Waar op vakantie in kroatie

  • Abonneren
  • Aandeel

En alle trappetjes, de boot en het treintje was helemaal gaaf. Beste Monique, in Dalmatie is de kans op mooi weer aanzienlijk groter dan in Istrie.

Allereerst: wat een leuke website! In dit waterrijke gebied nestelen in de bossen en tussen de moerasplanten meer dan vogelsoorten. Beste Sabina, speltbrood is te koop in de grotere supermarkten en in sommige drogisterijen zoals de DM en de Muller helaas niet in bakkerijen. Leuk, ik ga er ook heen voor een wandelvakantie. Je staat op het punt om je profiel te verwijderen. Beste Ecm, bedankt voor je compliment over de site!

Ik denk dat deze plaats het dichtst bij jullie wensen komt.

Deze zijn allemaal erg toeristisch maar zeker aan te raden voor een vakantie waarin je strand en cultuur prima kunt combineren.

Kan je u makkelijk verplaatsen op het eiland. Bolderman Excursiereizen excursiereizen Klik. Heel simpel; Zagreb. En weet je zo waar we een goede waterkaart van Kroati zouden waar op vakantie in kroatie krijgen. De gehele stad is als het ware n grote boulevard.

Voor meer historie volstaat een wandeling door het oude stadscentrum.

Brac © iStockphoto

Dit zijn allen vier-sterren campings met goede voorzieningen. Indien je graag in de zee wilt zwemmen, zou ik beginnen in het zuiden. Heritage hotel Life Palace Gelegen in het hart van Šibenik, op slechts 12 minuten lopen van het strand.

We zijn van plan een korte week zeg 5 dagen te gaan waarbij we een combinatie willen van uitgaan, cultuur, de schitterende kust en het schitterende natuur in Kroatische parken.

Een fijne vakantie gewenst! Sommigen zijn slechts te bereiken door er per boot naartoe te varen.

  • Dit geeft Split haar unieke en prachtige karakter.
  • Ik zie zoveel moois voorbij komen en wil daar n dag of 3 de mooiste plekjes opzoeken en een dag of 2 voornamelijk tot rust komen.

Je zult dus even contact op moeten nemen met een camping om dit te checken. De voorbije 2 jaar zijn wij op vakantie geweest met de auto naar een camping in Itali. Vergeet te melden dat we dit in September willen gaan doen. Heb Jij tips voor mij waar ik het beste kan gaan zitten.

Zonder andere waar op vakantie in kroatie tekort te doen, Looking pretty good, naar schatting.

1. Brac © iStockphoto

Nou ja, als ruïneliefhebber kan ik mijn hart ophalen hier. Al tijdens het maken van s3 reisplannen naar Kroatië, maar ook tijdens onze 10 dagen in Kroatië hebben we veel handige en nuttige informatie kunnen vinden. Steeds meer Nederlanders weten de weg te vinden naar het veelzijdige land.

Kroatie is echt een land in opkomst. Hotel Bristol. Paleis van Diocletianus. Nationaal Park Krka Park met kristalheldere meren en spectaculaire watervallen, in het bijzonder de Skradinski Buk waterval. Het liefst zou ik op 2 of 3 vaste plekken overnachten en vanaf daar leuke uitstapjes willen maken.

1. De Kroatische kust

Aankomende zomervakantie wil ik met mijn man en kinderen 18 en 14 naar Kroatie. Boven en onder Opatija liggen ook enkele kleinere, knussere havenplaatsjes zoals het pittoreske Volosko tip!

Mag een all-in vakantie zijn, vooral dicht bij de kust en wat centraal gelegen voor wat betreft eventuele uitstappen.

Lees hier meer Dubrovnik bezienswaardigheden, waar op vakantie in kroatie, tips en ervaringen. We hebben geen vaste route, we gaan op de bonnefooi met een wat meenemen op vakantie naar bulgarije plekken in ons hoofd waar we heen willen.

We hebben een auto gehuurd en willen een roadtrip maken. De zachte waar op vakantie in kroatie liggen veelal in inhammen tussen de grillige rotsformaties. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. De meest populaire bezienswaardigheid in deze plaats is de Eufrasiusbasiliek met zijn prachtige mozaeken uit de 6e eeuw, maar dit lijkt me te toeristig.

Ook leuk om te lezen 7 redenen waarom Kroati een populaire zonbestemming is Spanje is veruit de koploper voor komende zomer en Griekenland gooit weer hoge ogen?

2. Prachtige mozaïeken uit de 6e eeuw & natuur in Poreč

De meest populaire campings zijn o. Een vakantie naar Kroatië boeken! Hotel Valamar Koralj Romantic. Op Korcula zou ik wel proberen om in of dichtbij de stad Korcula te verblijven, daar is het erg mooi.

Natuurhuisje in Segotici. Ook proberen we bij het schrijven van onze artikelen zoveel mogelijk info te geven over de kindvriendelijkheid en veiligheid van de accommodatie, bezienswaardigheden, doen er alles aan om maar niet te hoeven kijken en tch blijven we kijken. Nabij Martinica op het eiland Waar op vakantie in kroatie.

  • Gepke 09.10.2019 21:31

    Wij zijn dus op zoek naar een leuke camping met tof zwembad en aan de zee waar onze dochter van 9 zich kan uitleven.

  • Syb 16.10.2019 23:54

    Profiel verwijderen. Hoor graag wat je eventueel nog voor aanvullingen hebt.