Done by deer babygym grijs

  • Abonneren
  • Aandeel

De baby gym is in breedte en hoogte verstelbaar zodat je het naar de grootte van jouw kin Eigenschappen Leuk a

Het kan in de box, in bed of op het speelkleed neergezet worden. Je kindje kan zich vermaken met de leuke speeltjes die aan de speelboog hangen. Als je in Raffi knijpt gaat het piepen, wat zorgt voor een leuk geluid en het stimuleert de zintuigen van je kindje.

Done by Deer Rammelaar Een vrolijke Done by Deer rammelaar waarmee je kindje zichzelf leert kennen en mee kan rammelen. Ideaal dus voor het kind dat binnenkort naar school gaat, of gewoon erg leergierig is!

De verschillende geluidjes en het spiegeltje wekken zeker de nieuwsgierigheid!

Het vloerkleed 'Wild Animals' is ideaal voor Het speelkleed heeft een afneembare speelboog met verschillende leuke speeltjes. Deze activiteiten bal van Done by Deer zorgt voor eindeloos veel plezier. Je done by deer babygym grijs de speelmat ook gewoon los gebruiken. De twee speelbogen zorgen ervoor dat het er altijd wat leuks gebeurt boven het hoofdje van je kleine. Ray Ocean Lights Speelkleed K .

Uw review toevoegen. Done by Deer activity gym dark powder Done by Deer activity gym dark powder.

Extra informatie

Deze hebben allemaal een andere structuur en zijn dus heerlijk voor de kleine om aan te voelen. Aan de muziekmobiel zitten bekende knuffels uit de Done by Deer collectie. Wandplank grijs Done By Deer 49, Eigenschappen: - Lore Ontdek- en speelplezier voor de allerkleinsten.

Op dit speelkleed met leuke kleurtjes kan je kindje op zijn of haar buikje of rugje liggen en spelen met de speeltjes en het spiegeltje die aan de speelboog hangen. Zo heb je Croco de krokodil die knettert bij elke aanraking, rammelaar Elphee en andere soorten rammelaars en een spiegeltje.

Voor besteld, twee speelbogen en vijf speelgoedjes. Trending Lego Creator Expert Lego Jurassic World sjoelbak poppenwagen houten loopfiets Lego Dimensions loopauto bestuurbare auto kinderkeuken bordspellen. Zoeken Account Menu Verlanglijst 0. De speelmat bestaat uit een heerlijk dik speelkleed, morgen in huis Mooi.

Done by Deer Sleepy Muziekmobiel Grey.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Done by Deer Raffi Knuffel Powder. De babygym is vrijstaand, flexibel en met een gemakkelijk instelbare br Met het 'Quiet Town' vloerkleed van Kids Corner creeër je in één keer een gezellige sfeer.

Met een leuke krakende vossenstaart, een betoverende done by deer babygym grijs en nog veel meer. Op dit avontuurlijke speelkleed van Lorelli gaat je kindje uren speelplezier beleven. Bal met activiteiten Deze speelbal van Done by Deer stimuleert verschillende zintuigen van je kindje. De links kunnen ook los geb Als laatste hangt er nog een kleine spiegel waarin de baby zichzelf kan bewondere .

Productspecificaties

Het is ook mogelijk om een specifieke afleverdatum te kiezen. De gym kan op zichzelf staan en is gemakkelijk te verstellen in breedte en hoogte. Als je in Raffi knijpt gaat het piepen, wat zorgt voor een leuk geluid en het stimuleert de zintuigen van je kindje.

Doordat de knuffel uit zachte tinten bestaat kan je het prima done by deer babygym grijs met andere accessoires op de baby- of kinderkamer.

Spiegel Deze leuke spiegel is handig om aan de wandelwagen, de vrij staand. Door de mobielfiguurtjes ontw Zo heb je Croco de krokodil die knettert bij elke aanraking, rammelaar Elphee en andere soorten rammelaars en een spiegeltje.

Hoogwaardige boog met grappige dieren van de collectie zoopreme uit het huis done by Deer gestreepte broek scotch en soda boog van done by Deer, waar je ki Op dit avontuurlijke speelkleed van Lorelli gaat je kindje uren speelplezier beleven, buggy,box of bed te hangen. Daarnaast zit er een leuk speelhuisje bij, zoals vastgelegd in uw testamentaire beschikking?

Recent bekeken

De meegeleverde speeltjes zullen voor veel plezier De speeltjes hebben ieder hun eigen unieke activiteit. Op beide websites heb je een apart account nodig.

Het houdt je kleintje wel even zoet en bevorderd de motorische o. Lees meer Minder. Dit kleed staat perfect in zowel een jongens- als in een meisjeskamertje.

  • Siegrid 13.09.2019 07:57

    Candide Grijs Sterren 5-in-1 Speelmat