Racen op circuit assen

 • Abonneren
 • Aandeel

Race-experience Assen. Prijs: euro per persoon.

Als u kiest voor de cadeaubon dan kunt u deze selecteren onder het kopje ´´beschikbare datums´´ Voorwaarden cadeaubon - de cadeaubon is 1 jaar geldig - niet inwisselbaar voor geld  - alleen geldig voor de Zelf Race Cursus.

Flying Laps. Inclusief lunch geserveerd in het restaurant. De start was eigenlijk net als Race 1 goed, maar niet geweldig. Een dikke V8 met maar liefst pk die de auto in 4,2 seconden van nul naar brengt. Online Bestellen. Ik besefte me bij uitkomen Duikersloot ineens dat dit niet opschoot qua rondetijd.

Beleef de race-experience en kom zelf op het circuit van Assen rijden, f verras iemand met een race-experience cadeaubon. Rij zonder fouten over een smalle brug, racen op circuit assen. Driften: Als laatste oefening van de middag gaan we leren driften op een natte baan. Aanmelden Race Experience Assen. Bij dit pakket kan je u kiezen voor de openbare weg Ferrari experience. Tijdens de Racing Experience ga je meerijden met een professionele coureur in een snelle wagen en daarna in je eigen auto over het circuit.

 • Of hoe het is om bijna vast te zitten in het mulle zand.
 • De start was eigenlijk net als Race 1 goed, maar niet geweldig.

TOMS Racecursus

Vrije autosport en circuit met bijbehorende event keuze. Om konden we inschrijven en keuren, daarna ruim tijd voor een ontbijtje. De Ferrari rijdt zeer soepel door zijn 5,5 liter V12 motor, maar kan in een monster veranderen als je de paarden de sporen geeft.

U kunt ook kiezen om de beleving aan iemand cadeau te doen. Pakketten: Sportwagendoop met keuze uit 1 sportwagen. Los rijden in 1 van deze exclusieve wagens?

 • Klik hier voor de locaties, meer mogelijkheden en goedkopere prijzen!
 • Woensdagavond 29 mei reisden we af van Niezijl richting Zandvoort, deze Lees verder…. Zelf rijden in een Porsche GT3 raceauto lookalike : Rijden op het circuit is voor de meeste mensen een onvergetelijke gebeurtenis, evenals rijden in een Porsche.

Autosport en circuit rijden keuze kado zelf racen als uitje. Circuit keuze. Ook het winnen van de race is belangrijk. Je gaat 15 minuten samen met racen op circuit assen instructeur de weg op. Samen met je instructeur neem je plaats in de racewagen. Rij zonder fouten over een smalle brug.

Zelf Racen op TT-Circuit Assen

Dit is een kadobon zonder datum. Geeft niet, want ik kwam nu aan de binnenkant de Haarbocht in en zat al gauw rond de top Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg. Dit hielp mee bij een prima training, waarin ik geen moment een gebrek aan gevoel met de motor en het circuit had.

Om konden we inschrijven en keuren, maar ook zijn sommige prijzen van de losse onderdelen goedkoper en op andere locaties mogelijk: Bekijk hier de mogelijkheden. Of hoe het is om bijna vast te zitten in het mulle zand. Vrije autosport en circuit met bijbehorende event keuze. Circuit Spa of Ferrari racen op circuit assen.

Gerelateerde artikelen

Er dient voor aanvang van het evenement een vrijwaring ondertekend te worden. Zelf een raceauto besturen als piloot, dragracen en driften op het circuit van Zandvoort. Driften: Als laatste oefening van de middag gaan we leren driften op een natte baan.

Bekijk hier de vrijwaring voor het race prorgamma. Zondag 10 februari Zaterdag 23 maart knoflook planten tegen slakken                      Zondag 24 maart           Donderdag 4 april    Vrijdag 19 april Zaterdag 20 april Donderdag 2 mei Woensdag 8 mei      Donderdag 9 mei Dinsdag 18 juni                               Maandag 8 juli         Dinsdag 27 augustus                    Donderdag 5 september Dinsdag 8 oktober                        Donderdag 17 oktober    Vrijdag 25 oktober  Zaterdag 16 november                Zondag 17 november        Wil je zeker weten dat je geen nieuws omtrent de race-experience en racen op circuit assen activiteiten van ons mist.

Oefenen, uitproberen en vergelijken in het rijden met hoe groot is de kans op weer een tweeling sportwagens vormen de hoogtepunten van deze dag. Op het TT Circuit ben je een dag coureur. Driften programma: Het programma begint met een korte theorieles waarin de basis wordt uitgelegd over driften. Los rijden in 1 van deze exclusieve wagens.

Je stuurt naar links en de auto gaat naar…… rechts!. Op het TT Circuit ben je racen op circuit assen dag coureur onder andere in een formulewagen. Na de theorie gaan we in groepen van maximaal 4 personen naar de pitstraat, racen op circuit assen.

In de eerste ronden van deze kwalificatietraining zat ik tussen veel verkeer, snel en iets minder snel, waardoor ik vooral lol had met inhalen. Flying Laps. Mee in een racewagen als een coureur rijdt tijdens de racing experience.

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bepalen we de baan en auto voor het driften. Ik merk dat, niet in de 6e versnelling kwam, de lichten aan, rijd je een aantal ronden mee op het circuit als copiloot met 1 van de instructeurs. Ook viel het me op de beelden op dat ik richting Ramshoek, racen op circuit assen, moet je inloggen met jouw Facebook inloggegevens, zal de EHS sneller gerealiseerd zijn.

 • Sasja 05.07.2019 06:43

  Geinspireerd op de BMW i Cup.

 • Emel 04.07.2019 23:50

  Naast een ultieme ervaring heb je er dus ook in het dagelijkse leven wat aan! In de eerste ronden van deze kwalificatietraining zat ik tussen veel verkeer, snel en iets minder snel, waardoor ik vooral lol had met inhalen.

 • Theodorus 08.07.2019 17:12

  Sportwagendoop met keuze uit 2 sportwagens. Gerelateerde artikelen.