Kleinste hoortoestel in het oor

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoe werkt het? Om advies te krijgen voor de allerbeste luisterervaring voor jouw gehoorverlies kun je altijd bellen, mailen of via de chatfunctie met ons in contact komen. Ze zijn kleiner dan de in-het-oor-hoortoestellen en vallen dieper weg in de gehoorgang.

Volledig-in-de-gehoorgang CIC en IIC Ook dit zijn gehoortoestellen die, zoals de naam al doet vermoeden, geheel in de gehoorgang zitten. Maak een afspraak. Vanaf het hoortoestel loopt er een zeer dun draadje in het oor waaraan de luidspreker is gemonteerd. Vraag ons om advies. Neem contact met ons op. Dankzij het mini hoortoestel, ook wel bekend als luidspreker-in-het-oor-hoortoestellen, mist u geen enkel detail meer van gesprekken met familie of vrienden. Omdat in-het-oor hoortoestellen minuscuul van formaat zijn, is minder versterking mogelijk en bij een kleiner hoorverlies kan de eigen stem harder klinken door de afsluiting.

Ja 47 Nee De nieuwste apparaten zijn zo klein dat ze nauwelijks opvallen. Door de positie van de luidspreker wordt een heldere en natuurlijke klank bereikt, wat wil zeggen dat de verschillende soorten geluiden zo natuurgetrouw weergegeven worden, China and South Korea are much taller than they were 100 years ago, kleinste hoortoestel in het oor.

Starkey SoundLens iQ i. Wil je meer lezen over cookies.

Lees meer over onze hoortoestellen

Met de nieuwe hoortoestellen van Starkey Z-Series is de techniek van morgen vandaag al voor u beschikbaar. Of zo'n geavanceerd toestel ook voor u geschikt is, is afhankelijk van uw gehoor sterkte. Signia Silk 7Nx. Wilt u er echter ook plezier van hebben tijdens een concert of een drukke vergadering, dan kunt u het best voor een iets geavanceerdere versie gaan. Doe snel en gemakkelijk onze online hoortest.

Een ander groot voordeel van deze techniek is dat de microfoonopening op een zeer natuurlijke locatie ligt. Vorige bril.

 • Cheer 60 IIC.
 • Functies die uiteraard garant staan voor uitmuntende geluidskwaliteit. Wij adviseren je graag bij de keuze voor het hoortoestel dat het beste bij jouw situatie past.

Dat maakt dit model niet alleen onopvallend, maar ook technisch erg vernuft. Neem contact met ons op. Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires. Aandoeningen van het gehoor. Op voorraad.

Producten Toestellen Oplossingen Gehoorbescherming Meer over bescherming. De nieuwste apparaten zijn zo klein dat ze nauwelijks opvallen. Te koppelen aan Android? Dark Brown.

Bij Hoorstudio Strating vertellen we u graag meer over Phonak Marvel hoortoestellen. Links - Black. Alle producten die wij kleinste hoortoestel in het oor hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken. Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Oorsmeer in het oor kan ervoor zorgen dat een onzichtbaar gehoorapparaat minder goed werkt, kleinste hoortoestel in het oor. Omdat in-het-oor hoortoestellen minuscuul van formaat zijn, is minder versterking mogelijk en bij een kleiner hoorverlies kan de eigen stem harder klinken door de afsluiting.

En van de kleinste en krachtigste hoortoestellen van nu is de ReSound ENZO2, voor mensen met een zwaar tot zeer zwaar gehoorverlies.

Veelgestelde vragen

Een ander groot voordeel van deze techniek is dat de microfoonopening op een zeer natuurlijke locatie ligt. Deze hoortoestellen zijn bij nieuwe gebruikers erg geliefd, ze zijn de meest discrete achter-het-oor hoortoestellen die er zijn, kenmerk is het hoge draagcomfort.

Maak snel een afspraak en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug. Populaire merken.

 • De ReSound LiNX 3D hoortoestellen zijn bijna onzichtbaar en zorgen ervoor dat u alles weer op een natuurlijke wijze hoort.
 • Veel mensen willen, ondanks slecht gehoor, niet aan een gehoorapparaat beginnen.
 • Wie zijn wij Onze winkel Contact opnemen Vacatures.
 • Onzichtbaar testen?

En ondanks het kleine formaat laat Silk het geluid natuurlijk stromen. Horen Expertise Technologie Hoe kleinste hoortoestel in het oor het, kleinste hoortoestel in het oor. Meer weten.

Celebrate IICW. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het foto groter maken instagram wordt geplaatst. Neem vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen in AmsterdamAlkmaar of Antwerpen.

De streamer kan ook worden toegepast op smartphones met het besturingsprogramma Android! Wat verder zo bijzonder is aan dit toestel, het zit boordevol functies waar u cht wat aan heeft. Een dun draadje verbindt het toestel met de kleine luidspreker die zich in de gehoorgang bevindt, waardoor het toestel zelf discreet blijft.

De pasvorm is maatwerk; het apparaatje moet namelijk in te passen zijn in de welving van uw gehoorgang. Neem dan contact op met onze deskundige medewerkers en maak een afspraak voor een gehoortest. Neem vrijblijvend contact op met een van onze vestigingen in Amsterdam , Alkmaar of Antwerpen. De speciale filter, in het toestel, zorgt ervoor dat het toestel gemakkelijk schoon te houden is.

Een grote keus in vormen en kleurcombinaties zorgen er voordat deze hoortoestellen vandaag de dag zeer discreet gedragen kunnen worden en uw gehoor optimaal op weg helpen. Gratis proberen. Vanwege het kleine formaat, maar ook omdat de toestellen in meerdere kleuren leverbaar zijn.

 • NoĆ«lle 14.10.2019 08:17

  De nieuwste generatie in-het-oor hoortoestellen is zeer compact. Door middel van een draadje kunt u het gehoorapparaatje eenvoudig weer verwijderen.

 • Fiorella 16.10.2019 07:32

  Online assortiment Brillen Zonnebrillen Lenzen Gehoorbescherming. De perfecte pasvorm zorgt ook voor een optimale en natuurlijke geluidskwaliteit.