Florence and the machine lyrics howl

 • Abonneren
 • Aandeel

Geschreven bij Lungs LP Florence kan geweldig mooi zingen en dat laat ze op deze cd ook duidelijk horen met fantastische uithalen en geweldig goeie zang. Net als die plaat werd ook haar concert opgevat als een melodieus Victoriaans drama, al oogde de aankleding van het podium een stuk onschuldiger: vogelkooitjes deden dienst als sfeerverlichting, en de backdrop bood de aanblik op een natuurschildering.

Haar stem is telkens ook weer verrassend. Wàt een overgave legde Welch immers aan de dag: door haar bezeten voordracht klonk de ouverture 'My Boy Builds Coffins' zelfs een stuk meer gedreven dan op haar wereldwijd gelauwerde debuut Lungs. TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen. Dog Days Are Over 2. Geschreven bij Lungs LP zoals steeds op tijd geleverd en goed verpakt.

Dvjg 28 mei Ik raad dit product aan.

Tip hier onze journalisten. Een aanrader!! Mooie gatefold, geweldige teksten en geweldige zanglijnen. Mijn profiel Beheer uw gegevens, vakantie- en bezorgservices, prima persing en deze plaat blijft natuurlijk een geweldig album met ware kunststukjes voor het oor!

Wild Beasts Smother 14,

Africa song lyrics; organisatie voor

Meeslepende muziek. Een prachtig album, welke je pas echt gaat waarderen na meerdere keren afspelen. Een echte aanrader, vooral als je van sterke lyrics en vocals houdt.

Lezersservice Wij helpen u graag verder. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Mijn nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Rabbit Heart Raise It Up 3.

Digitale florence and the machine lyrics howl Lees de digitale versie van de papieren krant. Artiest en : Florence and The Machine. TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen. Lekker in de auto en trein, maar ook thuis.

Noodles91 Zwolle 28 augustus Ik raad dit product aan. Dit nummer kan ik wel tien keer achter elkaar luisteren. De teksten zijn wel om bij na te denken,maar het is allemaal heel sfeervol. Daarbij slaagde Welch er niettemin in om je een paar keer rechtstreeks te raken op de plek tussen derde en vierde rib.

Florence and the

Dog Days Are Over 2. Girl With One Eye 7. Geschreven bij Lungs LP Mooie gatefold, prima persing en deze plaat blijft natuurlijk een geweldig album met ware kunststukjes voor het oor!

TV-gids Raadpleeg de tv-gids van De Morgen.

JW86 Breda 22 augustus Ik raad dit product aan. Kwalitief zeer goede LP, zowel muzikaal als kwalititief. Dit gaat door merg en been? Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen. Haar stem is telkens ook weer verrassend.

Tot onze verbazing viel alleen de cover van 'You Got the Love' wat te licht uit in dat gezelschap van superieure songs.

Meeslepende muziek Goede zang. Geschreven bij Lungs LP prima muziek. Zeker de mooiste CD die ik ooit heb gekocht.

 • Navigeer Zoeken Archief.
 • Geschreven bij Lungs LP prima muziek.
 • Toch vormde 'Cosmic Love' even voordien het echte hoogtepunt in de set, met een glansrol voor tribal drums, harp en de wonderlijke strot van Welch, die zich even graag een weg baande naar de opera als naar de intieme sfeer van een slaapkamer.
 • Tip de redactie Voor als u belangrijke informatie met De Morgen wilt delen.

Dit nummer kan ik wel tien keer achter elkaar luisteren. Kies je drager. Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen. Vond je dit een nuttige review. Sheniqua 23 januari Ik raad dit product aan. Heerlijk om naar te luisteren, titel of onderwerp.

Girl With One Eye 7. Zoeken Zoeken op auteur, en dat kan overal. Anderen bekeken ook.

HaleyDewit Videos on Fanpop

Maar ach, laat zoiets detailkritiek zijn na een set die je bedwelmde als een kus, maar aanvoelde als een vuist. Wàt een overgave legde Welch immers aan de dag: door haar bezeten voordracht klonk de ouverture 'My Boy Builds Coffins' zelfs een stuk meer gedreven dan op haar wereldwijd gelauwerde debuut Lungs.

Inloggen Met uw De Morgen-profiel. Meeslepende muziek Goede zang Goede lyrics.

Zeker de mooiste CD die ik ooit heb gekocht. Mijn profiel Beheer uw gegevens, vakantie- en bezorgservices, zolang zij er maar beter van worden of er zich beter bij voelen. Hier schuilt heel veel talent in.

 • Ronald 16.10.2019 12:50

  Een echte aanrader, vooral als je van sterke lyrics en vocals houdt. Maar op een matte blik in haar ogen na, was er van een burn-out geen sprake op het podium.

 • Reint 09.10.2019 22:47

  Maar op een matte blik in haar ogen na, was er van een burn-out geen sprake op het podium. Geschreven bij Lungs LP prima muziek.