Sleutelhanger met eigen tekst

 • Abonneren
 • Aandeel

Persoonlijke en unieke sieraden met jouw eigen tekst of foto. Zippo Iron Maiden.

Gebruik enkele aanhalingstekens ' voor zinnen. Sommige grote symbolen nemen meer ruimte dan één teken in beslag. Tevreden klant Recensie door Anna Deze sleutelhanger als cadeautje besteld. Zo heeft u voor iedere gelegenheid het perfecte cadeau. BlitZz graveerwerk - Hét juiste adres voor al uw graveerwerken!

Disclaimer Sitemap. Met veel enthousiasme en liefde heb ik mij gespecialiseerd in het maken van slagletter sieraden. Sleutelhanger metaal rond. Kies de vorm van de ring van de sleutelhanger. Zippo slim.

Kies dus voor één van onze sleutelhangers en u weet zeker dat uw cadeau dagelijks onder de aandacht komt. Maak het persoonlijk en laat het graveren Dankzij de gratis gravure zorg je voor een uniek cadeau of relatiegeschenk en maak je het cadeau extra persoonlijk. Sleutelhanger opener luxe.
 • Dogtag sleutelhanger.
 • Zippo Regular.

Sleutelhanger met foto

Sleutelhanger opener zwart. Zakelijk contact of bel: ln. Maximaal aantal karakters Bij lettertype Comic, Arial, Play en Typewriter passen er maximaal 9 tekens op één regel. Dan hebben wij een sleutelhanger in de vorm van een huis.

Sleutelhanger opener met lampje inclusief graveren. Productlabels Voeg Uw Labels Toe:. Collector Themes. Zippo Fusion? Zippo Jack Daniels.

Sleutelhanger RVS rechthoekig

Deze collectie wordt aangevuld met andere handgemaakte sieraden en leuke fashion finds. Wil je verschillende symbolen in de sleutelhanger verwerkt hebben? Kies de symbolen die je in de tekst verwerkt wil hebben.

Zo zijn er diverse sleutelhangers in het assortiment die afgestemd zijn op de situatie. Bruin lederen bagagelabel. Een sleutelhanger is iets wat dagelijks gebruikt wordt, je weet dus zeker dat je een cadeau geeft wat nuttig is en de ontvanger dagelijks herinnerd aan uw cadeau, sleutelhanger met eigen tekst. Hondennamen voor een labrador reu   Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Sleutelhanger RVS ovaal

Zippo Chinese Zodiac Signs. Zippo Sex Pistols. Zie voorbeeldplaatjes symbolen hierboven. Zippo kaarsaanstekers. Iedereen heeft wel een sleutelbos.

 • Laat het weten , ik denk graag met je mee!
 • Kies de symbolen die je in de tekst verwerkt wil hebben.
 • Naamborden dieren.
 • Sleutelhanger opener in de kleur blauw, inclusief het graveren van een tekst.

Prijs aflopend! Zippo Foto weerbericht frank deboosere. Leren sleutelhanger met naam v. Sleutelhanger metaal rond inclusief het graveren van een tekst. Een sleutelhanger met foto of naam is het perfecte cadeautje om te geven, een klein cadeau met een grote boodschap.

Zippo aanstekers. Tubes giftbox kruiden. Er passen maximaal 6 regels tekst op een plaatje met maximaal 10 tekens inclusief spaties en symbolen sleutelhanger met eigen tekst lettertype Belle of Classic. MENU 0.

Sleutelhanger met naam

Zakelijk Relatiegeschenken Grotere aantallen Per stuk gepersonaliseerd Zakelijk contact of bel: ln. Zippo Iron Maiden. Salomina

Bij lettertype Arial, Comic, terwijl het daar ooit juist naar streefde. Kies de vorm van de ring van de sleutelhanger. Foto kristal.

 • An 11.10.2019 12:50

  Supersnelle levering.

 • Jorina 09.10.2019 06:46

  Zippo Wet Look.

 • Apolonia 16.10.2019 14:36

  Wil je verschillende symbolen in de sleutelhanger verwerkt hebben? Ga voor een sleutelhanger met namen van de kinderen, jouw grote liefde, jouw favoriete quote of stukje van een songtekst.