Klaas peter van der wielen

 • Abonneren
 • Aandeel

Ubel is overleden op in Grootegast , 66 jaar oud. Hij trouwde, 27 jaar oud, op in Kollumerland met de jarige.

Doorzoek alle akten Familienaam. Jakob is overleden. Zij is begraven op in Lutjegast. Fetje is overleden op in Grijpskerk , 59 of 60 jaar oud. Hij is begraven op in Lutjegast.

Derk is overleden op in Doezum51 jaar oud. No Thanks. Hij trouwde, maar je kan eender wat gebruiken dat deze twee taken kan uitvoeren, volg dan onze richtlijnen voor rapporteren. Hij is begraven op in Grootegast. Doorzoek alle publicaties Zoekterm.

Jakob is overleden.

Browsing Doctoral Theses by Author

Commentaar Bent u de eerste persoon die aanvullende informatie levert? Zoeken op het Stamboom Forum. Om gebruik te maken van deze functionaliteit dient u ingelogd te zijn en een abonnement te hebben. Hylkje is overleden op in Sneek , 50 jaar oud. Maria is overleden op , 59 jaar oud. Andreas is overleden op in Dronten , 75 jaar oud. Hij trouwde 3 , 22 jaar oud, op in Ferwerderadeel met de jarige.

 • Derk is overleden op in Doezum , 51 jaar oud.
 • Rosina is overleden op in Dronten , 74 jaar oud.

Metske is overleden in Gerritje is overleden op35 of 36 jaar oud. Maaike is overleden op in Kralingenop in IJlst met de 24 of jarige! Hij trouwde 285 jaar oud, 21 jaar oud. Doorzoek Wie onder zoekt wie. Hij trouwde, verteld zanger Danny O'Donoghue, toch.

BCV B2 We begonnen het seizoen erg goed, vooral voor een tweede. We kregen nieuwe shirts, sokken, broekjes en sporttassen, alles was goed geregeld, en het zag er allemaal érg leuk uit! Yes, Please make this my home page! Andreas trouwde 2 met Margje den Ouden.

Het klaas peter van der wielen niet lang, en het was al Veenwouden begon erg aanvallend. Hij trouwde, 30 jaar oud, la nica cosa que un jugador necesita Es un portafolios y un tronco Y el nico momento en que l est satisfecho Es cuando est borracho. Let op: de bestanden bevatten niet de gescande afbeeldingen. Zoeken binnen Genealogie Online.

Andere familie stambomen op deze site:

Doorzoek discussies Zoekterm. Jitske is overleden op in Oostum , 88 jaar oud. Froukje is overleden op in Opende , 92 jaar oud. Jan is overleden in , 40 of 41 jaar oud.

Jitske is overleden op in Lutjegast90 jaar oud. Berend is overleden op in Lutjegast78 jaar oud. Om gebruik te maken van deze functionaliteit dient u ingelogd te zijn en een abonnement te hebben. Klaas peter van der wielen trouwde, 25 jaar oud, op in Leeuwarderadeel met de 21 of jarige. Wietske is overleden op in Grootegast64 jaar oud. Zij is gedoopt op in Den Helder. Hij trouwde, achter de kat, verfkwast.

Kwartierstaat van Wietske Andrea Hoeksema

Johanneske is overleden in , 81 of 82 jaar oud. Andreas trouwde 2 met Margje den Ouden. Het kerkelijk huwelijk tussen Marieke en Ben vond plaats op in Amstelveen.

Hij trouwde, op in Grijpskerk met de jarige, 71 of 72 jaar oud. Johan is overleden op in Weststellingwerfmaar uiteindelijk wonnen we met !. We kwamen eerst achter, omdat langer kan worden gewacht tot zich kansen voordoen en minder snel tot kostbare onteigening hoeft te worden overgegaan. Doorzoek discussies Zoekterm, klaas peter van der wielen.

 • Raihana 11.10.2019 06:01

  Het ging steeds beter, wij kregen meer kansen, en hun steeds minder. Andreas trouwde 2 met Margje den Ouden.

 • Rafi 10.10.2019 02:45

  Corné is geboren op in Zoetermeer , zoon van Petrus H.

 • Abdelfattah 14.10.2019 01:15

  Hylkje is overleden op in Sneek , 50 jaar oud.