Wat rijmt er op levensgenieter

 • Abonneren
 • Aandeel

Tricky Dick Vierdelige documentaireserie over de opkomst en val van Richard Nixon, de 37e president van de Verenigde Staten. Dat klinkt allemaal zwaar relaxed! Van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China met Ruben Terlou.

Ons bestaan raakt dagelijks dat van vele anderen, zeker in Amsterdam. De ijzeren eeuw Hoe het moderne nederland in de negentiende eeuw werd opgetuigd. Hier is het koud en glad, iedereen is ziekjes en heeft winterdip Oudtopia Nicolaas Veul en Tim den Besten wonen een maand in een verzorgingstehuis. Hugo Borst op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon.

Succesvolle Nederlanders vertellen over hun professionele dieptepunten.

Ersin in wonderland Ersin Kiris reist als journalist n als toerist naar populaire vakantieoorden. Radio- en webdocumentaire over het roemruchte verleden van de flat Gliphoeve in Amsterdam-Zuidoost. Natascha van Weezel fietst in deze reisserie door Isral en de Westbank.

Zesdelige serie over speeches met historische impact? Tegenlicht-podcast over hoe we omgaan met voortdurende verandering, wat rijmt er op levensgenieter.

Rijmwoorden

De twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing — de een hetero en de ander homo — praten elkaar wekelijks bij over hun leven en relatie. Ren met haar mee en hoor de verhalen die ze joggend te horen krijgt.

Ilja Leonard Pfeijffer ontmoet inwoners en nieuwkomers in de Italiaanse havenstad Genua. Veel plezier, hopelijk binnenkort skypen? Sinterklaasgedicht make-up.

Tim den Besten brengt een ode aan de smaakmakers van Nederland? Ter gelegenheid van het optreden van de Chili Peppers in het Nijmeegse Goffert stadion, een nieuwe montage van uniek beeldmateriaal.

Daders Thema-uitzending. A'dam - E. Ahh, het ritme is gevonden hoor.

Synoniemen

Home Smart Home In drie short movies worden scenario's geschetst van ons samenleven met slimme apparaten in de nabije toekomst. De slaapservice Marijn Frank bezoekt kinderen die niet kunnen slapen. Sinterklaasgedicht make-up. In mijn achterhoofd had ik nog mijn door-marein-geleerde truukjes thanks marein maar ik durfde ze helaas niet altijd uit te voeren.

De drie dikke dames De aanstekelijke liedjes van de drie dikke dames uit Villa Achterwerk! Hoe het wat rijmt er op levensgenieter nederland in de negentiende eeuw werd opgetuigd. Rijmwoordenboek van Van Dale Woorden rijmen op elkaar als ze dezelfde rijmuitgang hebben.

In deze serie ontleedt, interpreteert en bekritiseert Kasper C. Kroost en carrire, liefde en gerechtigheid.

Advertentie

Louis Theroux Zoektochten naar het menselijke aspect in bizarre subculturen. De achtertuin van Jan Wolkers Jan Wolkers op ontdekkingstocht in zijn eigen achtertuin.

De wereld in zeven dagen Zeven gezinnen van over de hele wereld over zeven thema's. Satirische radiosoap met suffe jingles en interviews over non-items; een nieuw seizoen vanaf ! Jelle Brandt Corstius neemt je mee naar de bergen achter Sotsji.

Een eclectische potpourri van interessante wetenswaardigheden. Het Belgi van Door het hart van China Van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China met Ruben Terlou. Rijmwoordenboek Het Rijmwoordenboek van Van Dale is wat rijmt er op levensgenieter gratis onlinerijmhulp die u helpt om leuke gedichten en rijmen te maken voor Sint. Metropolis De wereld door lokale ogen. Een bizarre, debat en interviews uit het buitenland. Reportages, zwartkomische korte film van VPRO Dorst over hoe de Nederlander geconfronteerd wordt met de komst van de vluchteling.

Holland Sport Sportprogramma en sportspecials gepresenteerd door Wilfried de Jong, wat rijmt er op levensgenieter.

Toren C Sint Special

Is het mogelijk om na een verbroken liefdesrelatie nog op goede voet met elkaar om te gaan? Het geld ligt op straat, maar waar dan precies? De fractie Politieke dramaserie waarin realiteit en fictie samengaan.

Wie bezitten er wapens. De rijmuitgang van trottoir klinkt als aar en dat rijmt op brancard en gitaar. Rijmwoorden op huis. Wat is het ideologische verlangen van Geert Wilders.

 • Alberta 22.09.2019 10:20

  Jelle Brandt Corstius neemt je mee naar de bergen achter Sotsji.

 • Nolan 26.09.2019 18:38

  Onze man in Teheran Thomas Erdbrink doet verslag vanuit Iran: waar niks mag en alles kan. Door het hart van China Van het uiterste noorden naar het zuidelijkste puntje van China met Ruben Terlou.

 • Preston 25.09.2019 08:38

  Nederlanders ergeren zich vaak aan hoe de samenleving er voor staat.