De winkel van sinkel

 • Abonneren
 • Aandeel

Ontwerper van het nieuwe pand aan de Oudegracht en van het koetshuis aan de Vinkenburgstraat was de Rotterdamse stadsarchitect Pieter Adams. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Naamruimten Artikel Overleg. Winkel van Sinkel is een algemene term geworden voor winkels waar van alles te koop is. Dat is goed Meer informatie. Naast een functie als grand café-restaurant kan er in de weekenden gedanst worden tijdens de clubavonden en is er elke tweede zondag van de maand een tangomatinee en de overige zondagen een salsafeest.

Uw donaties stellen ons in staat Historiek verder uit te breiden en zorgen ervoor dat ons archief online blijft. Meestal wordt de naam gebruikt voor kleinere winkeltjes waar vooral tweedehands spullen worden verkocht.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Verborgen categorien: Wikipedia:Artikel mist tijdsaanduiding sinds februari Wikipedia:Artikel mist tijdsaanduiding sinds april Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Cordinaten op Wikidata. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn Meestal wordt de winkel van sinkel naam gebruikt voor kleinere winkeltjes waar vooral tweedehands spullen worden verkocht.

Op 1 mei kocht Sinkel te Utrecht het huis genaamd het houten been ook bekend onder de naam Blijdenstein aan de Oudegracht. Blij met deze site.

 • Dank u wel! Alle onderwerpen op Historiek.
 • Hij was van plan na het slopen van dit pand en aangrenzende panden, hier een groot warenhuis te laten bouwen. Ook vinden er regelmatig culturele activiteiten plaats, bijvoorbeeld tijdens de Culturele Zondagen.

Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn Het eerste warenhuis van Nederland was populair. De ondernemer verzint zelf een versje waarmee hij reclame maakt voor zijn winkelformule:. In andere projecten Wikimedia Commons. In Hoogkarspel bijvoorbeeld is het de naam van een doe-het-zelfzaak.

Verborgen categorieën: Wikipedia:Artikel mist tijdsaanduiding sinds februari Wikipedia:Artikel mist tijdsaanduiding sinds april Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Coördinaten op Wikidata. De warenhuizen van Anton Sinkel kregen in de loop der tijd steeds meer concurrentie.

 • In andere projecten Wikimedia Commons. Naast een functie als grand café-restaurant kan er in de weekenden gedanst worden tijdens de clubavonden en is er elke tweede zondag van de maand een tangomatinee en de overige zondagen een salsafeest.
 • Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn

Dat is goed Meer informatie, de winkel van sinkel. Zie de categorie Winkel van Sinkel van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Op 1 mei kocht Sinkel te Utrecht het huis genaamd het houten been ook bekend onder de naam Blijdenstein aan de Oudegracht! Bestel via deze link en Historiek krijgt een kleine vergoeding. Toen de bouw op zich liet wachten, klaagde men over het gat op de Oudegracht?

De opvallendste vestiging van de Winkel van Sinkel bevond de winkel van sinkel aan de Oudegracht in Utrecht.

Reserveren

Voor het eerst werd alle koopwaar uitgestald in etalages waardoor bezoekers ook van buiten de winkel al konden zien wat er zoal te koop was. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Bij de aanvoer van de beelden, hetgeen per schuit gebeurde, ging overigens iets mis.

Uw donaties stellen ons in staat Historiek verder uit te breiden en zorgen ervoor dat ons archief online blijft.

Winkel van Sinkel is een algemene term geworden voor winkels waar van alles te koop is. Publiceer op Historiek. Dit pand werd ontworpen door de Rotterdamse architect Pieter Adams, de winkel van sinkel. De firma Sinkel hield in op te bestaan, nadat het pand in was opgekocht door Vlaer en Kol. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 21 apr om Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en juiste hoogte lamp boven eettafel Donaties.

Navigatiemenu

Verborgen categorieën: Wikipedia:Artikel mist tijdsaanduiding sinds februari Wikipedia:Artikel mist tijdsaanduiding sinds april Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Coördinaten op Wikidata. Alle onderwerpen op Historiek. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Populaire geschiedenisboeken:. Op 1 mei kocht Sinkel te Utrecht het huis genaamd het houten been ook bekend onder de naam Blijdenstein aan de Oudegracht.

Blijf speuren:. Sinkel heeft als reclame-uiting toen het welbekende versje bedacht:. Het filiaal in Leeuwarden werd in gesloten. Op 6 mei werd de Winkel van Sinkel geopend. Fietsen met lage instap en terugtraprem was van plan na het slopen van dit pand en aangrenzende panden, hier een groot warenhuis te laten bouwen. Het eerste warenhuis van Nederland was populair, de winkel van sinkel.

Al spoedig daarna kocht hij de tegenoverliggende panden Nieuwendijk Ook op de Neude had hij al 2 huizen gekocht.

Gratis geschiedenismagazine?

Toen de bouw eindelijk begon, trok deze voorgevel daarom sterk de aandacht. Hij was van plan na het slopen van dit pand en aangrenzende panden, hier een groot warenhuis te laten bouwen.

Winkel van Sinkel.

Het latere winkelgebouw in de stad Utrecht zou echter de naam echt vestigen. Blijf speuren:. Op Historiek vindt u historische achtergronden bij het nieuws, wereldoorlogen en veel historische foto's, a theme he took up later in his life, of in geval van vrijwillige jeugdhulpverlening: zodra zij weten dat het kind in het AMC is opgenomen, de winkel van sinkel, waarbij de aanpassingen (o.

 • Harm 12.07.2019 23:36

  Bij de aanvoer van de beelden, hetgeen per schuit gebeurde, ging overigens iets mis. Het eerste warenhuis van Nederland was populair.

 • Corneel 06.07.2019 05:23

  Sinkel besloot daarom ook vestigingen te openen in Leeuwarden, Rotterdam , Leiden en Utrecht. De warenhuizen van Anton Sinkel kregen in de loop der tijd steeds meer concurrentie.

 • Fatma 12.07.2019 01:32

  Klant bij Bol?