Weerwolven van wakkerdam het dorp

 • Abonneren
 • Aandeel

Voor de gevorderde spelers zijn er naast burger of weerwolf zeven bijzondere burgers die het spel met hun gaven kunnen beïnvloeden: burgermeester, dief, heks, ziener, spiedende meisje, jager en cupido. Weerwolven van Wakkerdam is een ideaal spel voor op kinderpartijtjes, kampeerevenementen en eigenlijk al di

Kun jij samen met de andere dorpelingen ontdekken wie deze gevaarlijke weerwo Het spel is ideaal voor feestjes en andere gelegenheden waar je met een groep bent, het spel behoeft weinig uitleg en kan praktisch overal gespeeld worden. Trailer: American Horror Story: — vanaf 23…. Kinderen in gevaar in nieuwe horrorcomic!

Serie: De Weerwolven Van Wakkerdam. Frank Mulder aug 25,

Productspecificaties Speleigenschappen Aanbevolen leeftijd 8 - 99 jaar Aantal spelers 8 tot 29 spelers Speeltijd 30 minuten Spelsoort Partyspel.

Perfect voor grote groepen. Ga op onderzoek uit in het geheimzinnige goblindorp, 0. De volgende morgen worden de burgers wakker inclusief de weerwolven en, komen ze achter de brute moord. Jochem van der Steen jun 23, verwijzen we naar de verklaringen die deze partijen op hun weerwolven van wakkerdam het dorp websites daarover geven.

Het Dorp Uitbreiding spelers 45minuten Mocht je Weerwolven van Wakkerdam al regelmatig hebben gespeeld, dan brengt Het Dorp een extra laag in het spel: beroepen en zwervers. Nieuwe trailer Blair Witch-game toont horror.
 • Meer Leesvoer.
 • Op voorraad!

Leuk ontwerp Spannend goed gezelschapsspel voor grotere groepen. Overzicht Compleet Weerwolvenpakket. Bekijk de hele lijst. Frank Mulder aug 20, 0. Frank Mulder jun 30, 0. Jochem van der Steen jul 10, 0.

Wakkerdam wordt door weerwolven geteisterd. De grote gebouwen voor de spelers geven aan wie waar woont en welk beroep ze hebben. Het spel kan zelfs met 24 spelers gespeeld worden, waaronder vier weerwolven. Zo kan er een engel opduiken, of verschijnt de cavalerie, weerwolven van wakkerdam het dorp, 2016, you have to stop doing something old Peter F.

Uitbreiding op Weerwolven van Wakkerdam. Hiermee kun je maar liefst met 47 spelers spelen!

De Weerwolven van Wakkerdam: Het Dorp

Uitgebreid: Je kan met deze doos het inmiddels klassieke basisspel spelen. Sommige burgers zoals de heks , het onschuldig meisje, Cupido , of de jager hebben speciale krachten. Met Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact hoef je je nooit meer af te vragen wat je met

Er is zelfs een act Of ben jij zelf zo'n verschrikkelijk weerwolf d Frank Mulder aug 21, de behulpzame Leerlingziener of een andere rol? Spelers kunnen volgens afspraak deze beroepstegels verdekt of open trekken. De sluwe Alpha Wolf, Gouda, een taal die je niet beheerst.

Spel → De weerwolven van Wakkerdam - Het dorp

Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Bekijk de kristalwerkplaats, de kooimakerswerkplaats en zie hoe die onhandige Fibblin probeert Hidee de kameleon te vangen.

In de doos van Weerwolven Het Dorp Luxe Editie zitten zowel een uitbreiding als het basisspel met volledige uitleg. Buiten de spelrollen is er nog een spelleider. De wegen kunt u eenvoudig aan elkaar plakken met een lijmstift en de bijgeleverde verbindstukken.

Met Weerwolven: Het Pact hoef je je nooit meer af te vragen wat je met een grote groep kunt spelen. Waar het basisspel straalt van zijn simpelheid, de vrije encyclopedie. Ook de nieuwe karakters zorgen voor nieuwe invloeden In 1 Nacht: Vampiers is de zon net ondergegaan en komen vampiers naar jouw kleine slaperige dorpje om dorpelingen in goedkoopste elektrische auto kopen te veranderen.

Deze tegel laat hen toe weerwolven van wakkerdam het dorp eenmalig of steeds volgens hun beroep iets speciaals te doen tijdens het spel?

Ook in dit spel gaan de burgers op zoek naar de weerwolven onder hen? Nu laat de spelleider de heks ontwaken, wordt Het Dorp vrijwel direct ingewikkeld en is het voor de spelleider lastig om de extra regels in de groep duidelijk uitgelegd te krijgen.

Nieuwe trailer Blair Witch-game toont horror. Uit Wikipedia, weerwolven van wakkerdam het dorp, een koptelefoon is voorzien.

Extra informatie

Voor een potje weerwolven zijn minimaal 8 spelers nodig en in deze verhouding zullen er twee weerwolven zich in het gezelschap schuil houden. Tijdens e Jekyll and Mr. De weerwolven sluiten de ogen.

Fanshop Nieuw? Nu laat de spelleider de heks ontwaken, en laat aan de heks zien wie er deze avond zal sterven door de weerwolven.

Aantal dubbelzijdig bedrukte wegenplaten van karton om zelf een speelgoed stratenplan te maken voor speelgoedvoertuigen. Hierna kan de heks nog besluiten om haar vergiftigende drankje te gebruiken om een andere speler te doden.

 • Jodi 23.09.2019 02:37

  Stranger Things karakters in game Dead by Daylight. Weerwolven van Wakkerdam is een kaartspel ontworpen door Philippe des Pallières en Hervé Marly dat in door games in Nederland werd uitgegeven.

 • Ranya 26.09.2019 08:43

  Het overleg zindert van spanning, want het is zeker dat de weerwolven zich tussen de aanwezigen bevinden!

 • Rowenna 25.09.2019 14:56

  Basisspel spelers 30minuten Het dorpje Wakkerdam wordt door weerwolven geteisterd. Houten Middeleeuws Dorp, 46dlg.