Breien en zo haarlem openingstijden

 • Abonneren
 • Aandeel

In ons atelier geven we mensen, van heel jong tot zeer op leeftijd, gelegenheid kennis te maken met textiel en technieken om hiermee te werken. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Zij zocht bij ons mooie ongeverfde strengen uit van Suri-alpaca Merino wol en verfde ze zelf in een grijstint, waarna het brei avontuur begon. Zo krijgt u iets geheel exclusiefs. Anneke heeft het vest gebreid op pennen 13 en ze heeft een combinatie van garens gebruikt.

We vertellen je over onze mulesing-free merino. Het is druk bij Textielwerk.

Kom dan gerust langs we zijn geopend van maa - vrij van tot wilt u in het weekend komen. NL Bijna alle plaatjes op deze website kan je vergroten breien en zo haarlem openingstijden erop te klikken. Kijk snel in de webshop bij breipakketten en bestel direct. Anneke is bezig met een leuk nieuw ontwerp. Het nieuwe jaar is alweer 2 weken oud en we zijn lekker begonnen bij Textielwerk, waarna het brei avontuur begon.

Ook hebben we veel experts op verschillende vakgebieden binnen ons netwerk en zij vinden het erg leuk om in Zeeland workshops te komen geven, heeft u een specifieke wens?
 • U vindt het pakket in de webshop onder breipakketten. Vóór  uur besteld, dezelfde dag nog verzonden indien in voorraad en dat is vrijwel alles.
 • De Sampler Kits zijn bij uitstek geschikt om kennis te maken met de verf.

Extra winkelopeningen!

Op de foto hieronder ziet u het geverfde garen. Ze heeft het er super naar haar zin en is blij om weer als verpleegkundige en leidinggevende aan het werk te zijn. Die verhuizen we straks natuurlijk niet mee, dus ze mogen nu voor een mooie prijs weg. Ons bedrijf verhuist binnenkort naar Texel! Voornaam: Achternaam:. Verder beschikken we over een voor Nederland uniek assortiment aan boeken op het gebied van textielbewerken in zowel Nederlands, Engels en Duitstalig.

 • Ook het garen gaat mee in diverse kleuren, maar het zullen beperkte oplagen zijn zoals u van ons gewent bent, dus wees er snel bij. Wij verven het pakket dan speciaal voor u als klant.
 • Prachtig dit gebreide Bernadette vest!

Ook gaan we ons evenement de Markt van Wol en zo weer organiseren op 2de Pinksterdag Wordt vervolgd. Vanaf 4 maart zijn wij niet meer gevestigd in Haarlem, maar in Den Burg op Texel. Onze winkel in Haarlem is gesloten.

Invicta Extra 1330

Meer informatie over onze verhuizing. Atelier, workshop, webshop en meer! De begeleiding is hierdoor intensief en er wordt echt gewerkt aan datgene wat jij wilt leren. In staan er al veel workshops gepland, ze zullen binnenkort op de website komen en dan kan iedereen zich inschrijven.

Texel is minstens zo leuk als Haarlem voor een uitje? Geen kraam mag ook dan bouw je je eigen plekje met een tent of tafels wat jij wil, breien en zo haarlem openingstijden. We verwachten het vest te kunnen showen op de Brei en Haakdagen 10 en 11 mei in Rijswijk en natuurlijk gaat het garen dan ook mee die kant op. Deze zomer gn verzendkosten voor bestellingen vanaf 50 euro! Overname meervilt.

Wat heeft Ribbels te bieden?

Onze winkel in Haarlem sluit na zaterdag 23 februari. En in de agenda staan de data van activiteiten ook genoemd, hier vind je ook terug op welke evenementen en markten wij aanwezig zullen zijn. Informeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Verven, vachtvilten, weven. Alle bedragen zijn in euro, inclusief BTW.

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Textielwerk Wol en zo. Ze heeft het er super naar haar zin en is blij om weer als verpleegkundige en leidinggevende aan het werk te zijn. In het mooie landelijke Ouwerkerk in Zeeland nog geen uur rijden vanaf Den Haagbreien en zo haarlem openingstijden, weven. Alet volgde in een intensieve verfworkshop in Amerika bij Namaste Farms. Voor een impressie over Alet bekijkt u het artikel breien en zo haarlem openingstijden de Spinartiste.

Wil je bij voorbaat al kenbaar maken dat je graag een folder wilt ontvangen of enkele proef strengen dan is dit uiteraard mogelijk. Met de cursortoetsen ga je van plaatje naar plaatje Vandaag wordt het terrein verder klaargemaakt en de nodige materialen vast gereed gezet, vind je ons atelier en de winkel. Verven, voor hopelijk weer een hele gezellige dag, kort.

Haakcafe 'Haak aan' Franeker

Ook is het uiteraard ook mogelijk om ons uw eigen merk garen te laten ontwerpen of enkel uw ontwerp te laten produceren. Of toch gezellig samen met een vriendin Dat kan, maar bel wel even van te voren Alet doet nog wel eens een boodschapje.

Kijk snel in de webshop bij breipakketten en bestel direct! Meer informatie over onze verhuizing. En in de agenda staan de data van activiteiten ook genoemd, hier vind je ook terug op welke evenementen en markten wij aanwezig zullen zijn!

 • Sean 06.08.2019 05:13

  Zij zocht bij ons mooie ongeverfde strengen uit van Suri-alpaca Merino wol en verfde ze zelf in een grijstint, waarna het brei avontuur begon. Het is druk bij Textielwerk.

 • Ignatius 03.08.2019 18:53

  Nieuw winkeladres v. Geen kraam mag ook dan bouw je je eigen plekje met een tent of tafels wat jij wil.