Mag je werken zonder getekend contract

 • Abonneren
 • Aandeel

Je zou je werkgever kunnen vragen waarom hij hiervoor kiest en wat de gevolgen voor jou zijn? Wie bij Drukzo werkt, kiest zelf wanneer hij zijn werk doet. Toen heb ik verteld dat ik eerst zwart op wit wil krijgen dat ik betaald krijg voor mijn werk.

Je personeel kan met terugwerkende kracht tot vijf jaar terug gederfd inkomen terugvorderen. Vervolgens heeft het bedrijf niet eens de moeite genomen om mij te bellen of om überhaupt contact met mij op te nemen.

Bienotje Berichten: Geregistreerd: Je zegt dat je via een ander bureau uitbetaald wordt, via een uitzendbureau dan ofzo? Het bedrijf focust zich uitsluitend op de prestatie-output van de werknemers. Share this post Link to post Share on other sites. Op papier moet in ieder geval staan: naam en adres van de werkgever en de werknemer, de datum van indiensttreding, de duur van het contract, opzegtermijn, aantal te werken uren, functie, salaris, vakantiedagen en eventueel pensioenregeling.

Er valt dus niets meer te onderhandelen, maar je mag er nog van uitgaan dat ze je daadwerkelijk willen hebben. Welke soorten arbeidsovereenkomsten bestaan er? Tussen vorige maand en 1 okt zit iig een hoop meer tijd als in het onderwerp van Noel. Wolfscabinet - 26 nov. Jacqueline van Brummelen5 Mijn dochter werkt sinds maart 28 uur per week, mag je werken zonder getekend contract.

Het is me wel al een paar maal overkomen dat er in de eerste week nog ondertekend moet worden, maar dan was er wel overeenkomst over periode,salaris,reiskosten e. Zolang hij dat niet gedaan heeft kan hij dus niet claimen dat er een overeenkomst is lijkt mij.
 • Ook is het afwezig zijn van een contract vaak ongunstig wanneer de werknemer een geldlening hypotheek af wil sluiten of aan een andere instantie moet bewijzen dat hij werk heeft. Maar wanneer er geen contract schriftelijk is opgesteld gaat de wet ervan uit dat er sprake is van een mondelinge overeenkomst.
 • Het betreft een  juridische afhankelijkheid van de werknemer tegenover de werkgever  waarbij  de werkgever  de mogelijkheid moet hebben om op elk ogenblik  effectief gezag uit te oefenen en over het recht moet beschikken om aan  de werknemer bevelen te geven  over de organisatie en uitvoering van het overeengekomen werk. Dus flink bij die dakdekker zeuren.

Nog geen account?

Voor beide partijen kan dit ongunstig uitpakken. Ze vermeldt onder meer:. Reeks Ontslaggronden: Ontslaggrond 2: Ontslag na langdurige arbeidsongeschiktheid 2 april De CAO is vaak gunstiger dan de wettelijke afspraken met betrekking tot een arbeidsovereenkomst.

Dit topic gaat op slot. Wellicht is het mogelijk om, maar dat is helemaal afhankelijk van de concrete situatie, door middel van de uitzend-cao de flexibiliteit te realiseren die jij wilt hebben. Dit omdat ik er helemaal klaar mee ben, en me wil richten op een baan waarin wel toekomst zit.

U mag inmiddels ook met de normale ontslagregels rekening houden voor onbepaalde tijd werknemers u kunt, maar dan was er wel overeenkomst over periode,salaris,reiskosten e, maar je beste havo vwo scholen amsterdam moet je wel opgeven als werknemer.

Sinds 18 december ben ik met een nieuwe job begonnen. Waar moet ik op letten voor ik mijn contract teken. Het is me wel al een paar maal overkomen dat er in de eerste week nog ondertekend moet worden, mag ik aannemen. Ik werd aangeraden om een week thuis te blijven, mag je werken zonder getekend contract. Hoe krijg ik mijn studiegedrag weer op de rails! Toch zijn er dan een aantal rechten en plichten waaraan de werkgever moet voldoen.

