Hoe zet je een wachtwoord op een map

 • Abonneren
 • Aandeel

Voer een wachtwoord naar keuze in, klik op Enter om te bevestigen. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.

Categorieën: Software. Zonder wachtwoord zal het moeilijk worden om bij je bestanden te komen alhoewel niet onmogelijk. RAR is een gratis app voor Android waarmee je bestanden kunt comprimeren en gecomprimeerde gezipte bestanden kunt uitpakken. Afbeelding toevoegen. Het is een goed alternatief voor een handmatig gemaakte map locker voor iedereen die niet het vertrouwen heeft om de procedure uit te voeren. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Klik met de rechtermuisknop op het gecodeerde bestand en kies Hier uitpakken of Uitpakkenelke keer als je toegang wilt tot de image, zoals WinZip en kies Hier uitpakken of Uitpakken. Je kunt het bestand dat aangemaakt wordt hernoemen! Maar er zijn wel degelijk manieren om je bestanden te beschermen. Probeer het opnieuw! Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

Gerelateerde vragen

In al die jaren is er aan de werking eigenlijk niks veranderd, na installeren kan je een zogeheten containerbestand aanmaken. Hoewel Windows geen methode biedt voor wachtwoordbeveiligingsmappen voor alle gebruikers, is er een snel en eenvoudig proces beschikbaar voor mensen met een professionele licentie. Klik dan hier! Download en installeer software van een andere leverancier. Volg deze gids om hier mee van start te gaan.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Om te zorgen dat TechCafe. Dit is de naam die je in het systeem ziet staan. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Vergeet minder cafene te drinken - we hebben het over stappen ondernemen om online veiligheid en privacy te waarborgen.

Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?

Zet een vinkje bij het bestand of de map met wachtwoord beveiliging dat je wilt openen. Gebruikers voegen bestanden en mappen toe die ze willen beschermen voor een lijst door de knop Bestand toevoegen te gebruiken en door hun systeem te bladeren. In plaats van wachtwoordbescherming toe te passen op afzonderlijke bestanden, maakt SecretFolder ze gewoon onzichtbaar, tenzij de gebruiker zich met een opgegeven wachtwoord bij de toepassing kan aanmelden.

Rechtsklik en selecteer 7-Zip uit het menu? Het is nu de bedoelding om een map te selecteren die je wilt gaan beveiligen. Ga naar de locatie op je PC waar het muziek nummer liedje is opgeslagen dat je wilt gebruiken om je bestanden of mappen in te versleutelen en verbergen.

Zou het een bug kunnen zijn. Je kunt beter een account aanmaken voor je moeder en zus. Onthoudt Mij.

Weet jij het antwoord?

Gebruikersnaam: E-mail:. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen. Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Alles in Windows verbergen Hoe u iets in Windows Windows kunt verbergen, kunt u bijna alles aanpassen en aanpassen.

Andere gebruikers kunnen nog steeds zien wat zich in het gecomprimeerde bestand bevindt, maar zijn niet in staat om het te bekijken, of toegang te krijgen zonder het wachtwoord.

Ik heb mijn translator goed ontvangen maar het USB-kabeltje past niet in het apparaatje. Dit hoe lang kun je een open fles advocaat bewaren de perfecte oplossing wanneer je als gebruiker ervoor wilt zorgen dat bepaalde bestanden niet zichtbaar zijn voor anderen en ook zullen deze bestanden veilig blijven wanneer de Mac wordt gestolen.

Dit token is niet meer valide. Lees Meer is veel beter als je het echt priv wilt houden - dit proces maakt gebruik van een cijfer om de gegevens binnenin volledig onleesbaar te maken, zodat het niet zo gemakkelijk kan worden omzeild.

Om relevante advertenties te tonen. Dankzij Apple en Mountain Lion is het makkelijker dan ooit om een map te beveiligen met een wachtwoord. PaulKlik in het geopende contextmenu op Eigenschappen en daarna onder het tabblad Algemeen op de knop Hoe zet je een wachtwoord op een map.

Ronald Smit

Gebruikersnaam: E-mail:. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. WinRAR is een programma voor het comprimeren van bestanden en het uitpakken van gecomprimeerde gezipte bestanden. Encryptie is het proces van het coderen van gegevens op een zodanige wijze dat alleen mensen met een geheime sleutel of wachtwoord er toegang tot verkrijgen.

Versleutelen is dan de meest voor de hand liggende optie. Time limit is exhausted. Wil je je bestanden echt goed en ook nog eens gebruiksvriendelijk en 'transparant' versleutelen, dan is de gedoodverfde oplossing Veracrypt.

 • Johanna 03.10.2019 22:59

  Klik dan hier!

 • Özkan 10.10.2019 13:46

  Bevestigingsmail verstuurd!

 • Kenan 10.10.2019 00:16

  Afhankelijk van hoe gevoelig het materiaal is, kunt u een aantal verschillende beschermingsniveaus nastreven. Kies een grootte.