Make up tutorial voor beginners

  • Abonneren
  • Aandeel

Tuit je lippen alsof je op het punt staat om iemand een kus te geven en doe de lippenstift of gloss op het midden van je bovenste en onderste lip. Lach terwijl je dit doet zodat je goed kan zien waar de appeltjes zitten. Je bent nog niet ingelogd.

Aan dit artikel hebben 18 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Deze eerste lippenstift of gloss kan je recht uit de huls doen; daarna gebruik je je vingers om het naar buiten toe te blenden, waarbij je kleur toevoegt waar dat nodig is. Dep je huid met een gekleurde dagcrème of een lichte foundation. Delen Tweet Pin App. Je bent klaar! Reinig daarom iedere ochtend en avond je gezicht.

Login op Girlscene. Nog even op een rij wat je nodig hebt: - foundation en poederkwast - blush kwast - oogschaduwkwast - oogschaduw blending kwast - wenkbrauwkwast. Kort uitgelegd: roze concealer verbergt blauwe kringen onder de ogen, make up tutorial voor beginners zoals oranje concealers doen voor meiden met een getinte tot donkere huidskleur?

Plaats een reactie. Houd je bovenste ooglid met een hand omhoog en kijk naar beneden in een spiegel terwijl je de andere hand gebruikt om de make-up op te doen.

  • Girlscene's favoriet is van Max Factor. Je kan bijvoorbeeld aan de slag met een neutrale gloss die je amper ziet of juist een romige, knalrode lippenstift.
  • Breng slechts enkele plekjes met je vingers aan op je voorhoofd, wangen, neus en kin, en vervaag ze dan met je vingers of een foundationkwast, waarbij je vanuit die plekjes in alle richtingen naar buiten toe werkt. Van make-up en kwasten tot reinigers en crèmes.

Post navigation

Gebruik een kleine gepunte kwast om wat puntjes te zetten waar de wallen onder je ogen het donkerst zijn, meestal bij de binnenste en buitenste hoeken van je ogen. Plaats een reactie. Of login via Facebook. Bekijk jezelf uitvoerig in fel licht — daglicht indien mogelijk — om te controleren of alles goed geblend is en er mooi uitziet.

Je handen zijn goede tools, maar zachte lijnen en een perfecte basis krijg je voornamelijk als je kwasten gebruikt.

Nooit blush, oogschaduw en mascara, een instituut dat onderzoek doet naar bevolkingsvraagstukken. In principe hoef je er 's ochtends minder tijd aan te besteden. Je bent klaar. Deze crmes zijn fijne en licht dekkende producten die je huid er egaler uit laten zien. What happened to natural beauty?.

Bij mij op school draagt bijna iedereen alleen mascara en best veel dragen ook eyeliner of oogpotlood , een hele look is voor het dagelijks leven gewoon niet nodig voor jonge meiden. Breng het met een grote poederkwast op je gezicht aan terwijl je lichte ronde streken maakt. Gebruik een kleine gepunte kwast om wat puntjes te zetten waar de wallen onder je ogen het donkerst zijn, meestal bij de binnenste en buitenste hoeken van je ogen. Uitgelichte blogs Member blogs.

Maar dat is nou net wat jezelf fijn vindt! Sowieso doe ik ook n keer per week een make-uploze dag om mijn huid te laten ademen. Ben ik de enige die zich ergert aan het feit dat er herhaaldelijk wordt gezegd dat je deze producten echt van dag tot dag nodig hebt.

Er staat een foutje in de tekst op de afbeelding. Doe een make up tutorial voor beginners dagcrme op. Doe de mascara op je bovenste en onderste wimpers met het uiteinde van het staafje dat je op je buitenste ooghoek gericht houdt.

Al is het maar om de donkerste kleur te gebruiken als eyeliner langs je wimperrand. Glans toevoegen kan namelijk altijd nog met een highlighter, glans weghalen gaat niet.

Doe rouge op de appeltjes van je wangen.

Sommige produkten kunnen een allergische reactie bij de gevoelige huid veroorzaken. Gerelateerde artikelen. Jonge meisjes zullen al snel gewend raken aan dit beeld dat ze van zichzelf creren met make-up en ze zullen zichzelf niet meer mooi vinden zonder al deze producten, laat staan dat ze zonder make-up de deur uit gaan, make up tutorial voor beginners.

Kies in ieder geval voor een reiniger die past bij jouw huid. Login op Girlscene. Nog even op een rij wat je nodig make up tutorial voor beginners - foundation en poederkwast - blush kwast - oogschaduwkwast - oogschaduw blending kwast - wenkbrauwkwast.

Reinigers Als je make-up aanbrengt moet je het er natuurlijk op een gegeven moment ook weer afhalen.

Lees meer over: beauty beginners huidverzorging make-up skincare. In deze lijn zijn verschillende crèmes voor verschillende problemen. Doe de rouge erop en blend het naar buiten naar je slapen toe.

Jonge meisjes zullen al snel gewend raken aan dit beeld dat ze van zichzelf creren met make-up je haar iets lichter maken ze zullen zichzelf niet meer mooi vinden zonder al deze producten, laat staan dat ze zonder make-up de deur uit gaan.

Laat de balsem even make up tutorial voor beginners voordat je verder gaat met lippenstift of gloss. Voel je vrij om ermee te gaan spelen.

  • Fatoumata 16.10.2019 04:07

    Kwasten We kunnen niet vaak genoeg herhalen dat kwasten een belangrijk onderdeel zijn van je make-uproutine.