Excel alleen lezen uitschakelen

 • Abonneren
 • Aandeel

Als antwoord op het bericht van Gérard Oomens op 9 oktober Zie het volgende artikel voor meer informatie over de beveiligde weergave en hoe u de instellingen kunt wijzigen: Wat is de beveiligde weergave?

Die kun je ook via de opties in Excel uitschakelen. Opleidingen over digitaal werken. Het enige dat u hoeft te doen, is hetzelfde proces opnieuw doorlopen en het vinkje weghalen uit het vakje dat uw Excel-werkmap alleen-lezen maakt. Effectief lezen vanaf het beeldscherm 2 : vijf tips.

Was deze informatie nuttig? Daarmee kunnen we de site verbeteren.

Wanneer u Bewerken beperken selecteert, moet u een wachtwoord voor die specifieke werkmap maken. Alsjeblieft inloggen of registreren. Hebt u nog meer feedback. Om dit te bereiken, ziet u deze opties:, excel alleen lezen uitschakelen. Grard Oomens Gereageerd op 14 oktober In dit artikel is voor het laatst bekeken door Ben op 21 juni grond van uw opmerkingen.

Als antwoord op het bericht van Gérard Oomens op 13 oktober Hoe tevreden bent u met deze reactie? Hallo Gerard, Dit had ik al geprobeerd maar het werkt niet toch bedankt voor je reactie.
 • Maak je keuze uit één van de digitale vaardigheidstrainingen.
 • Ja Nee.

Hoe de alleen-leesfunctie op uw werkmap uit te schakelen

Wanneer u Bewerken beperken selecteert, ziet u deze opties:. Gerelateerd : Een vervolgkeuzelijst maken in Microsoft Excel Sla een Excel-werkmap op als alleen-lezen Hier is een stapsgewijze handleiding voor het toevoegen van een wachtwoord om uw Excel-werkmap alleen-lezen te maken. De balk beveiligde weergave komt niet kan dus ook niet worden uitgeschakeld. Wat kunnen we verbeteren? Ik vind dat u zou moeten de keuze krijgen.

 • Daarmee kunnen we de site verbeteren.
 • Klik op Instellingen om de stijlen te selecteren die zijn toegestaan. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten.

Markeren als Definitief is niets meer dan een waarschuwing voor personen die het bestand openen dat deze versie als definitief moet worden beschouwd. Is de eerste indruk van je bedrijf goed geregeld. Beveiliging in uw document toevoegen of verwijderen. Gebruik Windows Live ID om machtigingen te beperken. Hallo ae5qp36k, dit fenomeen heb ik excel alleen lezen uitschakelen ook dikwijls gehad met Roxio software. Gelieve uw systeemgegevens in te vullen.

Door mijn antivirusprogramma worden ze als alleen-lezen geopend

Als het kenmerk Alleen-lezen is geselecteerd, kunt u de selectie ongedaan maken en op OK klikken. Hallo ae5qp36k, Je hebt, om bovenstaande vragente beantwoorden een nieuw topic gestart. Effectief lezen vanaf het beeldscherm 2 : vijf tips.

Het dialoogvenster "Opslaan als" verschijnt. Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming excel alleen lezen uitschakelen het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.

Uiteindelijk zal ik moeten voortboeren met de HD,maar een kopie zit er dus niet meer in. Navigeer naar de onderkant van het venster en vind de "Tools" -optie net van haren schoenen arnhemcentrum de knop "Opslaan". Ze staan allemaal op Alleen lezen.

Sla een Excel-werkmap op als alleen-lezen

SMF 2. AndreBakker1 Gereageerd op 13 oktober Problemen met uw pc?

Jouw sprong naar volwaardig klankbord begint hier Heb jij een proactieve en kritische houding ten opzichte van de uit te voeren werkzaamheden en denk jij graag mee op secretarieel, administratief en organisatorisch gebied.

In deze post zullen we ons meer op het laatste richten. Bestanden van internet excel alleen lezen uitschakelen potentieel onveilige locaties kunnen virussen, wormen of andere typen malware bevatten die schadelijk kunnen zijn voor uw computer.

Citaat van: ae5qp36k op 21 novemberHier is het Engelstalige artikel ter referentie. Op een cdrw,geformatteerd met Houten loopwagen met naam CD,schrijf ik reeds 10 maanden geregeld data bij of wis ik bepaalde data, excel alleen lezen uitschakelen. Ja Nee. Test je kennis van Excel in de Excel-quiz!

Hoe kan ik "alleen lezen" uitschakelen?

Als Office niet is geactiveerd of als uw abonnement is verlopen, bent u wellicht in de gereduceerde alleen-lezenmodus. Outlook-kennisquiz, test je kennis. Uw Office-vaardigheden uitbreiden. Klik op "Extra" en een vervolgkeuzemenu wordt geopend.

Klik ten slotte op de knop "Opslaan". Vooreerst bedankt voor de reacties. Test je kennis van Excel in de Excel-quiz.

 • Eeke 30.07.2019 11:20

  Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was? Eerste publicatie door Redactie op 8 feb

 • Danica 01.08.2019 09:47

  De bestanden staan in mij documenten.