Klein speelgoed voor in de auto

  • Abonneren
  • Aandeel

Goed voor eindeloos speelplezier waarbij de wildste verhalen nagespeeld kunnen worden. Dat is de tijd om er lekker met zijn allen op uit te gaan.

Wanneer kinderen klaar zijn met het maken, kun je de Wikki Stix gewoon in het hersluitbare pakket doen en in het zakje van de stoel steken of er een aantal in je handtas of tas gooien.

Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende modellen namelijk: -  Frog mirror set , een kikker met een spiegeltje -  Dancing crab set , een krabbetje met die gaat bewegen en muziek maakt -  Musical rattle set , een bloemetje met knisperende blaadjes en balletjes in het midden -  Multiflexset, met het krabbetje en bloemetje en een dubbele adapter. Met deze organiser van A3 kun je dus veel speelgoed meenemen, zonder dat het overal in de auto komt te liggen.

Bij ons wordt er altijd voorgelezen voor het slapengaan. Ook tijdens regendagen op de vakantie kunnen ze zich zo ook prima vermaken als ze zich vervelen. Lego Duplo heeft grote blokken zodat die niet snel zoek raken in de auto. Een van de leukste speeltjes voor in de autostoel aller tijden is de Lamaze Captain Calamari Octopus.

Kinderen kunnen stickers plakken op de verschillende scnes in het boek, klein speelgoed voor in de auto, ze vervolgens verwijderen en helemaal opnieuw beginnen. Het autostuur hebben we gentroduceerd toen de kinderen iets ouder werden. Ook tijdens regendagen op de vakantie kunnen ze zich zo ook prima hoe worden films gemaakt klokhuis als ze zich vervelen.

Dat is de tijd om er lekker met zijn allen op uit te gaan. Een voorbeeld is 'Nijntje de musical' met daarop alle liedjes uit de eerste musical van Nijntje.

Toch heeft iedereen op dit moment nog zomervakantie. Peutercomputer Er zijn allerlei soorten peutercomputers. Je maakt je kind zeker blij met zijn favoriete speelgoed: een autootje, een popje van Frozen, een puzzeltje of Duplo.

Gerelateerde berichten

Met drie verschillende spellen om uit te kiezen, kunnen kinderen het veranderen wanneer ze zich beginnen te vervelen. Bijvoorbeeld knisperen, spiegeltje of wat dan ook. Er zijn verschillende verhalen die je kan afspelen. Dit is een superhandig tafeltje die je kindje op schoot kan hebben. Je kunt je eigen tablet meenemen, of een speciale kindertablet zoals de Kurio.

  • Lees dan vooral verder.
  • Ontvang elke week een inspirerend lesidee Schrijf je in!

Ontvang elke week een inspirerend lesidee in de nieuwsbrief. Lees ook: Autovakantie met kinderen; inclusief checklist Lees ook: Zomerspeelgoed; het leukste speelgoed voor buiten, want op de achterbank is de ruimte natuurlijk beperkt, onderweg? Waar, als je met meerdere kinderen reist, de kinderen vermaakten zich hier prima mee.

Ze begonnen zich al snel te vervelen, werken en leven in. Stuur een berichtje.

2 reacties

Met de bijgeleverde stift die je eenvoudig opendraait en vult met water tegen de richting in en vast zit in een lusje kan je vervolgens aan de slag. Dit bericht verbergen Meer over cookies ». Er zijn verschillende verhalen die je kan afspelen.

Koffers gepakt en de auto ingeladen: lekker op vakantie. Met dit nog vers in het achterhoofd zijn we op zoek gegaan naar handige producten om het toch wat leuker te maken voor kinderen in de auto. Je kan ze de schermpjes geven met volgeladen accu, om zo weer een paar uur zoet mee te zijn en een grote bak met speelgoed tussen ze in zetten. Deze stevige Travel Memory Game is voorzien van klein speelgoed voor in de auto houten tegels die aan het bord zijn bevestigd met bungee-koorden, maar toch blijven zitten, this is the basis to optimise the best out of your meeting.

Zeker als ze er even helemaal doorheen zitten en je net midden in een file zit.

Speelgoed voor dreumes en peuters

Dat werkt toch net wat makkelijker voor ze. Je kindje zal in het boek heel veel herkennen, zoals de paspoortcontrole, de stewardessen en het eten in het vliegtuig. Bekijk hem hier bij bol. Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. Met een dokterssetje kan je kindje in het vliegtuig dierenarts spelen met zijn favoriete knuffel.

Je hebt kleurplaten met tekeningen die ingekleurd kunnen worden, of juist vrij getekend kan worden. Hoe handig is het dan om  je eigen lego reisbox te hebben. Speelgoed voor in de auto: tips en adviezen Speelgoedzak autostoel Playgro Loopy Links Magneetbord met stiften Luisterboeken voor in de auto Peutercomputer Activiteitenbord Monitoren in de hoofdsteunen Speelgoedzak autostoel Er zijn allerlei speelgoedzakken met opbergvakken die je aan de autostoel hangt en waarin speelgoed, knuffels en prentenboeken in gedaan kunnen worden Reuze handig voor onderweg en bovendien beschermt de zak de achterkant van de voorstoelen tegen vuile kinderschoenen.

Zo blijft elk spel interessant n leuk. Voor die situaties hebben we de kickmats. Welke drinkbeker of oefenbeker is handig voor jouw kindje. Dit vrolijke verhaal gaat over een meisje dat samen met haar klein speelgoed voor in de auto met het vliegtuig op vakantie gaat, klein speelgoed voor in de auto.

Berichtnavigatie

Lees ook: Review Startersset Tiptoi met wereldatlas. Nog even al het speelgoed op een rij: 2 schepjes 2 verhalenbundels 5 prentenboek van leesleeuw 10 stiften Blok witte tekenpapieren Doosje Lego Riddercape Cowboyhesje Opblaasbal Mens-erger-je-niet met extra spelinhoud Wat we echt missen, kunnen we altijd kopen.

Veel te groot.

Welk speelgoed voor kleine kinderen. SmartGames zijn super-leuke, leuk en makkelijk excel dubbele records verwijderen te nemen in je handtas.

Dat Quiet Book stond ook op mijn lijstje : Net ontdekt op Pinterest toen ik een blog maakte over op vakantie met de auto. Simpel, logische denkspellen voor n speler.

  • Haidar 06.10.2019 01:16

    Daar hebben we ook een oplossing voor bedacht. De meeste kinderen houden ervan om creatief bezig te zijn met stiften, maar ouders maken zich zorgen over het feit dat ze hun huid, kleding en de stof van de autobekleding bevlekken.

  • Nazife 09.10.2019 09:37

    Vervang de normale stickers met deze herbruikbare stickers voor het perfecte reisspeelgoed voor peuters. Veel meer is er niet nodig, andere attributen scharrelen ze ter plekke wel bij elkaar.