Baby jurk breien voor beginners

  • Abonneren
  • Aandeel

De website van het Engelse Joann met een breipatroon van een babyjurkje. Toen breien te ver ging.

Babymutsje breien met oortjes Met dit gratis breipatroon kun je een babymutsje met oortjes breien. Brei-, naai- en haakboek Compleet handwerkboek voor kinderen, in de vorm van een vrolijk gekleurd, gebonden boek.

Damesvest met ajourpatroon breien. Een Engelse werkbeschrijving! Een leuk, gebreid babyjurkje met een simpel waaierpatroon.

De website van Ravelry waar je gratis baby jurk breien voor beginners patroontje kunt downloaden in pdf formaat van een babyjurkje. Wel in het Engels. De website van het Engelse Joann met een breipatroon van een babyjurkje! Gratis breipatronen van babyjurkjes. De patronen zijn voor verschillende maten en voor verschillende niveaus.

Voor dit gratis breipatroon heb je het Drops Alpaca garen nodig. Bestaat uit een mutsje, slofjes en een wikkeljurkje. Het mutsje lijkt op een hondje en ziet er geweldig uit.

Daarnaast zijn baby breipatronen een goede vingeroefening voor moeilijkere en grotere patronen. Vraag bij jouw favoriete wolwinkel naar het juiste garen voor deze breiwerkjes als je er niet uitkomt. Read More Ga een kruippakje breien voor de kerst. Maak er iets prachtigs van met veel mooie vrolijke kleuren of in prachtige pasteltinten.

Sommige patronen kun je zelfs helemaal overnemen.

Met dit gratis breipatroon kun je een babydeken breien in de ribbelsteek. Dit is een erg eenvoudig patroon en ideaal voor beginners. Recente Berichten:. Welk garen voor je breiwerk. Babylaarsjes breien met de ribbelsteek Met dit gratis patroon kun je babylaarsjes breien met de ribbelsteek. Op het bord van je keuze zie je alle plaatjes van de patronen staan?

H A N D I G E B R E I T I P S V I N D J E H I E R

De website van Garnstudio met een heel setje voor de baby. De website van het Engelse Joann met een breipatroon van een babyjurkje.

Wintermutsen en zomerhoedjes, je vind ze hier allemaal, de mooiste modellen om te breien voor de allerkleinsten.

Dit leuke patroon is voor de gevorderde breister. Het patroontje kun je vinden op de website van garnstudio. Laatste Patronen:. Hoe brei je een proeflap!

Filter uw resultaten

Voor dit gratis breipatroon heb je het Drops Alpaca garen nodig. Je leert in het klein breien en de opgedane kennis kun je toepassen op grotere projecten in de toekomst.

Hoe brei je een proeflap? Wintermutsen en zomerhoedjes, je vind ze hier allemaal, de mooiste modellen om te breien voor de allerkleinsten. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Met dit gratis breipatroon kun je een babydeken breien in de ribbelsteek, baby jurk breien voor beginners. Hartstikke leuk voor de feestdagen of gewoon in de winter.

Hert breipatroontje kun je downloaden in pdf formaat. Babylaarsjes breien met de ribbelsteek Met dit vander valk hotel wassenaar patroon kun je babylaarsjes breien met de ribbelsteek. Een gratis pdf breipatroontje van een babyjurkje. Onder het plaatje van het patroon zie je de button "Bezoeken" of "Openen".

Gratis en Engelstalig breipatroontje van een opgewerkt babyjurkje.

Sweet Rebecca Bron: Garnstudio Taal: Nederlands Een makkelijke werkbeschrijving van een jurkje in tricotsteek en mooie afgewerkte rand.

Met en zonder mouwtjes voor elk seizoen is er wel iets te vinden. Het mutsje lijkt op een hondje en ziet er geweldig uit. Gratis jurkje voor de baby om te breien.

Voor een uitgebreide uitleg over Pinterest klik je even hier, fijne structuur. Het patroontje kun je vinden op de website van garnstudio. De website van Ravelry waar je gratis een patroontje kunt downloaden in pdf formaat van een babyjurkje.

Dit is een erg leuke trui met een moooie, opent in een nieuw venster.

  • Samah 05.10.2019 11:44

    Brei-, naai- en haakboek Compleet handwerkboek voor kinderen, in de vorm van een vrolijk gekleurd, gebonden boek.

  • Roelinda 09.10.2019 15:14

    Hartstikke leuk voor de feestdagen of gewoon in de winter.