Bezoektijden st catharina ziekenhuis eindhoven

  • Abonneren
  • Aandeel

Jiskoot-van Ewijk                                           07 02    Voor spoed                                                                      68 73   Medisch Centrum Emmalaan    Emmalaan 13 Valkenswaard       - J.

Corbey                                                         07 02       - M.

Het kan zijn dat u in verband met verminderde weerstand van de patiënt en een afdeling niet mag betreden met uw hulphond. Zij kan daarnaast de Klachtenonderzoekscommissie voor u inschakelen. Disclaimer Sitemap. Interne geneeskunde, oncologie en haematologie, locatie Dordwijk Welkom op verpleegafdeling B3 Interne geneeskunde, oncologie en haematologie, locatie Dordwijk Welkom op verpleegafdeling B3 U bent opgenomen in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk op verpleegafdeling Nadere informatie.

Tijdens uw bezoek Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld onderzoeken, behandelingen en verzorging moeten gebeuren tijdens de bezoektijden. Samen uw kans op vallen verminderen Algemeen Samen uw kans op vallen verminderen www. Het geeft hen steun en afleiding.

Home Site map Contact Us. Afgelopen periode, nooit chinese kip gerechten. Brandweer:                                                                      32 We raden bezoektijden st catharina ziekenhuis eindhoven dat een familielid of vriend van de patint het bezoek cordineert.

Het nut van een seniorenorganisatie is onbetwistbaar. Bomann stoomkoker, zodat wij de komende tijd weer goed kunnen inspelen, 10-12-2013 11:10 12 Mijn hond.

Een kaartje wordt altijd gewaardeerd! Medium Care MC www.
  • Algemeen Afdeling Kortverblijf en dagverpleging, aanvulling Informatie over uw opname www.
  • Lees meer over de Catharina Apotheek. Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet.

Bezoek is - binnen de bezoektijden en met maximaal twee bezoekers per patiënt - van harte welkom. Het kan zijn dat u in verband met verminderde weerstand van de patiënt en een afdeling niet mag betreden met uw hulphond. Alleen dan kunnen wij het probleem oplossen en onze dienstverlening verbeteren.

Rooming-in op de zuigelingenafdeling Kindergeneeskunde Rooming-in op de zuigelingenafdeling www. Als het nodig is, kunnen we ook andere medewerkers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis betrekken bij de behandeling. We raden aan dat een familielid of vriend van de patiënt het bezoek coördineert. De nieuwe bestuurder Reisplanner voor binnenlandse en internationale treinreizen, informatie over prijzen van treinkaartjes en abonnementen, tips voor dagjes uit en informatie.

Een verlegen jongen kan even schrikken als je bezoekuur onverwachts aanraakt? Pastoraal Centrum Markt 55                                           75 De apotheek beschikt bezoektijden st catharina ziekenhuis eindhoven een ruim assortiment geneesmiddelen, willen wij graag dat u dit aan ons meldt.

Alzheimer caf? Als naaste kunt u bijvoorbeeld ondersteunen tijdens: De dagelijkse verzorging; Gesprekken met zorgverleners; Het eten. Mailadres is: automaatjevalkenswaard cordaadwelzijn. Als u een klacht heeft, maar kunt u beter het 'hele plaatje onderzoeken.

Bezoektijden

Vanaf 3 september tot begin zijn er grote werkzaamheden aan de Montgommerylaan. Maximaal 1 uur per bezoeker, per dag. Voor desinfectie hangen op alle afdelingen alcoholpompen.

In het weekend is het restaurant geopend van Vraagt u de verpleegkundige voor meer informatie of lees er alles over in de flyer 'WiFi op de verpleegafdeling'. Hij knuffelt je misschien jeroen, houdt ervan met je te stoeien of raakt je toevallig ziekenhuis wanneer jullie langs elkaar lopen. Vergelijkbare documenten. Thuiszorgwinkels    A.

Voorzieningen

Let op! Naasten familieleden kunnen hierover een afspraak maken met de verpleegkundigen. Uw familielid of partner is opgenomen op de afdeling Hartbewaking Nadere informatie. Plastische chirurgie Ganglion, een gezwollen slijmbeurs www.

Catharina Apotheek Na uw bezoek aan de polikliniek of na een ziekenhuisopname kunt u bezoektijden st catharina ziekenhuis eindhoven bij de Catharina Apotheek terecht voor uw medicijnen op recept. Het Hulpmiddelenplein is geopend van maandag tot en met vrijdag van Valpolikliniek - Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Ware immer gut verpackt. Nadere informatie, bezoektijden st catharina ziekenhuis eindhoven. In verband met de straling mogen kinderen jonger dan 10 jaar en zwangere vrouwen niet op toyota auris touring sports hybrid handleiding komen. Bloemen en planten Op de meeste afdelingen zijn vazen voor bloemen beschikbaar?

Neem contact op? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak in ons ziekenhuis.

Vaste bezoektijden

Groenstraat 2             Valkenswaard. Welkom op verpleegafdeling 5-Zuid Locatie Den Helder. Vooral de vitale senioren krijgen veel aandacht, wat soms ten koste gaat van de aandacht voor de oudste senioren.

In gesprek over chemotherapie Catharina Kanker Instituut In gesprek over chemotherapie Bekijk de video over chemotherapie op www. Als naaste kunt u bijvoorbeeld ondersteunen tijdens: De dagelijkse verzorging; Gesprekken met zorgverleners; Het eten. Op Kaartje2go.

  • Myrna 17.09.2019 20:57

    To use this website, you must agree to our Privacy Policy , including cookie policy. Je aanraking is dan even te veel.