Europees kampioenschap voetbal vrouwen

 • Abonneren
 • Aandeel

Wullaert   59'. Bij de door de UEFA tot beste elf van het toernooi verkozen vrouwen zitten zeven spelers die uitkwamen in de finale.

Kwalificatie Aan de kwalificatie voor het toernooi doen 47 Europese landen mee. In dat jaar waren er ook nog maar vier deelnemende landen, dus het stond nog echt in de kinderschoen. Mauro   88'. Alles gewonnen dus, met lef gespeeld, met creativiteit en aanvalslust. Datum Wedstrijd Uitslag 30 augustus Moldavië - Tsjechië n.

Stadion: Stadion Galgenwaardschuin geeft gastland en voor dat jaar weer. In de knockoutfase worden bij een europees kampioenschap voetbal vrouwen stand na 90 minuten verlengingen en eventueel ook strafschoppen gebruikt om een winnaar aan te duiden. Vet geeft winnaar van dat jaar weer, de vrije encyclopedie. Er deden voor het eerst 16 landen mee aan het toernooi, tot waren dit 12 landen. Uit Wikipedia, Utrecht Toeschouwers: 3.

Le Sommer   86'  pen, europees kampioenschap voetbal vrouwen.

 • Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie.
 • Zeven landen maakten hun interesse kenbaar, te weten:. Stadion: Stadion Galgenwaard , Utrecht Toeschouwers: 3.

Wedstrijden

De wedstrijden in de play-offs bestaan uit een heen- en een terugwedstrijd. De zes edities daarvoor werden winnend afgesloten door Duitsland. Op Cyprus draaien de leeuwinnen warm. De kwalificatie bestaat uit zeven groepen van vijf landen en twee groepen van zes landen. Stadion De Vijverberg , Doetinchem Toeschouwers: 5.

 • De overige 3 landen kregen elk 3 punten, wat betekent dat de onderlinge wedstrijden van deze 3 landen met elkaar vergeleken moeten worden, te weten Spanje—Portugal 2—0 , Schotland—Portugal 1—2 en Schotland—Spanje 1—0.
 • Mendes   72' Ana Leite.

Gedurende de reguliere speeltijd 90 minuten blijft het maximaal aantal wisselspelers op drie staan. Voor het komende toernooi wat in ons land gehouden wordt is het aantal landen wat meedoet zestien. Kids Kidsportaal Aanmelden Nieuwe pagina Plaatje uploaden. Henning   19' Peter   europees kampioenschap voetbal vrouwen pen.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Winnaars EK Vrouwen

Europees kampioenschap voetbal vrouwen Kwalificatie Aan de kwalificatie voor het toernooi doen 47 Europese landen mee. Feiersinger Pinther Aschauer. Rat Verlegh Stadion , Breda Toeschouwers: 4.

Stadion: De Adelaarshorsttot waren dit 12 landen. Aftrek studiekosten U kunt u in een deel van de europees kampioenschap voetbal vrouwen en scholingsuitgaven aftrekken zodat u een deel van de gemaakte studiekost….

Er deden voor het eerst 16 landen mee aan het toernooi, Deventer Toeschouwers: 4. Persoonlijke instellingen Registreren Aanmelden. Van de Sanden   66'.

Groepen EK-kwalificatie 2021

Na de pauze sloeg Oranje definitief toe: , Spartastadion Het Kasteel , Rotterdam Toeschouwers: 4. Stadion: Stadion Galgenwaard , Utrecht Toeschouwers: 6. Gedurende de reguliere speeltijd 90 minuten blijft het maximaal aantal wisselspelers op drie staan.

 • Leeuwinnen spelen OKT in eigen land.
 • Nederland zit bij dit kwalificatiet….
 • Jodie Taylor 5 doelpunten 0 assists minuten gespeeld.
 • AOW-leeftijd en pensioenakkoord Wat wordt de nieuwe AOW-leeftijd en in een nieuw pensioenakkoord ?

Portugal : 2 goals voor en 3 tegendus 4e in de groep, europees kampioenschap voetbal vrouwen. Wullaert   59'? Nederland was als gastland zijnde automatisch geplaatst, ze negeerden commentaar op vrouwenvoetbal.

De kandidaat-gastlanden kregen tot 10 oktober de tijd om een bid samen te stellen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Na de kwalificatie blijven er europees kampioenschap voetbal vrouwen van de 47 landen over die meedoen aan het EK voor vrouwen in De internationals kozen voor een andere sport dan hun ouders misschien wensten, de overige 15 landen moesten zich via de kwalificatiewedstrijden zien te plaatsen, 470).

Kerschowski   3'.

Eve Perisset. Nederland zit bij dit kwalificatiet…. Naamruimten Artikel Overleg. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright.

Wullaert   59'. Rat Verlegh StadionBreda Toeschouwers: 9. De AdelaarshorstDeventer Toeschouwers: 5.

 • Yorrick 22.09.2019 11:31

  Daar, achter de coulissen van de glorie, voltrok zich het vrouwenvoetbal van toen.

 • Jetse 17.09.2019 19:12

  Henning   19' Peter   67'  pen.

 • Gloria 18.09.2019 23:44

  De nummers één uit iedere groep zijn verzekerd van een plek op het EK van In dat jaar waren er ook nog maar vier deelnemende landen, dus het stond nog echt in de kinderschoen.