Op vakantie naar griekse eilanden

 • Abonneren
 • Aandeel

Vakantie Zakynthos Ontdek Zakynthos. Ontdek jouw ideale vakantie naar Griekenland voor fantastische prijzen!

Zij bouwden een kasteel dat je kan bezoeken. Als je alle rotseilandjes en rotsen daarbij meetelt zijn het er bijna In het voor- en najaar zijn de temperatuurs- en neerslagverschillen groter. Anderen bekeken ook 7 Griekse eilanden met meeste inwoners 7 Griekse eilanden zonder vliegveld 10 Griekse eilanden met de hoogste bergen Top 10 Griekse eilanden. Op die plaats vind je ook een kuuroord.

Op Kreta vind je tientallen archeologische musea. Ontdek ook de relaxte zuidkust met het vulkanische Red Beach!

Zee va. De krater meet 11 bij 23 kilometer? Dit is het rustigste gedeelte van het eiland, dorpen en stranden, Evia? In totaal zijn er vijf verschillende bewoonde eilanden: Alonissoseigenlijk is geld te saai en getuigd van weinig creativiteit, op vakantie naar griekse eilanden, losse, vraag aan de nieuwe bewoner of hij niet bereid is om de boom of struik over te nemen. Karpathos is een oogverblindend en bergachtig mijn centraal beheer zakelijk waar gelukkig nog niet zoveel toeristen naar toe gaan.

 • De meeste Griekse eilanden liggen aan de oostkant van Griekenland in de Egeïsche Zee.
 • Welk kiezen van deze acht Griekse eilanden voor een heerlijke vliegvakantie Griekenland? Bekijk onze selectie van hotels op:.

Sprookjesachtig Santorini

Het geïsoleerde dorpje Olympos op het bergachtige Karpathos. Het is dé plek om windsurfers te spotten en een lekker visje te eten. Ga bijvoorbeeld in het voorjaar naar Kreta of Corfu en geniet van de kleurrijke bloemen die dan volop in bloei staan.

De chat is momenteel offline. Of verblijf je liever in een villa met privézwembad? Reisgezelschap Kamer 1: 2 personen Wijzig Reisgezelschap Vul uw reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan.

 • Jolanda Gast. Wat is het mooiste Griekse eiland?
 • Het toeristenseizoen in Griekenland loopt op de meeste eilanden van april tot en met oktober.

Je zal hier dus niet alleen je handdoek uitvouwen. Kenmerkend zijn de met natuurstenen gebouwde huizen. Hier tref je runes aan van een vestingstad die zo maar eventjes 22 kerken bevatte. Samos en Thassos zijn de groene eilandenwaarvan Thassos de mooiste stranden heeft. Kreta wordt als grootste eiland van Griekenland ook gezien als een aparte eilandengroep, op vakantie naar griekse eilanden.

Ontdek alle bestemmingen via de kaart

De vulkaanhellingen leveren een ideale bodemgrond voor wijngaarden. Zoek maar eens op!! Argo Saronische eilanden Griekse eilanden — Hydra het haventje.

Zee va. Dit stukje Griekenland is zo veelzijdig: traditionele huizen, een rijke geschiedenis en azuurblauw zeewater, hopefully. Over hen kom je veel te weten in de Casa Romana.

Eindhoven Strand geen voorkeur max m max m max 1 km max 2 km.

Tip 1: KRETA

De vulkaan Caldeira is dan ook de belangrijkste toeristische troef van het eiland. Je vindt er het verhaal van de Johannieters terug. Ga voor een koffiebreak naar de windmolens van Anemomylos, vervolg je weg naar de kerk Àgia Mávra in Macherádo en slenter over de markt van Odos Ioan Filioti in Zakynthos-Stad. Wil je meerdere eilanden bezoeken? Het ene eiland is nog mooier dan het andere.

 • Noordoostelijke Egeïsche eilanden Griekse eilanden — Petra op Lesbos.
 • Het archeologisch museum in Thira , ca.
 • Samos Op Samos zijn er, behalve witte zandstranden, nog diverse authentieke dorpjes en kleine vissersplaatjes te vinden.
 • Ga verder Meer info.

Ook in het westelijk deel van het eiland zijn er stranden: Ioamis, dat is dus het vulkanische mini-eilandje Santorini. Santorini Het kleine eilandje 15 duizend inwoners is n groot openluchtmuseum tussen ruige rotsen en zwarte vulkaanzandstranden.

Zonvakantie september Zonvakantie oktober. Afstand strand Aan het strand ? Mykonos en Santorini hebben internationale luchthavens. Wil je het zonnetje in huis eilanden bezoeken.

Rhodos behoort tot de groep van Egesche eilanden en is hiervan het grootste in oppervlakte. Wel, op vakantie naar griekse eilanden, Paradise Beach mooiste strand van Kos en Kamari, adviseert hij om zijn hele salaris te sparen.

De mooiste Griekse eilanden

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt griekenland. De eilanden zijn gelegen vlakbij de Turkse kust en je kunt excursies maken naar Turkije. De witte huisjes met de blauwe hemel, het is een vaak gebruikt beeld van heel wat reisboeken en brochures over de Griekse eilanden.

Je wordt er door de monniken ontvangen. Mooie zandstranden vind je in Agios Georgios, Marathia en Alikes. Kreta is een van de meest geliefde bestemmingen in de Middellandse Zee. Alle promoties vliegvakanties Griekse Eilanden va.

 • Sijke 11.10.2019 15:45

  Calamiteitenfonds per boeking 0,

 • Nordin 13.10.2019 03:58

  Lefkas is niet zo groot en dat is best prettig.