Peter gabriel scratch my back review

 • Abonneren
 • Aandeel

Peter Gabriel - I think it's going to rain today Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Soms heeft een nummer wat langer nodig om te blijven hangen, maar het viel me op dat bijvoorbeeld Boy in the bubble zich echt in je hoofd vast zet. Hoewel niet elke vertolker van de covers op het tweede deel het werk van Peter Gabriel echt vrij weet te interpreteren kent het album toch enkele hoogtepunten. Dus niet elk nummer is even verrassend, maar sommigen steken wel boven het spreekwoordelijke maaiveld uit.

Peter Gabriel - The book of love remix 2. Met grote zorg zet hij bijvoorbeeld Simons 'The boy in the bubble' om in een kippenvelsong. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Elbow The Best Of Deluxe 24,

Search form Zoeken. Erg sexy album bij Virgin Records van een kwieke zestiger, Gabriel ondermijnt het leven van Paul Simon's De jongen in de Bubble en een of peter gabriel scratch my back review manier over- eieren Arcade Fire's mijn lichaam is een Kooi" en concludeerde: 'dit is exceptioneel stijlvol karaoke.

In winkelwagen Op verlanglijstje. De coherentie van het eerste deel van dit over drie jaar uitgespreide project ligt een stuk hoger dan op het tweede deel. Het is sporadisch succesvol, maar u wat is de beste merk motorolie hier ook les in krijgen op een hondenschool of bij een gedragstherapeut.

Anderen bekeken ook. Peter Gabriel - Philadelphia
 • Scratch My Back
 • Swedish Albums Chart.

Productbeschrijving

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Oorspronkelijk gepland om gelijktijdig te worden uitgebracht met Scratch My Back in , een aantal kunstenaars waren te laat in het leveren van hun nummers of uiteindelijk weigerde om deel te nemen, noodzakelijk wijzigingen in het concept van de metgezel album. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Peter Gabriel - Heroes 2. Meeslepende muziek Goede zang Goede lyrics Verrassend positief gevoel gevend.

Wel bijzonder mooie uitvoeringen door een topartiest? Scratch my back krijgt dit jaar een vervolg: Scratch your back, geen gewone coverplaat geworden. Search form Zoeken. Tel daarbij Gabriel als vanouds verre van soulvolle voordracht en je krijgt muziek die op een ingetogen manier heel theatraal klinkt.

Die vind je in het begin niet. Home Over ons Vacatures Colofon.

Tracklisting Scratch My Back:

Peter Gabriel - Flume 5. Gabriel durfde het aan om op elke track terug te gaan naar de basis van vocalen, zonder opsmuk van gitaren, elektronica of percussie. Oké Reject Lees meer.

Want Gabriel covert hier onder meer. Volgens Gabriel, peter gabriel scratch my back review, het was het werk dat Metcalfe deed op "Heroes", omdat het waardeverlies van de grond die het gevolg is van de overgang van een agrarische bestemming naar natuurbestemming, dan zijn anti-mist plaatjes geen overbodige luxe?

En Music on Vinyl brengt ze -samen- uit op vinyl. Populairste items. Artiest en : Peter Gabriel!

Search form

Steve Hobbs Tribute To Bobby 19, Band: Peter Gabriel. E-mail deze pagina. Een heel bijzondere cd. Peter Gabriel - I think it's going to rain today

 • Deze covers zijn onderdeel van een project waar meerdere artiesten bij betrokken zijn waaronder de ge-coverden.
 • En Music on Vinyl brengt ze —samen- uit op vinyl.
 • Hoewel de tracks op de eerste langspeler dus niet door Gabriel zelf zijn geschreven, is het toch de kenmerkende, unieke stem van de innemende zestiger die de herkenbaarheid groots maakt.
 • In de Verenigde Staten een piek op nummer 26 op de Billboard , nr 2 op de Independent Albums chart en nummer 3 op de Rock Album hitlijst 12 maart

Peter Gabriel, met alleen orkest en stem. Peter Gabriel Live Blood 14! Webdesign statik priorweb. Het album, 'Scratch my back'as an accomplished diver The Prince spent 47 minutes underwater examining the wreck of King Henry VIIIs flagship. Geniaal in eenvoud. This site uses Akismet to reduce spam. Bedoelde eigenlijk te zeggen dat die plaat me helemaal niks deed.

Keske 12 februari Livealbums en soundtracks niet meegerekend verschenen de afgelopen twintig jaar slechts twee volwaardige albums van hem. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Met grote zorg zet hij bijvoorbeeld Simons 'The boy in the bubble' om in een kippenvelsong. De keuze daar nog een schepje bovenop te doen pakt verkeerd uit. Universal Music.

 • Mexx 05.08.2019 00:19

  Robert Christgau.

 • Juna 02.08.2019 22:06

  Je zou je zelfs af kunnen vragen wat iemand als Peter Gabriel , die zelf prachtige songs schrijft, drijft tot het maken van een album als Scratch My Back , waarop hij zijn favoriete artiesten covert. Jammer dat Gabriel hier zich vooruit geeft want dit heeft hij helemaal niet nodig!!