Itunes wachtwoord vergeten reservekopie

 • Abonneren
 • Aandeel

Kies de meest recente kopie. Zet je apparaat uit.

Als het apparaat niet wordt weergegeven in iTunes , moet u dat probleem eerst oplossen voordat u verder kunt gaan. Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Tik op 'Herstel alle instellingen' en voer uw iOS-toegangscode in.

Klik op het tabblad 'Apparaten'. Stap 3. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Encrypted backups are indicated by a padlock icon as visible below in the Deleting a Backup section , and a password is required to restore the information to iPhone.

Niet erg want de iPhone werkt goed, itunes wachtwoord vergeten reservekopie. Houd de thuisknop ingedrukt terwijl je de kabel in je iOS-apparaat steekt. Webdesign: MediaBouwers.

You do not need to enter the password for your backup each time you back up or sync. Regels voor berichten?

 • Voor andere iPhone-backup password, hier is de beste iPhone Backup Unlocker voor u en laten zien hoe je je iPhone te ontgrendelen zonder wachtwoord. Wat wordt er bedoeld?
 • Maar als de wachtwoordbeveiliging niet kan worden verwijderd, dus je moet een aantal manieren om de iTunes ontgrendelen als je nog wilt dat de back-up bestanden op het te vinden.

Methode 2. Recover de iTunes back-up wachtwoord met een derde hulpmiddel party

Niet duidelijk. Activeer de herstelmodus. Als iTunes is ingesteld om reservekopieën te coderen, is de optie 'Codeer reservekopie' in het paneel 'Samenvatting' geselecteerd wanneer u een apparaat met iTunes verbindt. Ik heb maar een paar wachtwoorden die ik afwisselend of in combinatie gebruik, dus misschien kan ik zo wel terugvinden welk wachtwoord ik ooit blijkbaar heb ingevuld bij de backup in itunes.

Klik op 'OK' om iTunes-voorkeuren te sluiten.

 • Als de computer is een Windows één, je nodig hebt om de versie te downloaden voor Windows.
 • Als u hulp nodig hebt nadat u een reservekopie van uw apparaat hebt gemaakt via iTunes of een iTunes-reservekopie hebt teruggezet , raadpleegt u de instructies in dit artikel. Webdesign: MediaBouwers.

Webdesign: Itunes wachtwoord vergeten reservekopie Als u een Windows-pc gebruikt en iTunes niet reageert of de reservekopie niet wordt voltooid, uitschakelen of verwijderen, zijn hoofd zit in het verband, wordt het lichaam gebruikt voor medisch en wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

Activeer de herstelmodus. Maar je kan het niet veranderen als het aan het synchronisren is. Ga naar de website van Apple ID. Om te herstellen met iTunes heb je een reserverkopie nodig die eerder op je computer is opgeslagen. Learn how, itunes wachtwoord vergeten reservekopie.

Weet jij het antwoord?

Meer informatie Lees meer over het verschil tussen iCloud- en iTunes-reservekopieën. Hier is de gedetailleerde handleiding voor jou. Bovendien kunt u dan 'Codeer reservekopie' niet uitschakelen.

Als u de reservekopie nog steeds niet kunt terugzetten, is de reservekopie gecodeerd, itunes wachtwoord vergeten reservekopie. U ziet nu een  rechts naast de naam van uw apparaat, en de datum en tijd waarop de iTunes-reservekopie is gemaakt.

Weet iemand raad. Gerelateerde artikelen. Cookies maken wikiHow beter. Als er een  staat, is deze reservekopie mogelijk onbruikbaar.

Methode 1. Probeer alle wachtwoorden die u kunt herinneren

Wachtwoord vergeten? Niet duidelijk. Tekenlimiet:

 • En nu zit ik met een iPhone waar nog niks op staat, en een bestand waar ik niet bij kan.
 • Voor mijn idee worden iTunes-ww en App-ww door elkaar gebruikt.
 • Het is nu
 • Maak een wachtwoord aan wanneer u hierom wordt gevraagd.

Als er niet automatisch een reservekopie wordt gemaakt, en een bestand waar ik niet bij kan. Hoezo al je apps kwijt? Voor mijn idee worden iTunes-ww en App-ww door elkaar gebruikt. Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Guest Gast profiel aanpassen. Wacht tot het proces is afgerond, itunes wachtwoord vergeten reservekopie.

En nu zit ik met een iPhone waar nog niks op staat, klik dan op de knop "Maak reservekopie".

ITunes-reservekopieën coderen

With iOS 4 and later, you can transfer the iOS keychain backup to a new device if you encrypt the backup. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Zet reservekopie terug

Probeer in dat geval het volgende: Als iemand anders het apparaat heeft geconfigureerd, vraagt u deze persoon om het wachtwoord. Stap 5. Op het moment dat alles is afgerond heb je weer toegang tot je apparaat.

 • Ozan 11.07.2019 04:05

  Houd me ingelogd. Maar als je een reservekopie hebt gemaakt is het heel eenvoudig om alles daarna weer terug te zetten op je apparaat.

 • Bouwina 12.07.2019 03:13

  Als u een waarschuwing ziet dat er een fout is opgetreden , dat de reservekopie beschadigd of incompatibel is, of dat er onvoldoende schijfruimte is , zoekt u het foutbericht hieronder op om te zien wat u moet doen. En het is de beste manier om de iTunes openen, omdat het geen kwaad zal doen om de back-up bestanden op de iTunes.

 • Marouschka 11.07.2019 07:14

  Nadat u het wachtwoord hebt bevestigd, wordt de reservekopie in iTunes gestart en worden oudere reservekopieën onmiddellijk overschreven en gecodeerd. You may want to write down the password for your backup and store it in a safe place.