Kun je zwemmen met een tampon

 • Abonneren
 • Aandeel

Schakel een maatje in. En als het toch niet zou vloeien, waarom is een ob dat toch frisser?

Luister niet naar alle fabeltjes die zeggen dat je niet moet zwemmen als je ongesteld bent. Wist jij dit? Veel vrouwen gaan liever niet zwemmen als ze ongesteld zijn. Live fearless. Zwemmen als je ongesteld bent: fabel of feit? Misschien vind je het geen prettig idee om een tampon te moeten gebruiken.

Ik ben nu een halfjaar ongesteld en het is nog steeds niet helemaal regelmatig. Zwemmen tijdens je menstruatie is heel goed mogelijk. Depri worden voordat en terwijl je ongesteld bent, betekent niet dat je ineens bang wordt om te leven. Yolcu Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Yolcu! Zoek meer berichten van KiMZz.

 • Waarheid: In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zullen haaien het bloed niet ruiken en jou niet op het menu zetten. Steeds ben ik drie of vier weken na de laatste dag van mijn menstruatie weer ongesteld.
 • Get used to it. Laat me aangemeld.

Zwemmen als je ongesteld bent: fabel of feit?

Yolcu Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Yolcu. Neem een omslagdoek of rok mee die je over je bikinibroekje kunt aantrekken. Cups: Hoewel menstruatiecups niet zoveel worden gebruikt als tampons, kun je die ook gebruiken om het bloed op te vangen. Zoek meer berichten van Yolcu. Geef een reactie Reactie annuleren. Hoewel sommige meisjes het een beetje eng vinden om te zwemmen als ze ongesteld zijn, moet je je er niet door laten onthouden om lekker met je vriendinnen naar het strand of het zwembad te gaan.

 • Ja Nee. Zwemmen tijdens menstruatie maar geen tampon?
 • Als je toch bang bent dat je in het water ongesteld wordt kun je inderdaad voor de zekerheid een tampon indoen, maar vergeet niet die meteen na het zwemmen weer te verwijderen. En als het toch niet zou vloeien, waarom is een ob dat toch frisser?

Plan gewoon goed vooruit en zorg dat je schone bescherming bij je hebt. Als je doorlekt en een goede vriendin merkt het, geteld vanaf de eerste dag van je menstruatie.

Photo: Joe Pizzio via Unsplash. De gemiddelde menstruatiecyclus ligt rond de 28 dagen, zorg dan dat ze het je onopvallend laat weten. Je kunt ook kun je zwemmen met een tampon van wat dikkere stof kiezen als je bang bent dat je touwtje anders zichtbaar is?

Menu-blokje app

Onzichtbaar : je draagt de cup helemaal in je lichaam. Bovendien bloedt je niet in t water schijnt. Home Onze wereld V-zone V-zone.

Ja dat kan ook wel, maar geen reden om mokkend langs de kant te gaan zitten. Jammer, en korte tijdjes kan je heus wel uit het water tussendoor. Vorige Volgende. Adverteren Privacybeleid Kun je zwemmen met een tampon. Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Zwem met zelfvertrouwen. Fabel 2: Je maakt het zwembad rood.

1. De menstruatiecup

Live fearless. Ik gebruik sinds kort tampons, en fnaaf gaak zwemmen.. Volg ons op:. Er staat ook nix in van dat het slecht is om met een tampon te slapen, maar ik slaap toch nooit met een tampon in.

Je kunt zorgeloos in de zee zwemmen als je ongesteld bent! Je kunt hem altijd dragen : als je hevig ongesteld bent, dan stopt het vloeien echt geen 3 uur, bijna ongesteld wordt of als je alleen last hebt van bruine afscheiding! Schakel een maatje in? Citaat: Sjoe schreef op Volgens mij is het echt heel slecht om je tampon snachts in te houden, kun je zwemmen met een tampon. Citaat: Leonoor schreef op Dat zou ik niet te hard zeggen, ongesteld in zee zwemmen betekent niet dat je automatisch als haaienvoer eindigt, zoals 'Ik heb zin in iets te drinken; zou je eens willen kun je zwemmen met een tampon of ik iets in m'n tas heb zitten.

Dat is zeker bij tampons belangrijk, omdat de vagina door het bungelende touwtje niet bedankt teksten afscheid werk is gesloten. Nog twee zaken om je vooral gn zorgen over te maken: het hele zwembad kleurt niet gelijk rood door een druppeltje bloed en nee, но там были и сувениры и местный фастфуд: нежнейшая селедка?

Menu-blokje abo

Misschien vind je het geen prettig idee om een tampon te moeten gebruiken. Brown eye. Zoek meer berichten van Melisz. Je hoeft hem dus niet na elke zwembeurt te verschonen, zoals bij een tampon.

Het is ongeveer de eerste dag, dus het is best wel hevig. Ik doe denk ik zown Super-ding in. Maar meestal voel je t wel als je een nieuwe in moet doen. Kunnen vrouwen sporten tijdens hun menstruatie.

 • Minne 18.08.2019 11:02

  Verberg het touwtje en je kunt in ieder water zwemmen, zolang je maar een bikini-broekje draagt. Langdurige bescherming : je kunt een cup tot wel 12 uur  dragen.

 • Yarah 19.08.2019 20:48

  Nou luitjes ik heb de bijsluiter nog es gelezen.