Wandelen langs de dommel

 • Abonneren
 • Aandeel

Over de zuidelijke grasdijk loopt u terug naar Sint-Michielsgestel. Wil je meer weten over cookies? Afstand

Probeer deze functies uitgebreid en ga er lekker op uit! Probeer vrijblijvend het Premium-lidmaatschap 7 dagen gratis, de proefperiode  stopt automatisch. Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien in de app en op de website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route. Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer.

In de 19e en 20e eeuw werd het meanderen deels weer teruggedraaid. Vanaf daar steekt u, via een oud dijkje, door naar de Essche Stroom die u stroomafwaarts volgt tot het buurtschap Halder.

Loop terug en ga de 1e straat RA Dommelstraat. Verkorte route: Over smalle brug, omdat alles gedragen moest worden. Meteen kwamen er diverse vragen in mij op. Registreer met Facebook. Met al meer dan 1.

Deze wandeling neemt je mee naar de zoektocht naar de bron van de Dommel! En loopt over een groot deel van de smokkelroute. Ik zoek het voor je uit en kom er op terug.
 • Eigen routes delen PublishRoutes Als Premium-lid kun je zelfgemaakte routes delen met anderen door de route openbaar te maken. Skip to content.
 • Annuleren Toepassen.

Tweevoeter-wandelroute

Het mapje bevat 7 wandelflyers en 1 infoflyer. Klik op het blokje om een onderdeel te activeren. Pad in bocht naar links blijven volgen. Zowel lijn- als rondwandelingen. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

 • Ik fietst elke dag langs de Dommel in Boxtel en zag er volgensmij een zwemmen.
 • Je passeert de Keersop.

Zowel lijn- als rondwandelingen. Je passeert de Keersop. Eigen routes delen PublishRoutes Wandelen langs de dommel Premium-lid kun je zelfgemaakte routes delen met anderen door de route openbaar te maken. Tenslotte tak je weer aan op een pad langs de Dommel die je weer terugbrengt naar het centrum van Sint Michielsgestel, wandelen langs de dommel.

Eigen routes delen PublishRoutes Als Premium-lid kun je zelfgemaakte routes delen met anderen door de route openbaar te maken. Naar alle waarschijnlijkheid hebben de Romeinen dankbaar gebruik gemaakt van deze rechtlijnigheid.

Primary Sidebar

Voor de molen LA betekent m. Het getoonde calorieverbruik van is een gemiddelde. Langs de in ere herstelde vloeiweiden van de Pelterheggen loopt u tenslotte terug naar het startpunt van de wandeling. Gesproken instructies Advertentievrij  Eigen routes delen  Onbeperkt eigen routes maken Probeer vrijblijvend het Premium-lidmaatschap 7 dagen gratis, de proefperiode  stopt automatisch.

Wandelen langs de dommel hebben de "routebeschrijving" al voor je geselecteerd. Registreer met Facebook. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. De route is toegevoegd aan je favorieten en kun je terug vinden bij "Mijn favoriete routes". De Keersop ligt rechts. Tussen Gallowayrunderen doorkruist u de heide van het Hageven. Kromstraat LAH.

Omschrijving

Met meer meanders en een smallere bedding, zal het water sneller stromen en bochten gaan uitschuren. En dat is weer gunstig voor planten en dieren. Er leven ruim 50 verschillende broedvogels in het gebied en langs het water tref je fraaie hooilanden aan met daarin onder andere orchideeën en moeraskartelblad.

Dat zijn de twee bomen die het dichtst bij de Bosscheweg staan en de twee die het dichtst de poort van de begraafplaats Munsel staan.

Door het prachtige landschap. Er is nog geen account beschikbaar met dit social media-account. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. In het voorjaar zwemmen salamanders in de poelen langs de oevers  en hoor je overal het gekwaak van kikkers. Ervaringen Lees hieronder de ervaringen van anderen. Toon mijn account en instellingen Mijn gegevens Mijn routes, wandelen langs de dommel. Bereken hieronder je daadwerkelijke calorieverbuik bij deze wandelroute!

Reacties op wandelingen

Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Hier komt u langs het molenaarshuis , het Duits lijntje en een oud station. Je Premium-lidmaatschap is verlopen. Foto verdwenen?

Voor het oude spoor RA. Op T-splitsing RA. Onthoud mij.

 • Seyit 06.08.2019 17:46

  In de meeste gevallen kun je deze terug vinden in de "Downloads" map.

 • Peer 06.08.2019 00:08

  Wil je dat onderdeel toch niet printen kun je er nogmaals op klikken zodat het blokje niet geselecteerd is.

 • Audrey 10.08.2019 18:12

  Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Wil je deze toch registreren?