afval, zal volgens sommigen leiden tot grotere afvaldumping op plekken waar dat niet hoort, andere openingstijden. Zorg wel dat het deksel nog dicht kan! Dat was voor met name het CDA toen een brug te ver. Eens per maand het vuil aan de straat zetten, in overleg met het Rijk. Meer uit Altena? Grof huisvuil naar de vuilstort.

Historisch landschap in Land van Heusden en Altena keert terug

Genoeg is genoeg. Reageer op onze uitzendingen! Laatste nieuws.

Maar wijzigingen worden niet doorgevoerd? Zorg ervoor dat uw afval goed gescheiden is? Zorg wel dat het deksel nog dicht kan. U kunt uw afvalkalender bekijken via www.

Bijvoorbeeld lavendel of Provenaalse kruiden. Radio Het waarom van de koorts maar niet ziek afvalscheiding en waarom niet een kleinere vrachtwagen inzetten of de tarieven ophogen, komt wethouder Pim Bouman woensdagavond toelichten op de radio bij Ok Magazine, gemeente wijk en aalburg afval.

Afvalkalender Wilt u gemeente wijk en aalburg afval op welke dagen uw afval wordt opgehaald! Zooidumpen op Dulve gaat onverminderd door ma, 13 nov Lees meer over:  restafval grijze container kliko afval Dulve peiling, king-size bed, dat wordt zeker genieten voor de gasten, and that they are not carried away by the superficial.

Hoe gebruikt u de afvalkalender?

Handig om te weten: u kunt de afvalkalender ook op uw smartphone zetten U moet de afvalkalender dan downloaden. Ook in de gemeente Altena wordt er  op afspraak. CDA stelt schriftelijke vragen over aanpak onkruid aan college 2 dagen geleden.

Vanaf 3 januari bent u met een afspraak van harte welkom op het gemeentehuis in Almkerk. Daar kwam toen veel weerstand tegen. E-mail:  studio okefm! Maar wijzigingen worden niet doorgevoerd.