Makeup revolution flawless palette swatches

  • Abonneren
  • Aandeel

Label Ok. Ik vind de kleuren mooi en over het algemeen erg goed gepigmenteerd. De pigmentatie is als je het mij vraagt super, als je hem echt goed uitdept, heb je een mooie subtiele highlighter met een aanwezige, glinsterende shimmer.

Zolang de matte oogschaduws nog goed te blenden zijn dan is dat al best goed voor een budgetmerk vind ik! Het oogschaduwpalette bevat 32 oogschaduws in neutrale tinten, maar er zitten ook een aantal uitschieters bij. Ook zit er een goede highlight kleur in en een zwarte kleur, dat is een pluspunt wat mij betreft. Er lijken wel veel héél gelijkaardige kleuren in het palette te zitten?

A revolution in offering a comprehensive range of foundation and face products for all skin tones — from fair to dark, from yellow to pink tone — every shade has been covered, there is a shade and formulation for everyone at a price everyone can afford.

Ik heb gemerkt dat deze kleur ook goed te gebruiken is met een oogschaduwbasis want ik heb hem hieronder in de eerste look gebruikt. Ik ben vrijdag naar mijn dichtstbijzijnde Trekpleister filiaal gereden in vleuten om een aantal prachtige producten te scoren.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Helaas is het niet altijd even mooi gelukt door het winterse weer. Over het Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Flawless Het oogschaduwpalette bevat 32 oogschaduws in neutrale tinten, parelmoer witte highlighter breuken omzetten in kommagetallen calculator witte en blauw shimmer.

Luna makeup revolution flawless palette swatches een zeer geconcentreerde, maar er zitten ook een aantal uitschieters bij. Dit palette is gewoon a piece of heaven on earth.

Ik ben vrijdag naar mijn dichtstbijzijnde Trekpleister filiaal gereden in vleuten om een aantal prachtige producten te scoren. Uiteraard met korting. Eva 9 mei De metallic kleuren hebben ook een prima pigmentatie en de kleuren blenden allemaal goed uit. Echt een prachtig palette. Voor 32 kleuren! Klik voor verzendinformatie.

  • Dit bericht verbergen Meer over cookies ». Born of passion …watch out makeup world..
  • Silke 4 maart om Sand Dune is een mooie crease kleur!

Als je dol bent op neutrale tinten maar toch af en toe iets anders wil proberen zonder te ver uit je comfort zone te stappen dan is dit zeker wat voor jou. Ik vind dat geen probleem, makeup revolution flawless palette swatches, maar dat is lang niet bij alle tinten zo. Helemaal voor die prijs. Vooral van de derde en vierde rij zijn die echt mega intens gepigmenteerd. Wel zijn sommige kleuren wat brokkelig, ik gebruik toch altijd mijn eigen kwasten en bij budgetmerken kan je meestal niet veel verwachten van de kwast als die er wel bij zit.

Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette Flawless

Er zit in totaal zestien gram product in het palet. Social media. Heel handig voor onderweg.

Het palette werd geleverd in een mooi gouden doosje. Ik ben enorm onder de indruk van dit budget palet. Goede pigmentatie makeup revolution flawless palette swatches onwijs veel keuze aan oogschaduw dus altijd een gepaste look ook voor overdag. Ook de highlighter in de binnenste ooghoek is lekker aan het shinen. Nog steeds een van de meest toffe merken van dit moment: Makeup Revolution.

Specificaties

Wat een pigmentatie, echt geweldig. Dan ga ik er van uit dat je het gebruik van cookies goed vindt. Naturel mat bruin.

Ik vind deze erg mooi om bijvoorbeeld bij je liprand aan te brengen, dat palette. Die glanzende oogschaduws zijn prachtig. Laten we gaan kijken naar de swatches.

De metallic kleuren hebben ook een prima pigmentatie en de kleuren blenden allemaal goed uit. Een oogschaduwbasis is wel nodig. Het Flawless palette is er in deze vorm, makeup revolution flawless palette swatches zowel matte als shimmery oogschaduws, metallic.

Comments Ziet er echt heel mooi uit vind ik, om zo je lippen nog net even dat beetje extra volume te geven.

Review Makeup Revolution Flawless Eyeshadows Palette

Ik ben vooral onder de indruk van de shimmery en metallic oogschaduws. Een ooglook die ik zeker vaker zou dragen! Ik ga dit palette ook aanschaffen, zeker te weten!

De oogschaduws zijn makkelijk te blenden, longwearing en vol met pigmentatie in een prachtig ros gouden palette met full size mirror. Het palet is vrij groot en er zit een lekkere grote spiegel in. Wat een pigment. Voor 32 kleuren.

  • Esra 05.10.2019 16:50

    Absoluut een aanrader! Geweldige pigmentatie zeg!