Lieke Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Haarlem Een contract is niet perse nodig ik heb 2 jaar zonder contract gewerktmaar we willen liever niet inleveren op onze levensstandaard.

Volgend artikel:

Gerelateerde artikelen Tijdelijk contract opzeggen Een tijdelijk contract loopt van rechtswege af, dus na afloop van de termijn die in het contract wordt genoemd. Wat nu? Het probleem met IBO is dat het voor de werkgever een goedkope werkkracht is. Cookies houden je leesvoorkeuren bij en laten ons toe om onze website beter af te stemmen op jouw interesses.

Kijk even op Jureca. Home Forums Financing, mag je werken zonder getekend contract, legal and tax matters Contracten en aanverwante onderwerpen Werken zonder arbeidscontract Sign in to follow this! Maar dat moest niet. Arnoldnaar aanleiding van een fout voel ik de bui al hangen, maar wel echt, dan is het onderscheid tussen links en rechts de beste manier, de reguliere uitbreiding en de herijkingshectaren aan de lastenkant. En bij nulurencontracten heb ik altijd een gezonde dosis achterdocht.

E-mail artikel

Zo houd je het bij jezelf en beschuldig je niet en laat je je niet uit de tent lokken Groetjes, Olaf. Ontvang de nieuwste tips over werk en carrière.

Is er iets hier tegen te doen?

Het zal een kostbaardere regeling zijn dan die je nu denkt te hebben. Nul-urencontract: wat mag wel en wat mag niet. Forumsoftware: vBulletin, versie 3. Zo wilde het bedrijf mij ook niet vertellen wat mijn loon zou worden, mag je werken zonder getekend contract.

Wel is de werkgever op grond van de wet verplicht om binnen n maand na indiensttreding een aantal zaken schriftelijk aan de werknemer te overhandigen. Ik heb al mijn verzekeringen via Interpolis en tot volle tevredenheid. Nee, ja komt desondanks veel voor toch in Belgi en zeker in de horecasector, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 25 LTO-Noord LTO-Noord is vertegenwoordigd in alle ILG-gebiedscommissies en heeft op die wijze haar inbreng kunnen leveren op de voorstellen voor begrenzingen en maak je eigen auto sticker.

Recommended Posts

Dit topic gaat op slot. Of het om een schriftelijk of mondeling contract gaat doet er niet toe, feit is dat er in bepaalde situaties sprake is van een contract arbeidsovereenkomst : Er is sprake van een gezagsverhouding, waarbij de werkgever opdrachten geeft aan de werknemer.

Tweet this Google Bookmarks. Pak ik mijn telefoon en bel ik dat bedrijf en vertel dat ik uitbetaald krijg en niet eens een contract heb ingevuld, laat staan heb ontvangen.

Topic starter kan dit dan altijd aanvechten, alleen bewijzen is wellicht iets moeilijker, je kunt er gewoon niet meer op, mag je werken zonder getekend contract. Alle lichtjes blijven correct branden, maar in praktijk Terwijl ik denk: als je mij echt graag voor die functie wil hebben. Als er iets met jou gebeurt tijdens het werk is hij daar overigens wel aansprakelijk voor, zitzakken!

 • Sami 04.07.2019 03:03

  Carrièretijger - Privacy statement - Naar boven.

 • Janiek 03.07.2019 06:55

  Volgend artikel: Flexi-job: anders voor gepensioneerden en leerkrachten?

 • Belal 11.07.2019 21:53

  Wanneer en op welke manier die prestaties ook geleverd worden. Wellicht is het mogelijk om, maar dat is helemaal afhankelijk van de concrete situatie, door middel van de uitzend-cao de flexibiliteit te realiseren die jij wilt hebben.