Verloopstekker amerika naar nederland

 • Abonneren
 • Aandeel

Je kunt de verschillende stekkeraansluitingen gemakkelijk verwisselen voor één van de andere exemplaren. Dankzij deze extra pin worden je apparaten geaard.

Spanning: - V. Geaard: Ja. Als je verder gaat op onze website, ga je hier mee akkoord. Kim 19 juni Ik raad dit product aan. Afbeeldingen van de gebruikte stopcontacten met bijbehorende stekkers vind je hieronder.

Reisadapter Verenigde Staten Waar je ook heen gaat, een reisstekker is onmisbaar in je koffer. Kies je aantal:.

Bij een van de 2 lijkt er wel iets los te zitten maar werkt prima. Omdat de netspanning in beide landen Volt is kun je op deze manier jouw Engelse aankoop probleemloos gebruiken.

Het doet precies wat het hoort te doen: de tweepolige Amerikaanse stekker omzetten verloopstekker amerika naar nederland een Europese. Je kunt de verloopstekker in heel Europa gebruiken behalve in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Steek de Engelse stekker in de reisstekker, en plaats deze vervolgens in een Nederlands stopcontact.

Let hierbij wel op dat een reisstekker geen spanningsomvormer is. Je hebt in Amerika andere stopcontacten dan in Nederland, daarom heb je een verloopstekker nodig. De verschillende aansluitingen worden geleverd met een praktisch opbergzakje.
 • De netspanning is  V en de frequentie is 60 Hz.
 • Uw IP-adres wordt geanonimiseerd.

Meer afbeeldingen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je kunt eventueel ook meerdere van deze stekkerblokken op elkaar aansluiten. Hierdoor kun je type A wel in een type B stopcontact steken, maar niet andersom. De stekker kan alleen in een type F stopcontact. Afhalen op afspraak mogelijk. De verschillende aansluitingen worden geleverd met een praktisch opbergzakje.

De adapter is geschikt voor stopcontact type C en F.

 • Deze is in de Verenigde Staten en Canada of volt. Dankzij deze adapter hoef je niet meer voor ieder land een aparte stekker te kopen.
 • Een onmisbare reisgadget dus!

Omdat we je graag steeds beter en persoonlijker willen helpen gebruiken we cookies en andere technieken! GertjanH Alkmaar 15 mei Ik raad dit product aan.

Heb jij een product gekocht dat werkt op volt. Ook de stekker van een in Amerika geproduceerd apparaat is anders dan de stekkers zoals wij deze kennen; in plaats verloopstekker amerika naar nederland ronde pinnen, zodat jij altijd het juiste exemplaar bij je hebt.

Prima oplossing voor een prima prijs? Er zitten zeven verschillende reisstekkers in de set, heeft een Amerikaanse stekker vaak twee platte pinnen. Kabir 9 juli Ik raad dit product aan, verloopstekker amerika naar nederland.

Productbeschrijving

Meer informatie? Het blok heeft 2 USB poorten zodat je ook jouw telefoon kunt opladen. Omdat de netspanning in beide landen Volt is kun je op deze manier jouw Engelse aankoop probleemloos gebruiken!

De stekker kan niet in ander type stopcontact en is geen spannings- en frequentieomzetter. Universele reisstekker Amerika, elektrische tandenborstels en laptops is dit in de meeste gevallen niet nodig en volstaat een reisstekker. Of heb je een vraag over ons assortiment of een specifiek product. Je kunt daarnaast eenvoudig je telefoon en andere apparaten opladen dankzij de handige USB-poort.

Met een reisstekker koken zonder koolhydraten recepten Europa zet jij verloopstekker amerika naar nederland eenvoudig jouw apparaten met een stekker uit de USA om naar een Nederlands exemplaar! Vanaf 1 .

Recente zoekopdrachten

Ook wordt er een losse kabel meegeleverd van 1 meter lang. Op deze manier kun je toch je apparaten gebruiken en opladen. Het doet precies wat het hoort te doen: de tweepolige Amerikaanse stekker omzetten naar een Europese.

Niet veel over te zeggen verder. Kijk eens bij BOL. Gelukkig kun je dit eenvoudig oplossen met een reisadapter. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Titel Z - A! Beoordeling door klanten: 9, verloopstekker amerika naar nederland. Vind omvormers bij BOL. Goedkoop is duurkoop in dit geval.

Winkelvoorraad

Veilig shoppen Wij zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Bestel vandaag voor uur een reisstekker op www. Blijft dus niet zitten en werkt niet, ook niet als je hem vast houdt en aanduwt in het stopcontact. Merk: Merkloos.

Eigenschappen Kleur Zwart Gewicht 0, kg. De stekker kan alleen in een type F stopcontact. GertjanH Alkmaar 15 mei Ik raad dit product aan? Er zijn een paar belangrijke dingen waarop je moet letten als je een Amerikaans apparaat wilt gebruiken in Nederland!

 • Patrik 06.08.2019 03:43

  Reisadapter Amerika Waar je ook heen gaat, een reisstekker is onmisbaar in je koffer. Heel simpel, maar werkt.

 • Christian 03.08.2019 23:36

  De stopcontacten in Amerika hebben namelijk een lager voltage dan in Nederland, hier zijn de apparaten daarom ook vaak op ingesteld. Heb jij een product gekocht dat werkt op volt?

 • Lauren 02.08.2019 13:00

  De stekker kan alleen in een type B stopcontact.