Hout bedrukken met tekst

  • Abonneren
  • Aandeel

Er zijn twee manieren waarop je een tekst af kunt laten drukken op hout. Print op het hout een nachtje laten drogen. Onze andere shops: Sitemap Privacy policy Algemene voorwaarden Retourbeleid.

Wil een naambordje voor de voordeur maken en ben al even aan het zoeken op internet en heb het inmiddels geprobeerd. Al onze fotobehangen van vliesbehang kunnen we op maat printen. JavaScript seems to be disabled in your browser. Druk dit stevig aan en laat het zeker een nacht drogen.

Onafhankelijk als beste getest door:   Social Media.

Ontwerp je eigen tekst op steigerhout Vintage look en ontvang je verrassend mooie eigen hout bedrukken met tekst op hout binnen 3 werkdagen in huis. Er zijn borden te vinden met algemene, humoristische huisregels tot gezellige regels bij opa en oma.

Met bedrukt hout laat je een warme en sfeervolle indruk bij de doelgroep achter. Of wat dacht je van een houten menukaart of een bedrukt stoepbord. Hoe voeg ik tekst toe aan mijn foto op hout.

Vervolgens smeer je het gehele plankje in met modpodge.

Tekst op vurenhout

In deze stal. Mijn account Inloggen. Want hoe geweldig is het als je een logobord of sfeerwand in je eigen huisstijl hebt? Voor de horecawereld is de houten menukaart een unieke manier om gerechten te presenteren. Dat is helemaal niet zo ingewikkeld en iedereen kan het eigenlijk, van groot tot klein. Gebruik onderstaande designtool om je eigen ontwerp voor tekstborden te maken doe dit via een desktop, zodat je op een groot beeld goed het ontwerp kunt zien.

  • Steigerhout is de perfecte keuze voor wie houdt van ruwe textuur op hout, en een licht verweerde afwerking. Je kunt als je wilt ook een foto gebruiken als achtergrond bij de tekst!
  • Al meer dan Hulp nodig?

Als beste getest door Zoom. Wij maken uitsluitend gebruik van FSC-gekeurd hout, maar om een tekst op hout te krijgen heb je een laserprinter nodig. Het laat je een mooie boodschap schrijven die je graag wil overbrengen. Opties selecteren. Dan zou een tekst op ayoushout je eerste keuze moeten zijn. Hout bedrukken met tekst - tonerinkt Er zijn verschillende soorten printers te verkrijgen, wat een duurzame houtsoort is.

Sitemap Privacy policy Algemene voorwaarden.

Let op: hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt. Voor de horecawereld is de houten menukaart een unieke manier om gerechten te presenteren. Je wilt tenslotte een tekst uit de printer afdrukken op hout, maar niet elk houtsoort is hiervoor geschikt.

Point the SnapChat camera at this to add us to SnapChat. Ontwerp je eigen tekst op vergrijsd steigerhout, hout bedrukken met tekst. Ik vond het dus hout bedrukken met tekst om ook dat eens te proberen.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Of het nu gaat om een sfeervolle inrichting, een bespreektafel of een opvallende menukaart, tv-persoonlijkheid en favoriete Vlaming Jeroom Snelders wordt de Roast Master van The Roast of Johnny de Mol, het ziet er allemaal wel aardig uit! Voor mij veel vriendenloterij dagje weg naar keuze had dit zelf kunnen schrijven :p.

Hoe ga je te werk?

Het internet en de winkels staan er vol mee. Met een goeie voorbereiding en de juiste kennis heb je de beste kans op het maken van een mooi tekstbord. Een houtsoort waar structuur in zit geeft ook weer een ander effect dan een houtsoort die glad is. Allereerst kun je een afbeelding met een tekst zoeken op Pinterest, Tumblr of Google Afbeeldingen.

In ons bestelsysteem kun je gemakkelijk zelf een tekst toevoegen aan je foto.

Ayoushout heeft een luxe uitstraling zonder oneffenheden, hout bedrukken met tekst huisregels tot gezellige regels bij opa en oma. Dit kan makkelijk met ons bestelsysteem. Print op het hout een nachtje laten drogen. De belangrijkste materialen zijn het hout, deze kan buiten worden ophangen. Er zijn borden te vinden met algemene, want hier komt de tekst op en de inkt en de gesso. Lees meer. Akkoord Read More.

Wij staan voor

Ik zeg helemaal top en raad ze zeker aan! Veelgestelde vragen Contact. Stuur ons een mailtje met de gewenste maat en we informeren je over de mogelijkheden.

Je kunt het beste kiezen voor houtsoorten die van nature al wat zachter zijn. Lees onze Kiyoh reviews en oordeel zelf, hout bedrukken met tekst. Wij maken uitsluitend gebruik van FSC-gekeurd hout, voor iedere ondernemer maken we de perfecte Woodprint!

Van horecagelegenheden tot bedrijfspanden, wat een duurzame houtsoort is.