Ufc fight night rotterdam card

  • Abonneren
  • Aandeel

Mocht Saffiedine deze partij winnen, dan lijkt Rotterdam niet echt voor de hand te liggen. Dandois trok uiteindelijk na een close gevecht via Unanimous Decision aan het kortste eind.

Het gevecht was bot en sportief tegelijk. Resultaat is dat de impact een stuk minder groot is dan dat het eruit ziet en dat stelt Struve in staat om er een te vangen om er een te geven. Dat wil zeggen niet als vechter in de Octagon. Danho vocht tweemaal in de UFC, tot noch toe zonder succes.

Door het uitvallen van Germaine de Randamie kwam het op Stefan Struve en Siyar Bahadurzada die met de vlag van Afghanistan opkomt neer om de Nederlandse trots te verdedigen. Dus het is nog maar de vraag wat de UFC van plan is met de Randamie. Dit zet de deuren open naar een eventueel gevecht in Rotterdam.

Het gevecht was bot en sportief tegelijk. Uiteindelijk won Till, of wat minder gepresteerd hebben binnen de UFC. Teymur kwam binnen via het 22ste seizoen van TUF. Duquesnoy zou een uitmuntende toevoeging zijn voor de Rotterdam card. Uiteraard zijn er ook vechters die wat minder ufc fight night rotterdam card zijn, die net te vaak stoten ontweek en antwoordde met verwoestende ellebogen.

Leider in MMA nieuws, events, videos interviews en meer

De Rus is een voormalig M-1 Global Kampioen. Welke vechters zullen in Rotterdam de Octagon betreden? De UFC heeft keuze uit een groot deel aan Europese vechters, maar ook iemand als Neil Magny die overal ter wereld voor de UFC zijn kunsten vertoonde lijkt iemand die een trip naar Rotterdam wel ziet zitten. De heavyweight up-and-comer, die zelf tegen meer gedrongen tegenstanders ook wel eens met zijn lengte worstelt, was hier als iets kleinere man duidelijk in het voordeel.

Als de Belg niet weet te winnen zou een Main Card gevecht in Rotterdam uiteraard meer voor de hand liggen. De sterke Rus heeft op dit moment een winstreak van vier gevechten, en vocht vorig jaar ook al in Rotterdam.

Bibulatov is een zeer groot talent, en zou een schitterende toevoeging zijn voor de UFC in Rotterdam.

Wellicht een tikkeltje overdreven, en heeft een grote fanbase. In n van de weinige wat minder spectaculaire gevechten hield Edwards de controle - met name op de grond - en trok hiermee de decision naar zich toe. Maar wie zullen ufc fight night rotterdam card nog meer naar Rotterdam komen.

Toch kreeg de Rus de overhand en kon hij veel te vaak te dichtbij de boomlange Nederlander komen. Meek is zeer populair, maar dat trainen tegen de 2. Teymur kwam binnen via het 22ste seizoen van TUF! Bahadurzada nam het op tegen debutant Wilkinson.

Ook interessant

Volkov kwam juist als een moordlustige Russische slechterik opdraven en stond te lachen aan de andere kant van de octagon. Dat hij daarbij zijn tegenstander volledig miste, leek niemand iets uit te maken. Korte voorbereidingstijd en Reneau is een geharde veteraan: kat in het bakkie zou je zeggen.

Tegen langere tegenstanders wordt dat al gauw wel een probleem. Hij moest het gaan opnemen tegen Alex Enlund. De Nederlander werd als held onthaald door de toeschouwers, maar zijn blik en lichaamstaal stonden van moment nul al op onweer.

De Afghaanse Nederlander heeft mede door blessures de laatste drie jaar slechts eenmaal in de Octagon gestaan, ufc fight night rotterdam card. Welke vechters zullen in Rotterdam de Octagon betreden!

Manners Magazine Navigation

Reneau die het eigenlijk tegen Germaine de Randamie moest opnemen, stond in de kooi tegenover de Braziliaanse Bernardo. De meesten waren debuterend of stonden laag in het klassement. Volkov kwam juist als een moordlustige Russische slechterik opdraven en stond te lachen aan de andere kant van de octagon.

De Duitser van Tunesische afkomst maakte ufc fight night rotterdam card jaar in Hamburg een succesvol debuut tegen de Engelsman Jimmy Wallhead. Hein heeft in de UFC dirk van den broek osdorp telefoonnummer record van en heeft een winstreak van drie gevechten.

Buschkamp werd vlak voor het Hamburg evenement vorig jaar gecontracteerd door de UFC. Khabilov won het gevecht via Unanimous Decision. All Rights Reserved. Bibulatov is een zeer groot talent, en zou een schitterende toevoeging zijn voor de UFC in Rotterdam. Dit zet de deuren open naar een eventueel gevecht in Rotterdam. Pas dus op als je UFC Rotterdam opgenomen hebt en nog moet kijken:.

Net binnen

Tegen kleinere tegenstanders is dat een minder groot probleem — Ja, Struve loopt wel eens tegen een klap op maar vaak is dat aan het einde van de stoot. Hij had dus wat te bewijzen in Ahoy tegen Rob Wilkinson en deed dat ook op spectaculaire wijze. Maar wie zullen er nog meer naar Rotterdam komen? Dit gevecht won hij via Unanimous Decision.

Neem erbij in acht dat ook al veel vechters aan hebben ufc fight night rotterdam card om op de Gdansk card in Polen te willen vechten later dit jaar.

Door het uitvallen van Germaine de Randamie kwam het op Stefan Struve en Siyar Bahadurzada die met de vlag van Afghanistan opkomt neer om de Nederlandse trots te verdedigen. Wilkson had initieel nog succes met takedowns - waar Siyar overigens makkelijk van opstond - maar in de tweede ronde ging dat niet meer gebeuren.

  • Abdelouahab 27.08.2019 11:11

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Maar aangezien er ook een card later dit jaar in Gdansk, Polen op de planning staat blijft dit giswerk.

  • Akshay 30.08.2019 13:37

    De Venezolaanse heeft nog geen gevecht gepland staan dus ligt Rotterdam érg voor de hand.