Mijn scooter start niet elektrisch

  • Abonneren
  • Aandeel

Ook wordt de vraag van de TS niet goed gelezen Is het een kwestie van de aandrijfsnaar vernieuwen of ligt het ergens anders aan? EURO4 scooters.

Copyright © - Motordealerdirect B. Bekijk dan ook eens onze scooterhelmen zodat je snel de weg op kan! E-bike leasen. Primavera 50th. Controleer of er voldoende benzine inzit.

Met vriendelijke groet, ik wou hem weer gebruiken maar hij start niet meer. Hier zijn een paar tips om jouw scooter toch aan te laten slaan. Beste Eduard, scooterking Eduard, en niet zo'n klein beetje. In accu bak. Mega bedankt.

De bougie is het meest voorkomende probleem. Klantenservice Contact Retourneren Sitemap. Lost dit niets op, lees dan hieronder verder.

Brommer start niet

Dag Marcel, Bedankt voor je reactie. Hallo Eduard, Ik heb een bella 50 snor scooter. De startmotor trekt veel stroom. Auto Motor Scooter. Scooter start niet: Ontstekingsprobleem Start de scooter niet dan kan dit een ontstekingsprobleem zijn.

Daarna kunt u de minpool ontkoppelen om de accu in leven te houden. Fast and Furious Scooters treedt op als vrijgestelde bemiddelaar.

  • Zie je het niet zitten om zoveel moeite te doen?
  • Start nu en controleer of de bougie vonkt.

Controle van uitslag klassement ronde van zwitserland laadstroom Wanneer de motor niet loopt meet je met een spanningsmeter 12 volt tussen de aansluitpolen. We geven je ook tips en tricks mee om het probleem in het vervolg te verhelpen. Vuil of vieze brommer of scooter is vaak een oorzaak, mijn scooter start niet elektrisch. Motor pakt niet aan met elektrische starter Indien er wel ontsteking is en er voldoende benzine inzit, vervang dan de startrelais.

Een bougie raakt het vaakst defect omdat dit een slijtagegevoelig onderdeel is.

Zij-standaard schakelaar.

Mocht het nou regenen en jouw scooter start niet kijk dan of de scooter wel start als het weer helemaal droog is. Een nieuwe bougie is aan te schaffen in onze scooterwinkel. Hallo, Ik heb een BTC Riva 3 jaar oud en heb onlangs gemerkt dat het achterlicht niet werkt, remlicht doet het wel.

Laatst gewijzigd door Scooter monteur; 9 maart om

Slecht contact. Gebruik de kickstarter en trap een aantal malen krachtig? Ik vraag mij af of het aan de elektrische choke kan liggen. De vonk is prima de bougie is mooi grijs en de tank is altijd gevuld. Kan dit een zekering zijn.

Scooter start niet

De bougie heeft een beperkte levensduur en kan dus versleten of stuk zijn. De vraag mijn scooter start niet, wat te doen? Slecht contact. Zelf ook wel is problemen met mijn scooter gehad, nam soms wat tijd in beslag om het te repareren.

Extra Merken Cadeaubon Affiliates Aanbiedingen. Brandstof check : Trek de benzineslang los van de carburateur om te zien of er benzine uitkomt. In de buurt van de waterbus krimpen aan den ijssel ligt de accu. Pas wel op dat je zelf niets aanraakt aan metalen delen omdat je mijn scooter start niet elektrisch flinke schok kunt krijgen. Scooter start niet: Ontstekingsprobleem Start de scooter niet dan kan dit een ontstekingsprobleem zijn.

Bij ikwilvanmijnscooteraf. Klik en bestel.

Het voltage van de accu controleren

B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Om dit te doen, dienen de volgende stappen te worden uitgevoerd:. Op zich een keurig systeem alleen de onderkant van de scooter pakt zeker in de koude maanden veel viezigheid. Het lijkt erop dat of de accu niet genoeg kracht kan leveren of dat er teveel tegenkracht is.

En ja hoor, schroef zat los, Als er geen stekker los zit zal waarschijnlijk de gehele unit vervangen moeten worden. Dag Rob, hiermee kunt u de maandelijkse kosten verlagen. Dit is precies wat er bij het inrijden van de scooter gebeurt: de bewegende delen worden gepolijst zodat de motor zo soepel mogelijk zal lopen, mijn scooter start niet elektrisch.

  • Nayomi 27.09.2019 11:31

    Scooter start elektrisch heel moeilijk, via de kickstart na 2x trappen! Trap ik echter 2x keer op de kickstarter loopt de scooter gelijk.

  • Hermen 23.09.2019 14:26

    Een Grande Retro type scooter heeft geen kappen om de remhendel heen waardoor vuil veel  makkelijker toegang heeft tot deze schakelaar.