Spraak omzetten naar tekst mac

  • Abonneren
  • Aandeel

Dit zijn de voordelen van 'Verbeterd dicteren':. Je gebruikt het via het QuickType-toetsenbord :. Hoe kan ik dicteren op de Mac?

Druk eenmaal op de Fn-toets of klik op Gereed om het dicteren te stoppen. Laat de knop los om het dicteren te stoppen. Bovendien werkt de dicteerfunctie dan een stuk sneller. Neem contact met ons op! Als toetsvertraging of grendeltoetsen zijn ingeschakeld in de voorkeuren voor 'Toegankelijkheid', werken de standaardtoetscombinaties voor de dicteerfunctie mogelijk niet. Hoe kan ik dicteren op de Mac?

Over Uitgetypt. Bestelling plaatsen. Je gebruikt dicteren op de Mac als volgt: Druk in een tekstveld spraak omzetten naar tekst mac keer achter elkaar op de Fn-toest of een andere knop die je bij het instellen gekozen hebt. Dit zijn de voordelen van 'Verbeterd dicteren':? Uw woorden worden sneller omgezet in tekst. Uw stem gebruiken om tekst in te voeren op uw Mac De dicteerfunctie zet uw gesproken woorden om in tekst. Druk eenmaal op de Fn-toets of klik op Gereed om het dicteren te stoppen.

Met honderden iPhone tips bespreken we bijna elke instelling en mogelijkheid! Dit gaat tot wel vijf maal sneller dan gewoon typen!
  • Tekst dicteren In plaats van lange teksten typen kun je ook je bericht dicteren.
  • Bovendien werkt de dicteerfunctie dan een stuk sneller. Om te kunnen dicteren dient u Siri wel eerst te activeren.

Tekst-naar-spraak: zo stel je het in

Vul dan het zelf berekenen formulier aan de rechterzijde van dit scherm in. Terwijl de Mac luistert, ziet u de volumemeter in de microfoon op en neer gaan terwijl u spreekt.

Om de dicteerfunctie goed te gebruiken, is het ook van belang dat je leestekens uitspreekt. Het werkt op elke plek waar je tekst in moet voeren. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.

  • Check dan eerst of de microfoon wel bij andere functies werkt, bijvoorbeeld bij het bellen of bij het opnemen van een audiobericht.
  • Hoe kan ik dicteren op de Mac instellen? Als u verbonden bent met een netwerk van een bedrijf of onderwijsinstelling waarin een proxyserver wordt gebruikt, kan Dicteren mogelijk geen verbinding met internet maken.

Ben je ergens waar je tekst mac eyeshadow must haves for dark skin kunt voeren, dan kun je daar ook de dicteerfunctie gebruiken: Hou de microfoonknop op de Siri Remote ingedrukt.

Transcriptie Informatie Audio omzetten naar tekst Automatisch Transcriberen Transcriptie audiobestand Transcriptie service Transcriptie uitproberen Werkwijze transcriptie. Als u geavanceerde dicteercommando's inschakelt, wordt het microfoontje rechtsonder in het scherm weergegeven. Denk bij het dicteren van wachtwoorden en gebruikersnamen ook aan je omgeving die mogelijk mee kunnen luisteren, spraak omzetten naar tekst mac. Laat de knop los om het dicteren te stoppen. Controleer of de microfoon niet bedekt wordt.

Je gebruikt dicteren op de Mac als volgt: Druk in een spraak omzetten naar tekst mac twee keer achter elkaar op de Fn-toest of een andere knop die je bij het instellen gekozen hebt.

De vier beste iPhone applicaties voor het omzetten van audio naar tekst

Indien u op zoek bent naar hulp om het transcriberen van audio makkelijker te maken, dan vindt u  hier onze tips. U vindt hier onze voorgestelde apps voor  Android en iPhone  om audio op te nemen. Een nieuw scherm verschijnt.

Toetsenbordgeluid van iPhone en iPad uitschakelen. Om de dicteerfunctie goed te gebruiken, is het ook van belang dat je leestekens uitspreekt. Tik op de microfoonknop. Net als Dragon Dictation heeft Actieve Stem wel internet verbinding nodig voor het omzetten van uw spraak naar tekst!

Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van lange stukken audio in tekstvorm!

Neem contact met ons op!

Neemt u liever contact met ons op? Vooral voor korte stukken opgenomen materiaal, of korte spraakberichten werkt het heel goed dit automatisch om te zetten naar tekst. Ook voor de tekstopmaak kun je dicteeropdrachten gebruiken, zoals het aanmaken van een volgende regel of het instellen van hoofdletters:.

  • Denk bij het dicteren van wachtwoorden en gebruikersnamen ook aan je omgeving die mogelijk mee kunnen luisteren.
  • Zo kunt u zichzelf tijd besparen op het schrijven van berichten, korte emails of het maken van korte dictaten.
  • Hoe kan ik dicteren op de Mac?
  • Op de plaats van je cursor verschijnt het dicteericoontje en er klinkt een startgeluidje.

Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Hoe kan ik dicteren op de Apple TV instellen. Je gebruikt dicteren op de Mac als volgt: Spraak omzetten naar tekst mac in een tekstveld twee keer achter elkaar op de Fn-toest of een andere knop die je bij het instellen gekozen hebt?

Inloggen E-mailadres Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Start eventueel je toestel opnieuw op en kijk daarna of de dicteerfunctie wel werkt, spraak omzetten naar tekst mac. Spraak naar tekst is nog vrienden live rotterdam parkeren zo simpel geweest met uw iPhone als met deze applicaties!

Als toetsvertraging of grendeltoetsen zijn ingeschakeld in de voorkeuren voor 'Toegankelijkheid', werken de standaardtoetscombinaties voor de dicteerfunctie mogelijk niet.

Dicteren gebruiken

Als je in een andere taal wil dicteren, dan tik je op het toetsenbord op de wereldbol. Een betaalde transcriptie app voor iOS is Speechy. Je stelt het als volgt in:. Als u geavanceerde dicteercommando's inschakelt, wordt het microfoontje rechtsonder in het scherm weergegeven.

Dragon Dictation Dragon van Nuance Communications is al jaren leider op het gebied van het omzetten van spraak naar tekst. Vooral voor korte stukken opgenomen materiaal, of korte spraakberichten werkt het heel goed dit automatisch om te zetten naar tekst.

Benieuwd naar onze  tarieven.