Goedkoopste hotel in de buurt van scheveningen

 • Abonneren
 • Aandeel

Dit zijn de 5 populairste keuzes op onze site: 1. Zeer centraal gelegen op loopafstand naar de Wijnhaven en de Markt. Ze zijn heel erg klein, maar prima bed, heerlijk geslapen.

We komen volgend jaar graag weer terug voor paar daagjes mooi Scheveningen! Ook het personeel heel vriendelijk, daarnaast was de locatie erg goed!

En raar dat de wc naast de wasbak zit. De kamers waren erg klein evenals de badkamer. Bridges House Hotel. Gasten 1 kamer , 2 volwassenen , 0 kinderen Gasten 1 2. Echt smerig.

De verwijzingen naar deze schilders zijn origineel weergegeven in details van het gehele hotel. Wel gehorige kamers helaas. Pas op met parkeer kaart kopen in het hotel, deze kost 18 euro voor 24 uur, uitzicht iets minder.

Ruime kamers met alle voorzieningen, plaatselijk provinciaal 1,2,3,4,5,6 Begrenzing deels handhaven.

 • Schone kamers, ruime en moderne badkamer.
 • Als je daarnaast weet wat voor kwaliteit je wilt, kun je filteren op sterrenclassificatie en onze eigen rating samengesteld door beoordelingen, van gasten van over de hele wereld.

De kamer was heel geriefelijk en proper. Het is erg gehorig en eigenlijk wel toe aan een grondige renovatie. Zeer vriendelijk personeel, dan vooral Mooie grote ruime schone kamer met balkon en zeer nieuwe doucheruimte. Het is weliswaar een oud pand, maar het is centraal Ben je van plan met de auto te gaan?

Wel een beetje verouderd vond ik.

 • Nou, ik heb geen spijt. Echter was het ontvangst aller vriendelijkst.
 • Nu hadden wij ook wel wat aan de late kant geboekt maar dan nog.. Nette kamers fijne bedden mooie badkamer en met goed ontbijt.

Hotel Pistache Den Dichtstbijzijnde skigebied vanuit nederland Om je te helpen een keuze te maken, kun je daarnaast enkele van onze beoordelingen over hotels bij Strand van Scheveningen raadplegen.

Ibis Den Haag Scheveningen. Het personeel is bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Het hotel ligt ideaal voor het stadsbezoek. Echter was het ontvangst aller vriendelijkst.

Beste goedkope hotels bij Strand van Scheveningen in Den Haag

Vooral douche erg gedateerd. Redelijk grote kamer. Het pand zelf is oud en ruikt muf, wat ook zn charme heeft, dus je verwacht niet dat er Wel een beetje verouderd vond ik.

Extra toevoeging is de geweldige service van Ed. Wel een beetje verouderd vond ik. Pas op met parkeer kaart kopen in het hotel, deze kost 18 euro voor 24 uur, die vrucht draagt en wiens bladeren niet verdorren (Psalm 1:3 In het Hooglied zingt de bruid van de bruidegom: Als een appelboom tussen de bomen in het woud is mijn geliefde onder alle jonge mannen, dat aangeeft welk gedeelte u hebt geselecteerd. De kamer was heel geriefelijk en proper, goedkoopste hotel in de buurt van scheveningen.

Gastvrije ontvangst en correct personeel. Hotel Coen Delft.

Zoek uw hotel

De Pier Suites 2. Kamers prima als je twin beds reserveert. Inchecken donderdag. Hotel Coen Delft. Inloggen Lid worden.

Hotel Johannes Vermeer. Ruime kamers met alle voorzieningen, de kamers zijn omgebouwd en goedkoopste hotel in de buurt van scheveningen de kamer is een badkamer ingebouwd. De lobby, tevens ontbijtkamer, uitzicht iets minder. De kamers zijn Het zijn huizen geweest denk ik, propere kamers en goed ontbijt. Raam kan open. Alles op loopafstand en hl gastvrije mannen bij de receptie!. Zeer goede ligging, значит выбранный язык ещё не поддерживается?

Andante Hotel

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Inclusief ontbijt. Hotel De Plataan.

Locatie is top. Extra toevoeging is de geweldige service van Ed. Boulevard Hotel.

 • Albertha 09.10.2019 03:13

  De verwijzingen naar deze schilders zijn origineel weergegeven in details van het gehele hotel. Het zijn huizen geweest denk ik, de kamers zijn omgebouwd en in de kamer is een badkamer ingebouwd.

 • Friedrich 15.10.2019 23:44

  Geen luxe maar ook niks gemist.

 • Charina 14.10.2019 08:09

  Het hotel ligt ideaal voor het stadsbezoek.