Terras aan het water zuid limburg

 • Abonneren
 • Aandeel

Wil je naast echt Italiaans ijs ook nog jaar rijke historie proeven? Selecteer niets.

De menukaart wordt gesierd door originele gerechten met seizoensgebonden streekproducten. Ga dan akkoord met alle cookies. Main navigation Wat te doen Wat je moet weten Waar overnachten Mijn reis. Open op vrijdag Tipstraat 8 Maasbracht. Hier is onze selectie. Lucas aan het Water.

Lekker bij de openhaard Warme jas aan, sjaal om en naar terras aan het water zuid limburg voor een stevige wandeling om vervolgens met roze wangen en koude handen de gezelligheid opzoeken met een warme chocomel of een smakelijk bokbiertje. Mauritius Schin op Geul. Wat wil je ontdekken. Serveer gewoon een karaf water, de klant neemt daarnaast heus wel een consumptie. Terras Maasoever biedt een kleine kaart aan met tal van lekkere gerechten.

Bij Christoffel. Kesselskade 50 Maastricht.

In Hotel Gerardushoeve geweest? Ze weten alles van eten en maken hun toppers met passie. Land: Nederland België Nederland Servië.

De Mangerie. Aan het strand 2. Warme jas aan, sjaal om en naar buiten voor een stevige wandeling om vervolgens met roze wangen en koude handen de gezelligheid opzoeken met een warme chocomel of een smakelijk bokbiertje.

Bij het terras starten de wandelingen en waarvan een exemplaar bij Terras Maasoever verkrijgbaar is. Ga dan akkoord met alle cookies. Niet alleen voor het voor Nederland unieke vergezicht over de Vijlenerbossen, België en Duitsland, maar ook voor het gevarieerde menu en de heerlijke gerechten.

 • Zaal voor feesten, vergaderingen, cursussen of workshops. Ook een zeer geschikte voor een zakelijke lunch of gezamenlijk diner!
 • Bij restaurant One in Roermond kun je tafelen én tegelijkertijd een film kijken.

Pastoor Pinckersstraat 36 Swalmen. Dorpstraat 1 Slenaken. Iedere dag open. In de Oude Watermolen. Vrijwel alles is huisgemaakt en wordt er alleen met eerlijke producten gewerkt. Barbarastraat 35 Griendtsveen.

In Hotel Gerardushoeve geweest? Deel je ervaringen!

Brugstraat 44 Nederweert. Zo is het maar net. Het Proeflokaal. Roerkade 11 Roermond.

Het Grand Kaffee is rustig gelegen op het domein van de Welzijnscampus Portavida. Ze maken er overigens zelf hun limoncello. Veerweg 11a Broekhuizen. Verse Limburgse vlaai! Welkom in Zuid-Limburg. Maashoek 2a Steijl. Ook in de andere zaal kan men een tafel reserveren voor onder andere verjaardagen, koffietafels, conform afspraken tussen provincie Noord Holland en het Goois Natuurreservaat.

Terras Maasoever

Gerlach Valkenburg : het stukje Frankrijk van Nederland Kijk, je hebt kastelen met een mooie ligging én je hebt Chateau St. Elke maandag gesloten. Achteraan is er een zeer mooi terras, springkasteel, tuin en een inrit voor fietsers.

Deze producten worden enerzijds verwerkt in ons aanbod op de kaart, maar kunnen anderzijds ook los aangekocht worden in de Kapelanij. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De Smidse Epen. Polstraat 1 Wessem. Lekker loungen  aan het water behoort ook tot de mogelijkheden, terras aan het water zuid limburg.

Kinderstoel aanwezig Bosmolenweg 16 Heel. Bij  L'Appetito In 't Bakhoes  worden de pizza's b elegd met dagverse ingredinten naar originele receptuur en gebakken in een originele houtgestookte oven?

Groen doen

We bieden in samenwerking met de lokale PWA-dienst ook aan andere kansendoelgroepen deze mogelijkheid. Het Grand Kaffee biedt echter veel meer aan dan enkel het zelfbedieningsrestaurant. Profiel Lid worden.

We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige hiervan liggen in de buurt van Limburg. Er wordt ook gewerkt met derde wereld en fair-trade producten van de Oxfam-wereldwinkel. Ga je topfit naar huis?

 • Aliyah 27.08.2019 02:32

  Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Romantisch

 • Dejan 25.08.2019 10:08

  Frans Internationaal. Liever komen lunchen?

 • Pricilla 28.08.2019 11:18

  Muldershofweg 3 Plasmolen. Mooi uitzicht.