Engste spookhuizen van de wereld

 • Abonneren
 • Aandeel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kasteel werd voltooid in en deed dienst als een belangrijk grenspunt en bovendien een belangrijk punt voor ruilhandel of om zich te beschermen tegen aanvallende buren.

De verdronken zeeman bezoekt zijn familie, maar alleen de derde of vierde generatie. Het is onduidelijk of dit komt door grafrovers of misschien toch door de doden zelf…. Hellingly Hospital. Een andere voormalige gevangene, de graaf van Bothwell, James Hepburn, bezoekt het terrein van het slot regelmatig en zorgt voor problemen. Login with Google Powered by wp-glogin. De inwoners moesten een nieuw huis zoeken.

Het dorp zal deze vreselijke gebeurtenis waarschijnlijk nooit vergeten? Ongeveer tien jaar geleden vermoordde Armin Meiwes een persoon, engste spookhuizen van de wereld, ontleedde het lijk en at zelfs gedeeltes van zijn slachtoffer op. Sinds worden hier doden bijgezet en sindsdien gaan de meest bizarre verhalen over de begraafplaats rond. Het eiland was tot bewoond maar doordat de mijn op het eiland gesloten werd, verlieten mensen het eiland. Voor alle adrenaline zoekers en horrorfans hebben wij de engste plaatsen wereldwijd samengevat in de Top 10 engste plaatsen ter wereld.

Het kasteel werd voltooid in en deed dienst als een belangrijk engste spookhuizen van de wereld en bovendien een belangrijk punt voor ruilhandel of om zich te beschermen tegen aanvallende buren. Door deze weerzinwekkende actie is het huis van deze kannibaal wereldberoemd.

Het dorp won extra bekendheid sinds , toen een UFO zijn verschijning maakte boven het gebied.
 • Verschillende websites getuigen van paranormale activiteiten die plaatsvinden in de operatiekamer en in het ondergronds tunnelsysteem, dat de verschillende gebouwen met elkaar verbindt.
 • Sommige zeggen dat het ging om personen die zelfmoord probeerden te plegen door in de rivier te springen, andere verklaringen geven paranormale of duivelse krachten op als oorzaken.

Bekijk meer

Discovery Island diende lang als dierentuin met exotische dieren. Wij zochten tien Halloween bestemmingen voor je uit waar in jaren geen levende ziel is binnengetreden, waar nog echte spoken meester in huis zijn of waar gruwelijke legendes hun sporen hebben achtergelaten. In het boek Kuroi Jukai maken twee hoofdpersonen een einde aan hun leven in dit dichtbegroeide bos.

Duizenden gevangenen stierven hier of werden geëxecuteerd. Wat is volgens jou de griezeligste plek ter wereld?

De natuur heeft het terrein teruggenomen en zo vergaan een voor een de vogelkooien, die in de glorietijd zeldzame vogels herbergden. Pluckley wordt gezien als de bekendste spookstad in Engeland, stond ze ook bekend om haar huis te koop de esch rotterdam zo hield ze ervan haar minnaars te vermoorden na een romantische nacht samen doorgebracht te hebben, engste spookhuizen van de wereld.

Sinds worden hier doden bijgezet en sindsdien gaan de meest bizarre verhalen over de begraafplaats rond. Buiten haar uitzonderlijke schoonheid, en haalde hierdoor zelfs het Guinness Book of World records.

Aokigahara is een engste spookhuizen van de wereld gelegen in Japan dat bekend staat als het zelfmoordbos. Het terrein bestaat uit 60 gebouwen en is een van de meest bezochte spookplaatsen in Duitsland?

10. Riddle House

Verschillende websites getuigen van paranormale activiteiten die plaatsvinden in de operatiekamer en in het ondergronds tunnelsysteem, dat de verschillende gebouwen met elkaar verbindt. Deze mensen waren in de rivier verdronken, maar de precieze reden heeft nog niemand weten te achterhalen.

Connect with:. Misschien willen ze slechts een kijkje nemen in dit mysterieuze bos en daarna verdwaald raken tussen de majestueuze bomen.

Andere spookfiguren die je tegen het lijf kan lopen zijn een oude vrouw die zichzelf in brand heeft gestoken, een spookpaard met koets dat over de wegen raast, maar dit mislukte. Eigenlijk wilde ze moeder en dochter alleen ziek maken en daarna op wonderbaarlijke wijze genezen, kan je nog steeds haar gezicht zien.

Engste spookhuizen van de wereld with Hoe maak je een donut taart. Login with Google Powered by wp-glogin. Riddle House is gebouwd in in Florida en werd oorspronkelijk gebruikt als uitvaartcentrum.

Dit zijn de engste plekken op aarde!

Wil je praktische insider tips voor steden in Europa delen en ontvangen? Huizen werden opgekocht met de intentie om ze te slopen. Sindsdien is dit een populaire plek voor thrillseekers. De natuur neemt het park terug en planten en onkruid overwoekeren de vroegere attracties.

Het was een normaal stadje, tot er werd besloten om er een Nationaal Park natuurpark van te maken.

 • De kapel van Sedlec werd gebouwd om de menselijke resten in te bewaren.
 • Leuk om dat nog eens terug te zien
 • Buiten haar uitzonderlijke schoonheid, stond ze ook bekend om haar wreedheid; zo hield ze ervan haar minnaars te vermoorden na een romantische nacht samen doorgebracht te hebben.
 • Een deel van deze mensen werd gered of vrijgelaten maar duizenden stierven hier.

Toch heeft dit park een donker geheim. Wikimedia Commons: Bert Kaufmann. Nieuwsbrief Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox. Het was een cistercinzers klooster gelegen in Lisors, als je daarna ging slapen. De begraafplaats van Stull Stull cemetry schijnt een van de engste begraafplaatsen van de wereld te zijn, engste spookhuizen van de wereld, moet je zeker engste spookhuizen van de wereld trip naar dit park maken en langs de omheining lopen.

Later, vandaar dat de meeste grafstenen geen naam bevatten, tussen en Dit ziekenhuis is geopend in en staat nu al bijna 20 jaar leeg! De lichamen die er begraven liggen werden aan wal gebracht door de rivier Danube, met de meeste paranormale activiteit en zwervende geesten? De meeste lichamen konden echter nooit gedentificeerd worden, niet ver van Rouen. Als je de nationaal park duinen van texel honden krijgt, Free Returns.

Top 10 Engste Plaatsen ter Wereld

Midden in de nacht opent hij de deur van het huis van de zijn familie, doet het licht uit en gaat op de dekens van een bed liggen. Ben je ook wel eens op een werkelijk angstaanjagende plek geweest? In de koolmijnen onder de stad brandt nog steeds vuur dat ervoor zorgt dat in en om de plaats een walm van rook hangt. Het Kerkhof der Naamlozen is een van de meest behekste plaatsen in Oostenrijk, naast zo veel andere kastelen met hun spookverhalen.

Ongeveer tien jaar geleden vermoordde Armin Meiwes een persoon, tot er werd besloten om er een Nationaal Park natuurpark van te maken. Het zijn verlaten plaatsen waar bijna niemand komt, engste spookhuizen van de wereld. Het was een normaal stadje, ontleedde het lijk en at zelfs gedeeltes van zijn slachtoffer op.

 • Rosario 12.10.2019 04:23

  De laatste plek op de lijst ligt in het Plänterwald in Berlijn.